Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migrostan 40 tlye touchme vantilator aldım cihaz çok sessiz guzel soğutuyor ben beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun
    King p1608 f/o urunu

Eyvallah kardeş.
  • Konu her tepeye ciktiginda acaba biryerlerde Rowenta indirimi mi var diye heyecanla giriyorum, sonuc hep husran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 30 Temmuz 2012; 2:45:45 >
  • rowenta vu5550 indirimi isteyenler.... :)

Hafta sonu izmirde gezmediğim yer kalmadı heryer 239 çekiyor. ve sonunda indirimi buldum.
    Forum Bornova Tefal Mağazası nda indirimde. 220 den 180 tl ye indirim yapmışlar ; birde orada tefal clubcard çıkartırsanız ilk alışverişinize özel %10 indirim yapıyorlar. 162,00 TL ye ROWENTA VU5550 uzaktan kumandalı modeline atladım resmen.Hemen satın aldım.(6 taksit) Ellerinde 15-20 kadar açılmamış kutu var.
    2 gündür deniyorum gece rahat uyuyorum 4 mt ileride duruyor ve dedikleri kadar sessiz...Ne olduğu belirsiz sitelerle uğraşmayın, hiç olmassa muhatabınız var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelworld -- 30 Temmuz 2012; 9:18:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelworld

rowenta vu5550 indirimi isteyenler.... :)

Hafta sonu izmirde gezmediğim yer kalmadı heryer 239 çekiyor. ve sonunda indirimi buldum.
    Forum Bornova Tefal Mağazası nda indirimde. 220 den 180 tl ye indirim yapmışlar ; birde orada tefal clubcard çıkartırsanız ilk alışverişinize özel %10 indirim yapıyorlar. 162,00 TL ye ROWENTA VU5550 ye atlatım resmen.Hemen satın aldım. Ellerinde 15-20 kadar açılmamış kutu var.
    2 gündür deniyorum gece rahat uyuyorum 4 mt ileride duruyor ve dedikleri kadar sessiz... Tavsiye ederim.

Normal satış fiyatı ile pek bi fark yok gibi fakat kargo vs. uğraşmamış oldunuz :)
    akakce.com
    Rowenta VU 5550 Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-rowenta-vu-5550-fiyati,793466.html

Bende 3-5 senelik aura marka bi vantilatör var 1 ve 2. kademede çalışırken hiç ses yok 3. kademede yarım metre kadar yaklaşılırsa hafif bir rüzgar sesi duyuluyor o kadar. Üflemesi yeterli, alternatif olarak düşünülebilir.
     Vantilatör Fırsatları

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

@Rubisco ,
    çok teşekkürler.

inanın sıcaktan o kadar çaresiz kaldık ki,
    media markt'ta en son bu model kalmış,
    aydınlatmasına vs bakmadık bunu aldık,
    yatak odasındaki başucu lambalarıyla idare ediyoruz .

aslında bir adet aydınlatmalı var, biz kullanıyoruz, onu verelim fakat küçük ebat dediler,
    varsın aydınlatması olmasın ama iyi serinletsin dedik, mecburen bu modeli aldık.

dün takıldı, o andan beri hiç kapatmadık, şimdilik memnunuz nazar değmesin,
    biraz serinledik en azından, darısı bütün sıcaktan kavrulanların başına :)

Hayırlı olsun, ancak bu tavan vantil.takmak zor diye duymuştum. Siz aldığınız yeremi taktırdınız kendiniz mi taktınız acaba?
  • @h@ydut,

takması biraz zor gerçekten,
    bir de bizim tavanlar nasılsa matkap işlemiyor,
    hilti gerektiği için elektrikçi çağırmak zorunda kaldık,
    1-1.5 saatte taktı sanırım.

tam yatağın tepesinde döndüğü için işin şakası yok,
    işi bilene yaptırayım dedim.
  • işyeri için 3lü satılan şu tavan vantilatöründen almayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz? kullanan var mı acaba?

http://www.hepsiburada.com/liste/raks-pf-56-stx-tavan-vantilatoru-82watt-3-adet-vantilator/productDetails.aspx?productId=hrakmrakssf16st&categoryId=60000666
  • -Ölçü : 67 x 30,5 x 46 cm
    -Net Ağırlık : 8,3 kg
    -Nemlendirme fonksiyonu
    -1,5 Litrelik nemlendirici hazne
    -3 Farklı şekilde ve hızda doğal rüzgar üfleme
    -Ortamı ferahlatan "Sağlıklı İyonizer" özelliği
    -Aşırı ısınmaya karşı motor koruma emniyeti
    -7,5 saate kadar programlanma ve otomatik kapanma
    -Uzaktan kumanda ve gövdeden kontrol
    -2 yıl garanti

Alf
    SSIV-01 Soğuk Buharlı Vantilatör
    189,00 TL
    arkadaşlar bu fiyata tavsiye edermisiniz acildir!!!!!!!!!!!!!
  • Gold da 35-36 tlye ayakli vantilatorler greenlife digitsu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROWENTA VU5550 TURBO SILENCE

Hakkında ; Oldukça sessiz , kullanışlı , kolay kurulum , 150 tl aldım

Bence makina olarak 10 üzerinden 9 alır birde uyku modu olsaydı zaman ayarı
  • Arkadaslar bende blyss marka vantilator almistim hic begenmedim rowenta vu5550 siparis.ettim 169tleye odam 14m2 flan memnun kalirmiyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

-Ölçü : 67 x 30,5 x 46 cm
    -Net Ağırlık : 8,3 kg
    -Nemlendirme fonksiyonu
    -1,5 Litrelik nemlendirici hazne
    -3 Farklı şekilde ve hızda doğal rüzgar üfleme
    -Ortamı ferahlatan "Sağlıklı İyonizer" özelliği
    -Aşırı ısınmaya karşı motor koruma emniyeti
    -7,5 saate kadar programlanma ve otomatik kapanma
    -Uzaktan kumanda ve gövdeden kontrol
    -2 yıl garanti

Alf
    SSIV-01 Soğuk Buharlı Vantilatör
    189,00 TL
    arkadaşlar bu fiyata tavsiye edermisiniz acildir!!!!!!!!!!!!!

Soğuk buharı yok ona aldanıp alıcaksınız paranıza yazık..Normal vantilatörden farkı yok çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

işyeri için 3lü satılan şu tavan vantilatöründen almayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz? kullanan var mı acaba?

http://www.hepsiburada.com/liste/raks-pf-56-stx-tavan-vantilatoru-82watt-3-adet-vantilator/productDetails.aspx?productId=hrakmrakssf16st&categoryId=60000666

Hocam daha ucuza bunun gibi yada bunun gibi ürünler var.İkinci linkteki üründen bende vardı.Gayet güzel bi ürün.Tek eksi yönü kurulumu biraz zor ayrıca bu tavan tipi vantilatörler zamanla baş ağrısı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar bende blyss marka vantilator almistim hic begenmedim rowenta vu5550 siparis.ettim 169tleye odam 14m2 flan memnun kalirmiyim acaba

Hocam gayet memnun kalırsın , tek eksiği zaman ayarı olmaması oda olsa tadından yenmez

Gayet başarılı ve sağlam bir alet
  • sakın sinbo 22" 85 watt vantilatör almayın, traktör gibi çalışıyor, biz aldık anında iade etmek zorunda kaldık... Bilgilerinize...
  • Dijitsu VN 03 vantilatör 88 TL + 13,90 TL kargo

Ürün özellikleri

Dijitsu VN 03 eşsiz tasarımı ve çok fonksiyonlu kumandasıyla 8 yöne hareket kabiliyeti ile benzerlerinden çok farklı.
    55 W
    Açma kapama fonksiyonları için uzaktan kumanda, hız, zamanlayıcı
    3 rüzgar modu (normali doğal, uyku modu)
    3 farklı hız seçeneği
    7,5 saatlik zamanlayıcı
    Toplam hava sirkülasyonu için oval salınım
    Hava Akımı 1900 m3 / h
    Yüksekliği Ayarlanabilir teleskopik boru (120 cm'den 140 cm'e)
    Pervane Çapı : 390 mm
    Kafes Çapı : 440 mm
    Boyutlar: 120 - 140 x 50 x 50 cm

Grupanya!
    Dijitsu VN 03 vantilatör 149,9 TL yerine 88 TL!
    http://www.grupanya.com/tum-turkiye/firsat/dijitsu-vantilator-vn03?irc=da-cp

Bilginize

• Arkadaslar rowenta vu5500 siparis rtmistim simdi alfin buharli iyonizerlisini gordum hangisini onerirsiniz acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ev%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/alf-ssiv-01-buharli-iyonizerli-vantilator-uk-(ssiv-01)/productdetails.aspx?I_ID=60726

• quote:

Orijinalden alıntı: unique_82

sakın sinbo 22" 85 watt vantilatör almayın, traktör gibi çalışıyor, biz aldık anında iade etmek zorunda kaldık... Bilgilerinize...

Üst komşum almış , çalıştırıyorlar alt katta ben rahatsız oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar rowenta vu5500 siparis rtmistim simdi alfin buharli iyonizerlisini gordum hangisini onerirsiniz acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ev%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/alf-ssiv-01-buharli-iyonizerli-vantilator-uk-(ssiv-01)/productdetails.aspx?I_ID=60726

Tek işe yarar özelliği saat ayarlama özelliği olması gerisi yalan bana göre kullandım memnun kalmadım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.