2010 YILI İÇİN ÜNLÜ KAHİN VANGANIN İNANILMAZ KEHANETİ GERÇEK Mİ OLACAK ?
3.Dünya Savaşı Kasım-2010′da başlayacak ve Ekim-2014′te bitecek. Nükleer ve kimyasal silahlar kullanılacak. Ünlü Kahin Hakkında:
Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayıp orada öldü. Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de.. 11 Eylül saldırısını ise 10 sene önce söyledi. Kör ve yaşlı bir kadın olan Vanga'nın ölmeden önceki kehanetleri ise akıl dışı.
Kehanetin Israel'in Dış Politikalarından dolayı gerçekleşebileceğine ihtimal veriyorum
Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
abi orası öylede kadın gidişata göre tahmin yapıyor zaten.Durum değerlendirmesi gibi bişey.Tabiki ne olacağını bilemeyiz sadece gerçekleşebilirmi diğerleri gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Mokata Bokata
abi orası öylede kadın gidişata göre tahmin yapıyor zaten.Durum değerlendirmesi gibi bişey.Tabiki ne olacağını bilemeyiz sadece gerçekleşebilirmi diğerleri gibi
yalnız şöyle bir durum var kadın 1996 da öldü neyin gidişatına göre tahmin yapıyor gittiğ yerden?
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
ALLAH istese insanlara geleceği görme yeteneği veremezmi
yuzde 80 ıhtımalmiş bildikleri 10 ndan 8 i dogru cıkmıs daha dogrusu
yalnız şöyle bir durum var kadın 1996 da öldü neyin gidişatına göre tahmin yapıyor gittiğ yerden?
kadın 11 eylülü tahmin edebildiyse onuda tahmin edebilir.Ama ben zaten bilincli söylediğine inanmıyorum.Sadece tahmin ediyor.Zaten söyledikleri olması muhtemel şeyler. 2020 den sonrasına bakmayın ama cidden sıyırmış
3.Dünya Savaşı'nın çıkacağı kesindi ki zaten. Su Savaşları. Dünyayı s.kiyoruz..Kıyamet yakındır...
Şöyle bi kehanetide var Dünya yeniden bir müslüman ülkenin yönetimine girecek. Yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum yanlış hatırlıyosam affola.Kuranda kıyametten önce müslüman bir ülke başa geçmiyecekmiydi.Araklıyor mu ne
(Tekrar söyliyeyim emin değilim yanlış veya doğru diye düzeltirseniz editlerim bizim dinci söylemişti lisedeyken galiba)
Rabbim sonumuzu hayır etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemfomani
Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Amin
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
ozaman insanla diger sınıflar arasında ne fark olucaktıkı ?
ben bu kadına inanmazdım bu 3. Dünya Savaşı işi canımı sıkmaya başladı
1-2 gündür ilginç şeyler oluyo Allah sonumuzu hayır etsin 3.Dünya Savaşına doğru gidiyoruz.
demek ki 2012 kehanetleri de doğru. eğer 2010 içinde savaş başlarsa 2012'e kadar kullanılan nükleer silahlar, füzeler vs. ne doğa bırakır ne denge.
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
Verebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Caladbolg
demek ki 2012 kehanetleri de doğru. eğer 2010 içinde savaş başlarsa 2012'e kadar kullanılan nükleer silahlar, füzeler vs. ne doğa bırakır ne denge.
Vanganın 2012 de ölücez gibi bir kehaneti yok.Zaten kıyamet tahmin bile yürütülemiyecek bişey.Ne zaman olur bilinmez
Bu kadar olaydan Dünya Savaşı çıkacağını inanmıyorum.Hem artık ülkelerin gözü yemez savaşı kazanan bile kaybeden kadar zarara uğruyacaktır.Yemez yani.