< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 6 Şubat 2020; 16:28:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 6 Şubat 2020; 16:28:42 > |
Bu ne rezillik yahu ülkede felaket yaşanıyor Cumhurbaşkanı miting yapıyor
|
aciziz kardeşim aciz. bu kadar basit.depremde de gördük selde de gördük çığda da gördük...
biri çıkıp diyecek allahın taktiri.. ulan ne alaka ? çığ tehlikesini önleyecek yol yaparsın çiğ düşmez... sel olacak yeri imara açmazsın sel olsada boğulan olmaz... deprem bölgesinde depreme dayanıklı ev yaparsın ev yıkılmaz... Ülke ileri gitti diyen var ya 20 senedir ona lafım... olduğumuz yerde sayıyoruz... Birde demezlermi şehit... neyin şehidi aslanım neyin şehidi... anca ölenlerin yakınlarının gazını alın. Bu ülkede acilen şehitlik kaldırılmalı... |
İmamoğluna kayak yaptı diyenler bunu görmez
Ölenlere Allahtan rahmet dilerim, umarım başka bir olay daha olmadan gerekli işlemler tamamlanır.. Zira Çığ bölgesinde Korna çalmak akıl karı bir durum değil.. |
Nasuh Mahruki gibi adamları istifaya zorlar, kuruluşun adını sansürlerseniz böyle liyakatsızlar yüzünden yine çığ düşer, düdük çalan öküzün ve amacının ne olduğunu cidden merak ediyorum.
|
8 Jandarma Personeli
3 Korucu 1 İtfaiye eri şehit olmuş malesef Allah rahmet eylesin. |
Hemen konuyu ırkçılağa bağladın ya tebrikler.Ben kürtçenin 'hebele hübele ahohe vahoho" gibi seslerden oluştuğunu hiç sanmıyorum.
|
Öbür türlü çok fazla tepki gelip halk uyanabilir.
Maden Şehidi , Kar Şehidi gibi güncellemelerle bu risk yok ediliyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 5 Şubat 2020; 16:25:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 5 Şubat 2020; 16:14:35 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|