Şimdi Ara

Vanga'nın Kehaneti (3. Dünya Savaşı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mokata Bokata

quote:

Orijinalden alıntı: Caladbolg

demek ki 2012 kehanetleri de doğru. eğer 2010 içinde savaş başlarsa 2012'e kadar kullanılan nükleer silahlar, füzeler vs. ne doğa bırakır ne denge.

Vanganın 2012 de ölücez gibi bir kehaneti yok.Zaten kıyamet tahmin bile yürütülemiyecek bişey.Ne zaman olur bilinmez

vanganın var demedim ki yapılan 2012 kehanetleri de doğru demek ki dedim.
  • 2010 yilina dunya savasi demisti ya hani kasimda baslayacakti.Hic aklimdan cikmaz 2010 kasim ayinda okuldan gelmistim tv yi actim euronews flash haberleri veriyordu.Kuzey Kore guneye top saldirisi yapmis,adalari bombardman etmis,guneyde karsilik vermisti.Her iki ulke ordulari birinci dereceli alarma gecmistiler.Kuzeyin nukleer fuzeleri bile po**** cikarilmisti.
    O zaman dedim kesin dunya savasi cikiyor.Cunki Japon ordusuda alarma gecmisti.Ayrica Vanga dunya savasindan bahsederken asya devletlerinden soz etmisdi.Ama savas olmadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bir açılır bu başlık kehanetlerin %70 i sallamadır bilginize tutan kehanetleri var tabiki ama çoğu sonradan ekleme orjinali bulgaristan devleti tarafından resmi olarak yazıya geçirilmiş güvenilir bir kaynaktan ulaşabilirsin google ye yazıp da çıkanların çoğu yalan
  • Çıkmasını bekliyorum sabahtan akşama kadar MW3 kasmaktan bıktım. Elimde silahım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Çıkmasını bekliyorum sabahtan akşama kadar MW3 kasmaktan bıktım. Elimde silahım bekliyorum

Yanında silah ateşleseler kaçacak delik ararsın ama.

Savaş oyunlardaki gibi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Çıkmasını bekliyorum sabahtan akşama kadar MW3 kasmaktan bıktım. Elimde silahım bekliyorum

Hocam işe ciddi tarafından bakıyorsan silah kullanıyorum ava gidiyorum savaş ortamı tabi farklıdırda yanımda silah patladığında kaçacak kadar değil silah kullanmasını bilirim ama o ortamın heyecanı farklıdır başlarda tırsarım ama alışmam uzun sürmez
  • quote:

quote:

quote:

Hocam işe ciddi tarafından bakıyorsan silah kullanıyorum ava gidiyorum savaş ortamı tabi farklıdırda yanımda silah patladığında kaçacak kadar değil silah kullanmasını bilirim ama o ortamın heyecanı farklıdır başlarda tırsarım ama alışmam uzun sürmez

tutmayın küçük enişteyi

• O donem kasim ayi karisikti ben tirsmistim biraz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

quote:

quote:

tutmayın küçük enişteyi

Vanga'nın Kehaneti (3. Dünya Savaşı)

• quote:

Oyun gibi geliyor gözüne galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

ALLAH istese insanlara geleceği görme yeteneği veremezmi

Verebilir.

Geleceği görmek allahın sıfatıdır , tüm noksanlıklardan münezzehtir

• quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

ALLAH istese insanlara geleceği görme yeteneği veremezmi

Verebilir.

Geleceği görmek allahın sıfatıdır , tüm noksanlıklardan münezzehtir

Yanlış bilmiyorsam Ledün ilmi Hz. Hızır'ın mücizelerinden biridir. Hatta Hz. Musa ile beraber hikayesi de vardır. İnternetten bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.