quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ hinaa msne dalmisim msji atarken büssrü cvp gelmis beckhir yok artik İyi bak bir daha mesaj atmadan önce Neyse ki doğum günün bugün bir şey demiyorum
quote:Orjinalden alıntı: eros vanill doğum günün kutlu ossun hani pastalar ilk sayfada var birz yiebilrsin saol varol
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ hinaa msne dalmisim msji atarken büssrü cvp gelmis beckhir yok artik İyi bak bir daha mesaj atmadan önce Neyse ki doğum günün bugün bir şey demiyorum bi de desydin nasil olurdu acaba
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- yine geç kaldın eros bitti pastalar sen yedin démi hepsini @_vanilin_
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ hinaa msne dalmisim msji atarken büssrü cvp gelmis beckhir yok artik İyi bak bir daha mesaj atmadan önce Neyse ki doğum günün bugün bir şey demiyorum bi de desydin nasil olurdu acaba Biz niye kalın yazıyoz , hep senin yüzünden :@
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ hinaa msne dalmisim msji atarken büssrü cvp gelmis beckhir yok artik İyi bak bir daha mesaj atmadan önce Neyse ki doğum günün bugün bir şey demiyorum bi de desydin nasil olurdu acaba Biz niye kalın yazıyoz , hep senin yüzünden :@ muha: olsun bosver :Q
quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- yine geç kaldın eros bitti pastalar sen yedin démi hepsini @_vanilin_ evet çok güzeldi hatta biraz daha yiyebilirm
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- yine geç kaldın eros bitti pastalar sen yedin démi hepsini @_vanilin_ evet çok güzeldi hatta biraz daha yiyebilirm afiet olsun
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- yine geç kaldın eros bitti pastalar sen yedin démi hepsini @_vanilin_ evet çok güzeldi hatta biraz daha yiyebilirm ye ye avatardaki kıza benziycen bu gidişle
quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- yine geç kaldın eros bitti pastalar sen yedin démi hepsini @_vanilin_ evet çok güzeldi hatta biraz daha yiyebilirm ye ye avatardaki kıza benziycen bu gidişle o benim zaten vanicim saol oldu valla sana da afiyet olsun
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir dil. zopa. sopa. baska ne varsa iste Bir daha düşmem bu kalın tuzağına :@
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir dil. zopa. sopa. baska ne varsa iste Bir daha düşmem bu kalın tuzağına :@ nie yaa doom günü cocuuyum ben kaln yazmak istiom
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir dil. zopa. sopa. baska ne varsa iste Bir daha düşmem bu kalın tuzağına :@ nie yaa doom günü cocuuyum ben kaln yazmak istiom Sen yaz ama ben yazmicam :@ (bu mesajda seni memnun etmek için bilerek tuzağa düşülmüştür )
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir dil. zopa. sopa. baska ne varsa iste Bir daha düşmem bu kalın tuzağına :@ nie yaa doom günü cocuuyum ben kaln yazmak istiom Sen yaz ama ben yazmicam :@ (bu mesajda seni memnun etmek için bilerek tuzağa düşülmüştür ) tmm sen yasma hih. tuzak ha