Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade - Bloodlines Türkçe Yama Çalışması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
19
Favori
15.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizi tebrik ediyorum, işini ciddiye alan bahanelere sığınmayan insanlara her zaman saygı duyarım. Geç olsun ama yama çıksın Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
  • istanbulls1926 kullanıcısına yanıt
    @istanbulls1926 sorma yoldaş, @Nolonger meğer vampir avcısıymış ip adresimizden Etilerdeki bar görüntüsü verdiğimiz aslında bizim saklanma yerimizi bulmuş polislerle bastı bizde büyük adadaki diğer üsse zor kaçtık 3-5 üyemiz mefta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponsoo

@istanbulls1926 sorma yoldaş, @Nolonger meğer vampir avcısıymış ip adresimizden Etilerdeki bar görüntüsü verdiğimiz aslında bizim saklanma yerimizi bulmuş polislerle bastı bizde büyük adadaki diğer üsse zor kaçtık 3-5 üyemiz mefta oldu
    @alponsoo valla kardeşim, eski piyasa yok artık ya. Eskisi gibi elimizi kolumuzu sallaya sallaya gezemiyoruz. Hadi eskiden köylere falan girip milleti ısırıyorduk o zaman halk arasında kalıyordu, şimdi onu da yapamıyorsun niye? Çünkü basını var medyası var adamlar eylemlerimizi görse hemen haber yapacak bak bu mezarlıktaki kız gibi haber olacağız. Vampirler varmış diye. Dikkatli olmak lazım o yüzden. Geçen bizim Birollar Amerika'da bir kan bankasını soymuş. Hadi buyur buradan yak. İyi ki sonradan ABD olayın üstünü kapattı adamlarla konuştuk dedik birader bu iş aramızda yoksa işiniz yaş. Tabi abi dediler lafı olmaz sen tanıdıksın dediler olayı kapattık öyle. Bak sen yabancı değilsin şu kanlı ağzımla söylüyorum yalanım varsa kansız kalayım, bizim bu işten bir damla kan kazandığımız yok. Piyasa yok kardeşim piyasa. Diyorlar ki efendim vampirlerin havası suyu yerinde bir ısırıkta karınları doyuyor. Yok öyle bir şey. Bugün bir vampir maaşı 100 Lira. E bizim haftalık insan kanına ihtiyacımız var. Kan bankasından alınan kanlar 20 Lira. Neyle alacağız kardeşim neyle içeceğiz? Geçim zor, mecbur hep hayvan kanı. İnsan kanı içsek izinsiz, hemen kalbimize kazığı yiyoruz. Zor bizim işimiz de zor.

(Aga muhteşem bir geyik bu ya :D :D :D Harbi vampir olacaksın bu devirde)

• istanbulls1926 kullanıcısına yanıt
    Evet böyle geyik yapmak beni de çok mutlu ediyor keşke çevremizde de senin gibi kafa adamlar olsa ama hep içi geçmiş zombi ruhlu insanlar var.
  • Zombilerin nesi var ? Onlar da WoD un bir parçası (tabi kötü kokmaları hariç)
  • @alponsoo sen de kafa adamsın valla hocam :) Sağolasın. @DeadlyDazz hocam ben Zombileri hiç sevemedim ya hayatım boyunca. Tamam WoD'un bir parçası, güçlü parçalarından hemde. Ne bileyim hep itici geldiler bana. Kurtadamlar da öyle benim için. Hiç sevmiyorum. Bizim 3 harfli filmleri WoD'a girer mi bilmiyorum ama onlar bile bana daha sempatik geliyor :D :D Alemde kral Vampirler ya adamlar çok karizma. Büyük saygı duyuyorum
  • Şu efsane oyunun 1. serisini bitirmiştim redemption unutamıyorum hiç 2 . bloodlinesıda bitirmek istemiyorum yavaş yavaş türkçe yamayla ilerilemeyi planlıyorum var ya çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorsunuz ne desem az
  • Heyecanla bekliyorum. Çıksa da oynasam şu oyunu ya
  • DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    Yüzde kaç bitti ?
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    Henüz bir gelişme yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Steam'de %75 indirime girmez kaçmaz bu fırsat yama er ya da geç kesin çıkacak değil mi çıkacaksa alacağım
  • Yama tahmini olarak ne zaman cikar acaba, uzun surecegi kesin gerci de indirimdeyken alsam mi kararsiz kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 1 yıl önce steamdan almıştım , türkçe yamayı bekliyorum oynamak için .
  • Yama çıkmayacak sanırım ?
  • Yamanın %17 si bitmiş halini kurdum ve menüyü türkçe görünce bi değişik oldum .Umarım çıkar senelerdir bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KratoS4298

Yamanın %17 si bitmiş halini kurdum ve menüyü türkçe görünce bi değişik oldum .Umarım çıkar senelerdir bekliyorum.
    Kardeşim daha çok beklersin yapıyoruz diyerek milleti kandırıyorlar birşey yaptıkları yok ortada bekletiyolar milleti işte bekleme daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertTR23

Kardeşim daha çok beklersin yapıyoruz diyerek milleti kandırıyorlar birşey yaptıkları yok ortada bekletiyolar milleti işte bekleme daha.

Alıntıları Göster
    Umarım haksız çıkarsın dostum ne diyim.Şu oyunu türkçe oynamadan ölmek istemiyorum.
  • MertTR23 kullanıcısına yanıt
    Senin ve senin gibiler yüzünden yapacak olan adam da yapmıyor.

Sanki biz istemiyoruz 3 ayda yamayı çıkarmayı...

Bu işi yapıyorsak ilk mesajda dediğim gibi hayır için yapıyoruz sizin gibilerin ağzında sakız olsun diye değil.

Herhangi bir ödeme veya bağış almıyoruz ,herhangi bir sözleşme ya da yükümlülüğümüz de yok ama gidip de şu tarihe bekleyin çıkaracağız demek çok saçma olur.

Bu arada evet farkındayım kaçamak yanıtlar verdiğimin ama yapacak bir şey yok , hâlâ daha sınavlarım var ve hâlâ benim gibi diğer arkadaşların da sınavları var .

Tek söylemek istediğim, yama için uğraşıyoruz ve sabrediyoruz sizin de bizim gibi sabretmenizi istememiz kadar doğal bir şey olamaz sanırım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Senin ve senin gibiler yüzünden yapacak olan adam da yapmıyor.

Sanki biz istemiyoruz 3 ayda yamayı çıkarmayı...

Bu işi yapıyorsak ilk mesajda dediğim gibi hayır için yapıyoruz sizin gibilerin ağzında sakız olsun diye değil.

Herhangi bir ödeme veya bağış almıyoruz ,herhangi bir sözleşme ya da yükümlülüğümüz de yok ama gidip de şu tarihe bekleyin çıkaracağız demek çok saçma olur.

Bu arada evet farkındayım kaçamak yanıtlar verdiğimin ama yapacak bir şey yok , hâlâ daha sınavlarım var ve hâlâ benim gibi diğer arkadaşların da sınavları var .

Tek söylemek istediğim, yama için uğraşıyoruz ve sabrediyoruz sizin de bizim gibi sabretmenizi istememiz kadar doğal bir şey olamaz sanırım...
    Sen onlara bakma, yama ne zaman çıkacaksa o zaman çıksın. Yeter ki çıksın.
    Bu oyunu hiç oynamadım çok övüldüğü için merak ettim. Yama çıksın bende oynayacağım.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

• DeadlyDazz kullanıcısına yanıt
    Yama çıkar ya da çıkmaz, ne zamana çıkar demedim. Yama çıkacak mı dedim gerçekten kimseye güvenilmiyor çünkü. Kaç oyun satın aldım %90 da bırakıyoruz diyip gittiler. Yine aynısı olsun istemiyor belki 1 aya belki 1 yıla yama kesin çıkar mı tek sorum bu çıkacaksa alacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.