bi de demezler mi beyaz saflığın simgesidir,bak sen şu vanilyaya.bi dahakine kabartma tozu kullansam da vanilya kullanmıcam
doğum günün kutlu olsun cannımmm kusura bakma ilk dakıkalarında senin de kafanı şişirdim umarım çokk mutlu güzel günler geçirirsin hep dua et "deli modu"mda değilim yoksa dağıtırdım burayı bilirsin bu da pastan; vanilyalı
aspci saflik mi buyrun benm ööff reos saol eed ne güzel bi gün tr saol kis eed ilk dkklarim ama bana göre diil daha doomadim beklein 2-3 saatayrica ööle bisi yapmadin kuscam bu gece. cok saol pasta icin
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- doğum günün kutlu olsun cannımmm kusura bakma ilk dakıkalarında senin de kafanı şişirdim umarım çokk mutlu güzel günler geçirirsin hep dua et "deli modu"mda değilim yoksa dağıtırdım burayı bilirsin bu da pastan; vanilyalı /> pastan iyi kabarmamış
reca ederim cicim önce kuscam diyo sonra teşekkür ediyo ne iş hıhh --- cidden kafanı şişirmedim di mii
quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- reca ederim cicim önce kuscam diyo sonra teşekkür ediyo ne iş hıhh --- cidden kafanı şişirmedim di mii /> yavrucum bi de smok eklemesen ne dadli olcan yok sisrmedin her smn bekleris/>
quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ nice mutlu senelere vanilin doğum günün kutlu olsun tsk ederim
quote:Orjinalden alıntı: Eliminator quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- doğum günün kutlu olsun cannımmm kusura bakma ilk dakıkalarında senin de kafanı şişirdim umarım çokk mutlu güzel günler geçirirsin hep dua et "deli modu"mda değilim yoksa dağıtırdım burayı bilirsin bu da pastan; vanilyalı /> pastan iyi kabarmamış kek değil bu farkındaysan illa kusur bulcaksınız gece gece -- vani peki cnm sana olan mesajlarımda koymam bi daha sımok falan
tek bana diil ya yeri gelmedikce kullnmasan daha ii bence ööle bi itici oluo sankim neyse banane di mi
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ X- hoop daha 2 aralik olmadi burda nei kapation Bacım biz GMT +2.00 (Atina, Beyrut, İstanbul, Minsk) saat dilimine göre çalışıyoruz Hade bakam
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ X- hoop daha 2 aralik olmadi burda nei kapation Bacım biz GMT +2.00 (Atina, Beyrut, İstanbul, Minsk) saat dilimine göre çalışıyoruz Hade bakam peki abicim
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ X- hoop daha 2 aralik olmadi burda nei kapation Bacım biz GMT +2.00 (Atina, Beyrut, İstanbul, Minsk) saat dilimine göre çalışıyoruz Hade bakam peki abicim afferim cici.gif aha bunun da kafası yarıldı