Şimdi Ara

van_hoijdonk'un cezası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

van_hoijdonk'un cezası!!!

(En Son Oy Tarihi: 27.2.2005)
Giriş
  • Baştan belirteyim ben van_hoijdonk... Bu arkadaşımın hesabı fake nick değil....

Bugün mobilde gelişen bir olayda ust_ah adlı üye bana iftira attı... Dediği şuydu van_hoijdonka ver satsın o telefonu sıfır diye demişti... Güya ben 2. el telefonları sıfır diye satıyormuşum adam iftira atıyor hakkımla yaptığım işe engel oluyor resmen....

Bende buna cevap olarak ********************************************.... dedim ve bu üye 12 yaşında kendisi bana gıcığı var heryerde alehime çalışıyor...

Ben bunun üzerine 3 gün ceza aldım fakat arkadaş forumda.... İnsanların alınteriyle kazandığı parayla oynamaya hakkı var mı sizce bu çocuğun????

Konu bu yorum sizin....

Saygılar...

VOZER SANIRIM BUNU KİLİTLEMEZSİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolas_Anelka -- 27 Şubat 2005, 2:10:36 >

• Adama bebek diye hakaret etmek yerine öyle bişey yapmadığını kanıtlayabilirdin. Ceza vermekte haklı yönetim. Bende bazılarına düşüq iqlu dedim diye 3 gün aldım çektim cezamı. Sende 3 gün girme işte.
  • haklısın....
  • hoydonk sana neden kilitlendiğinin açıklamasını msn den yaptım. hala neyin peşindesin. bırak artık bu agrasifliği. bu forumda sana küfür eden birine sende edersen ikinizde ceza alırsınız. varsa bi sorun bana söyle sana kim hakaret etmişse cezasını vereyim.bu şekilde başlık açıp durma !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.