Hiç de altta kalmazmış maşşallah Kaç yaşına bastın abisi bakalım sen Hadi ben yattım, herkese iyi geceler.. Tekrar nice senelere dilerim
quote:Orjinalden alıntı: eDDiè quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ saol tsk ediim ben de + erdl.gif neee
İyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun. (Sadelik için kusura bakmazsın inş. ) Bu çalışma temposu öldürecek beni..
quote:Orjinalden alıntı: beckhir İyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun. (Sadelik için kusura bakmazsın inş. ) Bu çalışma temposu öldürecek beni.. tsk ederim cnm yok bakmam bisie />
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ cok gisli bi sarki kimse bilmio piki -- bekir ben senin ölmicene inanıyorum herkül 1 sen 2sin
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir İyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun. (Sadelik için kusura bakmazsın inş. ) Bu çalışma temposu öldürecek beni.. tsk ederim cnm yok bakmam bisie /> )) Sağol dövmediğin için.. @tyd, Eyv.
Resmen party kurmuşunu ya öha 2 sayfa olduğunu görünce dedim 'geç kaldım' ama sağolsun des 1 gün önce açmış Nice yıllara vany.
quote:Orjinalden alıntı: Savage vanilülülülü tekrardan iyi geceler,, amannn iyi ki doğdun nice yıllara sana da iii geceler
hinaa msne dalmisim msji atarken büssrü cvp gelmis tr beckhir yok artik cemo gec diil daha yeni tskler hee iste bööle
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ cemo gec diil daha yeni tskler Anladım canım anladım takma kafanaRica ederim. İyi geceler.