Şimdi Ara

Vanilya veya woltk privite serveri da oynayacak arkadaş ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar neden vanilya veya woltk şu an vanilya kronos 1x serverin da oynuyorum bir server 2x olduğu nedense zevk alamıyorum benim için gerçek servera ne kadar yakın okadar iyi şu an. 1 x TBC güzel bir serverda bulamadim woltk yüklü değil ama oynamak isteyenler warmane serverin oynarım veya klasik kronos farketmez gelin arkadaşlar beraber kasalim özellikle clasic wowda insana ihtiyaç var tek başına biraz zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istersen nostalrius da başlayabilirsin konusu var zaten 7 ocakta yeni server açılacak. user sayısı baya fazla olacaga benziyor.
  • Nostal açıldı bile ama çok ddos yiyiyor ve çok kalabalık kasılımiyor sürekli DC yemek bezdirdi amacım server in oyuncusu az olsa bile birileriyle kasmak
  • warmane wotlk 11k online var gün boyu . kaliteli gibi ama Türk var mı bilmiyorum
  • Vardır oynamak istersen hemen yüklerim illa bir kaç kişi bulunur. Eskiden serverin ismi moltendi hordede aly de de turk guild vardı hatta aly de bir tanede bizim Türk guildimiz vardı 3 sene önce felan ne günlerdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan17 -- 2 Ocak 2017; 18:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    warmane de oynuyorum. horde tarafında 2 türk guildi var 2 si de kalabalık Quaxis guildindeyim raidleri güzel oluyor icc toc harici tbc raidlerini de nadiren yapıyorlar.
    ally de türk guildi 4-5 tane 10 kişilik var diyebilirim :)
    kötü yanı 7x server ipini koparan geliyor marketten $ ile donate item satışı felan var.
    1x te merakımdan baktım güzel görünüyor türk guildi bi tane gördüm 15 kişi felandı ama daha temiz huzurlu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.