Şimdi Ara

VAN HELSİNG 2 ÇIKACAK MI BİLEN VAR MI ÇEKİLİYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İZLEDİGİM EN GÜZEL FİLMLERDEN BİRİ AMA 2 . GELMEDİ BİLGİSİ OLAN VAR MI

• imdb'den bakabilirsin durumuna.Şu anda görünmüyor 2. film ile ilgili bir bilgi.Çekilmiyor şu anda,gelecekte de plan yok gibi.
  • 1-2 yıl sonra onun da tekrarı çekilir ama şimdilik bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 1 Haziran 2010; 15:57:56 >
  • ÇEKİLSE ÇOK İİİDE GİŞE YAPAR HALBUKİ BANA GÖRE
  • Benimde çok sevdiğim bir film ve ikincisi bende merakla bekliyorum ama pek ümidimde kalmadı
  • İlk filmde yapımcının yatırdığı 250 milyon o dönem şartlarında ciddi bir paraydı demekki bekleneni bulamadı ( En azından yapımcı bazında )
    Bana kalırsa böyle bir bütçeye 3d max bazı sahnelerde vasatı aşmıyor hiç olmamış , izlenebilir ama muhteşem değil....
  • Atmosfer değişince cep deliniyor anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OLABİLİR BELKİDE YAPIMCI CEBİNİ DOLDURAMADI DEDİGİNİZ GİBİ
  • Bu kadar geçti üstünden 1. filmin bence gelmez artık, ki gelmesin zaten güzeldi, tadında kalsın.
  • üretecek bir şeyler kalmadığında eskiye dönerler eskiden tutmuş filmlerin devamlarını yaparlar merak etme yakında bununda devamını çekerler
  • solomon kane denilen 2009 yapımı bir film var can helsing çakması
  • Bütçe: 160 Milyon $
    Hasılat: 300,257,475 $
  • bence de çok kaliteli. drakulaya konu yaklaşımı olarak bence müthiş bir yaklaşım ve filmdede izlediğim kont drakula karateri şimdiye kadar izlediklerimin bence en etkilisiydi. kesinlikle 2. sinin çekilmesi lazım. üstelik çokda geç kalınmış
  • 3-4 ay önce tom cruise'un van helsing projesi olduğu guillermo del toro'nun yöneteceği haberleri vardı ama del toro'nun vazgeçtiği tom cruise'un yeni yönetmen arayışında olduğu haberleri vardı.

http://www.sinemaloji.com/english/tom-cruise-to-star-in-van-helsing-movie.html

bu da van helsing 2 değil yeni bir van helsing projesi olarak kabul edilebilir. aynı kadroyla 2. bir filmin geleceğini sanmam.
  • Anlaşılan filmin ikincisi için hala kesin bir şey yok, ama en az birincisi kadar güzel olacaksa devamının çekilmesini isterim.
  • Filmin uzunca bir süre çekilmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Hugh Jackman 2011'de çekilecek olan X-Men Origins: Magneto filminde rol alacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabretooth
    Filmin uzunca bir süre çekilmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Hugh Jackman 2011'de çekilecek olan X-Men Origins: Magneto filminde rol alacak diye biliyorum.

Wolverine 2'de oynayacak, Magneto filminde o olmayacak sanırım. Aslında olabilir de, Wolverine ve Magneto'nun hikayelerinde kesiştikleri noktalar var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Sabretooth
    Filmin uzunca bir süre çekilmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Hugh Jackman 2011'de çekilecek olan X-Men Origins: Magneto filminde rol alacak diye biliyorum.

Wolverine 2'de oynayacak, Magneto filminde o olmayacak sanırım. Aslında olabilir de, Wolverine ve Magneto'nun hikayelerinde kesiştikleri noktalar var çünkü.

Wolverine 2 diye geçmeyecek benim bildiğim. 2. film olacak ama 2. film X-Men Origins: Magneto olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.