Şimdi Ara

Value Oran (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
17
Favori
28.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: value_oranci

quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

hocam yarın için banko var mı?çılgın olmasına gerek yok,düşük oranda iyidir

maçlar arasından kafana yatanı al seç banko yap:) banko diye birşey yoktur zaten tutması yüksek ihtimalli maç vardır.. Ama şunu tekrar söyliyim oynaması en mantıklı maç :
    (2h) Lüksemburg(U21) - Hollanda(U21) ÇŞ 1X

Bugün yarın oranları düşürmeden oynayın derim..

hocam tek maç mı olucak yanına bişeyler daha yazalım

(2h) Liechtenstein (U21) - İsviçre (U21) ÇŞ 1X

• Hocam bugün için bir öğrenci kuponu yaparmısın elimizde 5 tl var atabileceğimiz şöyle bi 80 tl civarlarında para gelse havaya uçarım :)

Takipteyim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

Hocam bugün için bir öğrenci kuponu yaparmısın elimizde 5 tl var atabileceğimiz şöyle bi 80 tl civarlarında para gelse havaya uçarım :)

Takipteyim hocam.

böyle bir kupon için 1e 16lik bir kupon lazım ve böyle bir kuponun tutma ihtimali yaklasik yüzde 5 filandir.. Yani böyle bir kupon tutturana kadar yaklaşık 100 lira kaybedersin zaten..Böyle kuponlar asla oynamadım asla oynamicam ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

Hocam bugün için bir öğrenci kuponu yaparmısın elimizde 5 tl var atabileceğimiz şöyle bi 80 tl civarlarında para gelse havaya uçarım :)

Takipteyim hocam.

böyle bir kupon için 1e 16lik bir kupon lazım ve böyle bir kuponun tutma ihtimali yaklasik yüzde 5 filandir.. Yani böyle bir kupon tutturana kadar yaklaşık 100 lira kaybedersin zaten..Böyle kuponlar asla oynamadım asla oynamicam ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..

tamam hocam 20 tl verse de olur yani 80 çok oldu galiba :)
  • Avrupa oranlarına nereden ulaşabiliriz?
  • hocam yarın ki turkiye vs romanya maçında baksana onada birşeyler oynamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 54vane54

Avrupa oranlarına nereden ulaşabiliriz?

bet365, tempobet, bwin, marathonbet @54vane54

Avrupa oranlarına bakarsak Romanya favori ve handikaplı yenmesi için 4.10 civarıda oran var.. İddaa tek maç ve 4.50 vermiş denenebilir.. Ayrıca ilk 10 Dk.da gol olur 5.5 oran da güzel sayılabilir..@ayranlı nesquik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 54vane54

Avrupa oranlarına nereden ulaşabiliriz?

bet365, tempobet, bwin, marathonbet @54vane54

Avrupa oranlarına bakarsak Romanya favori ve handikaplı yenmesi için 4.10 civarıda oran var.. İddaa tek maç ve 4.50 vermiş denenebilir.. Ayrıca ilk 10 Dk.da gol olur 5.5 oran da güzel sayılabilir..@ayranlı nesquik

Sağolun öncelikle. Ama bence Türkiye'nin handikap yemesi saçma olmaz mı hocam? Bence alabilir Türkiye?
  • son kupondaki bugünkü ve yarınki maçlara bankosuz sistem 4 oynayalımmı?yoksa değmezmi?misli 1 ,9 maç, kupon 126 tl tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 9 Eylül 2013; 13:07:05 >
  • quote:

Yeni maçlarımızı yayınladık... 969 TL'lik ÇILGIN kuponumuzu görmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz...

969 TL'lik ÇILGIN KUPONUMUZUN TEK BANKOSU vardır.
    (2h) Lüksemburg(U21) - Hollanda(U21) ÇŞ 1X .. Diğer maçlar için imzama bakınız..

Bankon gelirse şimdiden iyi para kazanacakmışsın gibi duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

Yeni maçlarımızı yayınladık... 969 TL'lik ÇILGIN kuponumuzu görmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz...

(2h) Lüksemburg(U21) - Hollanda(U21) ÇŞ 1X .. Diğer maçlar için imzama bakınız..

hollanda 3 gol atsa kupon yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarven

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

quote:

hollanda 3 gol atsa kupon yatar.

Dediğin gibi Hollanda (U 21) 3 gol atsa kupon yatar.. ama konu şu ki kesinlikle atamayacak diye bir şey demiyoruz.. oran cazipti ve oynadık.. ayrıca geri kalan maçlara sistem 4 oynamanızı tavsiye etmiyorum.. Nedeni ise bankosuz yapılan maçlar miktarın çok fazla yükselmesi nedeniyle bankolu halinden daha risklidir..gerekirse banko yap misli yap belki zaman zaman bankodan yatarsın ama kazandığında çok daha fazla kazanırsın.. en azından benim sistemim bu mantıklı gelir veya gelmez.. Bir de ihtimalleri güncel olarak iyi hesaplamak lazım.. Hollandanın oranı abartı bir şekilde düştü (bu benim şanssızlığım tam tersi de olabilirdi.. nitekim daha önceden olmuştu) Bu sebeple hollanda (u21) maçını şu an itibariyla kupona koymanı tavsiye etmiyorum.. Güncel value maçları sitemizde yayınlıyoruz ordaki maçlar dışındaki maçları tavsiye etmiyorum.. @sarven

Evet sistemdeki maçlar iyi gidiyor.. Eğer bankolar gelirse güzel miktarlar çıkacak ortaya.. @Daywalkerrr

• Lüksemburg - Hollanda maçı temelli bir kupon yaptım, 60'a 1200 lira... Tutarsa tutar. Tutmazsa da biz tutarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

Lüksemburg - Hollanda maçı temelli bir kupon yaptım, 60'a 1200 lira... Tutarsa tutar. Tutmazsa da biz tutarız.

Son mesajımda belirtmiştim şu an için oynamak artık mantıklı değil diye ama yine de bol şans..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

Lüksemburg - Hollanda maçı temelli bir kupon yaptım, 60'a 1200 lira... Tutarsa tutar. Tutmazsa da biz tutarız.

Son mesajımda belirtmiştim şu an için oynamak artık mantıklı değil diye ama yine de bol şans..

Mantıklı olmadığını söylediğinde çoktan oynamıştım vallahi... Şu an ilk yarı bitmek üzere ve 0-1 devam ediyor.

#direnlüksemburg

• Value_orancı bir sorum olucak sana cevaplayabilirsen memnun olurum;
    Sitenede üye oldum takip ediyorum, bir kaç kupon paylaşmışsın güncel olarak ama paylaşmadıklarımız kuponlarda var tutarsa yayınlayacagız demişssin değişik şekillerde kombinelediğimiz kuponlarda var demişsin.. Onları neden paylaşmıyorsun? En azından adam x kadar yatırıyor y kadar kazanıyor deriz, 1000-2000tl lik kuponlar tutturuyorsun ama toplamda 5000tl lik 30-40 kupon yapıyorsan bir anlamı olmaz değilmi ? Hatta bir iletinde boyle bişey gördüm,liste liste paylaşmışsın. Oldukça fazla kuponun vardı. Ayrıca tutturduklarımız kısmındada 4 kupon vardı, Yanlış anlama, tezini çürütmek gibi bi niyetle yazmadım. Taktiğini cok beğendim ayrıca. Ozellikle sistem 2 ve sistem 3 taktiğini:)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 9 Eylül 2013; 20:07:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Value Oran

bu kuponu oynayayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

Value_orancı bir sorum olucak sana cevaplayabilirsen memnun olurum;
    Sitenede üye oldum takip ediyorum, bir kaç kupon paylaşmışsın güncel olarak ama paylaşmadıklarımız kuponlarda var tutarsa yayınlayacagız demişssin değişik şekillerde kombinelediğimiz kuponlarda var demişsin.. Onları neden paylaşmıyorsun? En azından adam x kadar yatırıyor y kadar kazanıyor deriz, 1000-2000tl lik kuponlar tutturuyorsun ama toplamda 5000tl lik 30-40 kupon yapıyorsan bir anlamı olmaz değilmi ? Hatta bir iletinde boyle bişey gördüm,liste liste paylaşmışsın. Oldukça fazla kuponun vardı. Ayrıca tutturduklarımız kısmındada 4 kupon vardı, Yanlış anlama, tezini çürütmek gibi bi niyetle yazmadım. Taktiğini cok beğendim ayrıca. Ozellikle sistem 2 ve sistem 3 taktiğini:)

Saygılar.

İlgin için çok teşekkür ederim.. güzel soru sormuşsunuz.. birincisi ben oynadığım kuponları printscreenle siteye koyuyorum ve haliyle 15 tane yaptığım kuponların herbirini koymam saatlerimi alır.. Sitem ücretsiz bir site ve hiçbir reklamım da yok dikkat ederseniz.. yani tamamen parasız yapıyorum bu yaptıklarımı.. sonuçta benim de bir hayatım var sadece buna harcayamam.. Değişik kuponlar yapsam bir nebze daha uğraşırdım ama kuponlarımın hepsi birbirine benziyor zaten sadece bankolarım farklı.. Benim sitede anlatmaya çalıştığım şey ise yaptığım kuponlarla zengin olduğum da değil zaten.. Şunu göstermek istiyorum ki mantıklı oranlara oynamak size çok daha fazla kazandırır.. Dediğin gibi 5000-6000 TL koyup 1000-2000 alsam hiç mantıklı değil ama zaten maçları test etme yönteminiz de bu olmamalıdır.. ben yanlış bankolar da seçebilirim.. Eğer oynadığım maçların mantıklı olup olmadığını sorgulamak istiyorsanız oynadığım kuponları görerek değil.. Tahmin ettiğim her maçı tek maç gibi düşünün ve 1 TL koyun toplamdaki kasa başladığın fiyatı geçiyorsa ben doğru birşey yapıyorum demektir.. Geçen haftaki düello maçın banko olduğu kuponuma bakarsanız eğer 12 maç var her biri tek maç olsa her maça 1 TL koysanız toplamda 15.3 TL kar ediyordunuz.. hangi maçı banko yapıp ne kuponlar yaptığım hiç önemli değil.. Önemli olan genel olarak maç bazında baktığımız zaman karda mıyız? Cevabın EVET olduğu aşikar değil mi? ben geçen haftaki kuponlarımda yaklaşık 1000 TL yatırdım ve 6000'e yakın para aldım ama her kuponu koymadım.. Bunu yapmamın zor olmasından başka bir sebebi ise sizleri bankolarla yanlış yönlendirmemek benim yaptığım kuponun aynısının yapılmasını istemiyorum.. çünkü seçtiğin bankonun çok önemi yok sadece biraz daha mantıklı tercihler oluyor yoksa hepsi kazandırır şansına bakan bir durum onu da her oynayan kendi yorumlayıp yapsın istiyorum.. Bu işten para kazanıyor olsaydım işte o zaman çok daha fazla uğraşırdım bunlarla her kuponumu da yayınlardım o zaman daha net olurdu herşey..

Edit: Bu arada Hollanda maçı tuttu.. Sistemler devam ediyor ama kuponlar hafiften belli olmaya başladı.. bu sefer sağlam kazanıcam forumdaki herkese benden çay:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi value_oranci -- 9 Eylül 2013; 20:58:45 >

• Abi helal olsun valla. Bankon geldi bakalım bu sefer kaç para tutturacaksın. Bence en az 5000 lira cepte gibi duruyor...

• Value Oran tahminlerini baz alarak yaptığım kupon:

Value Oran

Hollanda maçı bitti, 0-1. O tamam, İsviçre maçı 0-0 bitti ilk devre, o da tutacak gibi. Türkiye maçında da penaltı olmayacağını umarak bildiğin kumar oynadım, kaldık iki maça. Yunanistan maçı da 0 biterse, banko oynadığım Twente II maçı kader çizecek. Ya Allah ya selam!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.