quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ caaari tsk ederim /> dozgün pastalrini sen yi hepsini sen yiceksin biliyosun di mi/> quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ des ve caari nazar var bende ()bilionus neler olduunu deli etmein beni sincik quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ cok tsk ettim ya heey iiki doomusum/> />
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @vani şu günde bile beni fakir diye hor gördün ya helal olsun + bi pasta mı var orda iyi bak zengin insan bi göz doktoruna git parana kıyıp da göslüümü taktim ama bisi göremiom hala caari bisi mi dion sen tabiki yimiicem gülme ne kafana vuruon
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: Déstiny @vani şu günde bile beni fakir diye hor gördün ya helal olsun + bi pasta mı var orda iyi bak zengin insan bi göz doktoruna git parana kıyıp da göslüümü taktim ama bisi göremiom hala yeni bi gözlük alma zmnı gelmiş demek ki
quote:Orjinalden alıntı: aspci havası olmaz bunun,souk gelirse at fırına,ısıt ye hinaa tmm blue tsk ederim sis de iiki varsinis/> des daha bu yeni ya gerci bisi farketmes denisde kum bende para
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ caari bisi mi dion sen tabiki yimiicem gülme ne kafana vuruon bulduğum resme bak yaaa/>/> aa olmaz ama hadi aç bakiim agzını />/>/>/>/>
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ des daha bu yeni ya gerci bisi farketmes denisde kum bende para deli yaa @çaari
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ caari bisi mi dion sen tabiki yimiicem gülme ne kafana vuruon bulduğum resme bak yaaa/>/> aa olmaz ama hadi aç bakiim agzını http://img264.imageshack.us/img264/4488/20040422projectno100torph6.jpg/>/>/>/>/> hülem furrum seni aspci kakao lazim diil saol ya Eliminator tsk ederim zahmet oldu ama des bööle deli olmas..
quote:Orjinalden alıntı: ..CANDY.. mayıs 2 canım tamam, umarım unutmam @vani nsl olmaz sen varsın yaa
quote:Orjinalden alıntı: blue_wind kimse heyecandan sormamış ben sorayım; kaça girdik 35'i geçtiysek söylemeyin ii oku topii onsikiz bitti iste yaslaniom
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: blue_wind kimse heyecandan sormamış ben sorayım; kaça girdik 35'i geçtiysek söylemeyin ii oku topii onsikiz bitti iste yaslaniom bende keşke senin yaşında olsaydım neler vermezdimki o yaşta olabilmek için