candy kutlaris ins aspci evde duruo daha saol yaf des cagri o resmdekinn sen olduunu biliorum gülme bosuna blue napalim sansina küs dead.gif
quote:Orjinalden alıntı: blue_wind quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: blue_wind kimse heyecandan sormamış ben sorayım; kaça girdik 35'i geçtiysek söylemeyin ii oku topii onsikiz bitti iste yaslaniom bende keşke senin yaşında olsaydım neler vermezdimki o yaşta olabilmek için +1 ben dee
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ cagri o resmdekinn sen olduunu biliorum gülme bosuna hmm 70 görünümlü 87liyim ben des gitme
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: blue_wind quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: blue_wind kimse heyecandan sormamış ben sorayım; kaça girdik 35'i geçtiysek söylemeyin ii oku topii onsikiz bitti iste yaslaniom bende keşke senin yaşında olsaydım neler vermezdimki o yaşta olabilmek için +1 ben dee iste yukarda yazdiim doorulandi aspci tmm yaf aalama gönder 2 paket
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: çaaari des gitme gideyim ööle olsun aspci orda bisi gözkmüo walla dolandircaktin di mi beni pamuk tsk ederim
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: çaaari des gitme gideyim ööle olsun tekrardan d. günün kutlu olsun cnm +
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: çaaari des gitme gideyim ööle olsun tekrardan d. günün kutlu olsun cnm + saol cnm hüe. metborn tskler