Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu yazıyı buraya yazmayacaktım fakat şikayet vara baktığımda tamda benimle aynı sorunu yaşayanları görünce yazmam gerektiğini anladım.

1 ay önce altıncı caddeden 130TLlik Alf iyonizerli vantilatör aldım.(50TL kuponla 80geldi vs).80'e gerçekten güzeldi kumandası vardı fln.

Aradan 1 ay geçti ve sorunlarla karşılaşmaya başladım.Öncelikle aletin kapasını aşağıya indirip,doğal üfleme moduna alırsanız alet dur kalkdan dolayı ve aleti döndüren milin sabitlenmemesinden ötürü sinir bozucu bir şekilde her hızlanışta tak tak sesi çıkarmakta.

Fakat en önemlisi ikinci sorun pervane parçalanıyor.Evet yanlış duymadınız 1 ay önce aldığım normal satış fiyatı ve çoğu yerde 120-130TL'ye satılan aletin pervanesi içten içe parçalanıyor.Aletin pervanesinin içinden el kadar çatlakları rahatlıkla görebilirsiniz.Ve 2.,3. hız kademesinde aletin pervanesinden çatırdı gelmekte.

Sitesine gittim mesaj attım.Alf'e mesaj attım ufodan mesaj geldi =) Zaten bu iki firmanın bir bağı var bildiğim kadarıyla herneyse.Pazartesi size döneceğiz dediler.Sabahtan beri bekliyorum tabiki dönen olmadı.Üstüne tekrar mesaj attım o zaman döndüler.
    Ve okadar şey belirtmeme rağmen bana sadece yetkili servisinin numarası verip telefon kapatıldı.Yav arkadaş insan bir özür diler 1 aylık aletiniz parçalanıyor,yedek parçayı yetkili servis eve teslim edemez veya aleti evden alamaz vs.
    Hani demeye çalıştığım madem 1 yetkili servis numarası yetiyor,yazın kardeşim sitenize numaraları niçin beni 3 gündür uğraştırıyorsun müşteri hizmetlerin ile?

Velhasıl şimdi dedim bakayım şikayet varda ne yazıyor.Alf'de birşey yazmıyordu UFO'ya baktım ve bingo.Lütfen şikayet varı kontrol edin alanların çoğunda pervane parçalanıyor.

Size şunu söyleyeyim bu pervane dönerken parçalansa ve parça o kafesten dışarı çıksa aman aman.

Bu arada pervanesi parçalanıp etrafa saçılanıda var....
    www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1277452/ufo-vantilatorun-pervanesi-parcalandi/nhrhg

Sadece bu seri değil su buharlı ufolarda da varmış aynı sorun mutlaka inceleyin.

Yenilir yutulur cinsten bir sorunda değil yarın bir gün birinin suratına gelse o parçalar yaralanmaya sebeb olsa firma ne yapacak,hiçmi umurunda değil bu firmanın.Zaten benim zerre ümidim yoktu bu firmadan yüzümü kara çıkarmadılar helal olsun.

Ek:Tavanı deleni de mevcut ->
    www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1275248/ufo-pervane-paramparca-oldu/nkgzb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oo_Xx -- 30 Temmuz 2012; 23:36:37 >

• ALF kim UFO kim yaa.. Bunlar zamaninda elektrikli isitici uretip marka oldular. simdi bunu kullanip vantilator isine giristiler ama kalite ortada..
    Rowenta, Fakir hatta Raks varken ne yapayim ALF i UFO yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

ALF kim UFO kim yaa.. Bunlar zamaninda elektrikli isitici uretip marka oldular. simdi bunu kullanip vantilator isine giristiler ama kalite ortada..

hepsininde birbirinden farkı yok çinden vanilator parçaları getirtip türkiyede montaj yapıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Xx

UFO ve ALF alacakların dikkatine

Arkadaşlar bu yazıyı buraya yazmayacaktım fakat şikayet vara baktığımda tamda benimle aynı sorunu yaşayanları görünce yazmam gerektiğini anladım.

1 ay önce altıncı caddeden 130TLlik Alf iyonizerli vantilatör aldım.(50TL kuponla 80geldi vs).80'e gerçekten güzeldi kumandası vardı fln.

Aradan 1 ay geçti ve sorunlarla karşılaşmaya başladım.Öncelikle aletin kapasını aşağıya indirip,doğal üfleme moduna alırsanız alet dur kalkdan dolayı ve aleti döndüren milin sabitlenmemesinden ötürü sinir bozucu bir şekilde her hızlanışta tak tak sesi çıkarmakta.

Fakat en önemlisi ikinci sorun pervane parçalanıyor.Evet yanlış duymadınız 1 ay önce aldığım normal satış fiyatı ve çoğu yerde 120-130TL'ye satılan aletin pervanesi içten içe parçalanıyor.Aletin pervanesinin içinden el kadar çatlakları rahatlıkla görebilirsiniz.Ve 2.,3. hız kademesinde aletin pervanesinden çatırdı gelmekte.

Sitesine gittim mesaj attım.Alf'e mesaj attım ufodan mesaj geldi =) Zaten bu iki firmanın bir bağı var bildiğim kadarıyla herneyse.Pazartesi size döneceğiz dediler.Sabahtan beri bekliyorum tabiki dönen olmadı.Üstüne tekrar mesaj attım o zaman döndüler.
    Ve okadar şey belirtmeme rağmen bana sadece yetkili servisinin numarası verip telefon kapatıldı.Yav arkadaş insan bir özür diler 1 aylık aletiniz parçalanıyor,yedek parçayı yetkili servis eve teslim edemez veya aleti evden alamaz vs.
    Hani demeye çalıştığım madem 1 yetkili servis numarası yetiyor,yazın kardeşim sitenize numaraları niçin beni 3 gündür uğraştırıyorsun müşteri hizmetlerin ile?

Velhasıl şimdi dedim bakayım şikayet varda ne yazıyor.Alf'de birşey yazmıyordu UFO'ya baktım ve bingo.Lütfen şikayet varı kontrol edin alanların çoğunda pervane parçalanıyor.

Size şunu söyleyeyim bu pervane dönerken parçalansa ve parça o kafesten dışarı çıksa aman aman.

Bu arada pervanesi parçalanıp etrafa saçılanıda var....http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1277452/ufo-vantilatorun-pervanesi-parcalandi/nhrhg
    Sadece bu seri değil su buharlı ufolarda da varmış aynı sorun mutlaka inceleyin.

Yenilir yutulur cinsten bir sorunda değil yarın bir gün birinin suratına gelse o parçalar yaralanmaya sebeb olsa firma ne yapacak,hiçmi umurunda değil bu firmanın.Zaten benim zerre ümidim yoktu bu firmadan yüzümü kara çıkarmadılar helal olsun.

Ek:Tavanı deleni de mevcut -> http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1275248/ufo-pervane-paramparca-oldu/nkgzb

Yazılarınızda sonuna kadar haklısınız UFO İle Alf aynı firma rekabet var gibi göstermek için piyasa sürüldü ve fiyatları daha uygun ufoya göre ve tüm ürünleri çinden gelip burda montaj oluyor daha öncede yazdım ama okuyan olmadı yada kaynadı arada paranıza yazık ufonun tüm ürünlerinde sorun var bizzat içinde bulunan ve servis elemanı olan biri olarak diyorum size almayın başka kaliteli ve müşteri ilişkileri iyi markaları tercih edin..

• quote:

ALF kim UFO kim yaa.. Bunlar zamaninda elektrikli isitici uretip marka oldular. simdi bunu kullanip vantilator isine giristiler ama kalite ortada..

dostum fakir demişsinde 140 tl verip vantilatör aldım. Sanayi tipi olanlardan daha çok gürültü yapıyor. Güç bela 100 tlye satıp ufo uzun kule aldım rahat ettim. Şimdilik bir sorun da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

dostum fakir demişsinde 140 tl verip vantilatör aldım. Sanayi tipi olanlardan daha çok gürültü yapıyor. Güç bela 100 tlye satıp ufo uzun kule aldım rahat ettim. Şimdilik bir sorun da yok.

Modeli neydi aldiginiz Fakir in?

• BULDUM BULKDUM INDIRIM BULDUM

Once buradan %25 icin kodunuzu aliyorsunuz
    http://www.morhipo.com/avea

Sonra buradan
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/7367/tatil-yoksa-vantilator-var#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=
    gorunen fiyattan %25 daha indirimli olarak urununuzu aliyorsunuz..

• quote:

quote:

quote:

fakir vc 40 s. carrefourlarda bol bol bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 31 Temmuz 2012; 12:09:28 >

• quote:

BULDUM BULKDUM INDIRIM BULDUM

Sonra buradan
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/7367/tatil-yoksa-vantilator-var#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=

• quote:

quote:

quote:

quote:

fakir vc 40 s. carrefourlarda bol bol bulunuyor.

Bende dün Fakirin o modeline baktım. Deneme ımkanım olmadı ama markaya güvenimden alma arafesindeydim. Sesi gerçekten çok mu geliyor? Biraz detay verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

ben de markaya güvenip almıştım ama çok gürültülü. 1. kademeyle 3. kademe arasında ses farkı hiç yok neredeyse. en düşüğü bile gürültülü. özellikle benim gibi gece de kullanacaksan hiç tavsiye etmem. müşteri hizmetlerine mail atmıştım bunu doğruladılar zaten..

Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 31 Temmuz 2012; 12:36:31 >

• quote:

quote:

ben de markaya güvenip almıştım ama çok gürültülü. 1. kademeyle 3. kademe arasında ses farkı hiç yok neredeyse. en düşüğü bile gürültülü. özellikle benim gibi gece de kullanacaksan hiç tavsiye etmem. müşteri hizmetlerine mail atmıştım bunu doğruladılar zaten..

Vantilatör Fırsatları

Degerler normal gibi ama?

Sessiz denilen Rowenta da 50 Db bildigim kadariyla..

• quote:

quote:

quote:

Vantilatör Fırsatları

Evet değerler normal gibi :S Rowenta da hem pahalı hem de özellik yok sadece kademe ayarı var. Zamanlama olması tercih sebebi benim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vantilatör Fırsatları

Evet değerler normal gibi :S Rowenta da hem pahalı hem de özellik yok sadece kademe ayarı var. Zamanlama olması tercih sebebi benim için.

valla tabloda normal yazıyor olabilir. ben de ölçüm yapamadım tabi. fakat bana göre çok yüksek. aldıktan sonra pişman olmayın

• quote:

Sonra buradan

ARKADASLAR VAR MI ALAN?

Bende modelleri inceliyorum hangisini alsak?

• quote:

quote:

Sonra buradan

ARKADASLAR VAR MI ALAN?

Bende modelleri inceliyorum hangisini alsak?

Bende bugun morhipodan indirimli almayi dusunuyorum en iyisi hangisidir arkadaşlar ne önerirsiniz

• Ben TVL 30 Fakir ayakli tipi aldim. Turkiyede pek bilinen birsey degil ama Almanya sitelerinde baya iyi yorumlarini gordum
    www.amazon.de
    Turmventilator premium | TVL 30: Amazon.de: Baumarkt
    http://www.amazon.de/Fakir-Turmventilator-TVL-30-silber/dp/B000S8CKTI

www.testberichte.de
    Fakir TVL 30 im Test ▷ Testberichte.de-∅-Note
    http://www.testberichte.de/p/fakir-tests/tvl-30-testbericht.html

Belirtilmamis morhipo da ama iyonizerlii bu urun.

209 TL ye geldi indirimin ardindan . Umarim memnun kalirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 31 Temmuz 2012; 15:08:55 >

• Arkadaslar morhipo uyeligim yok urunldrin fiyati uygunmu rowenta vu5550 varmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar morhipo uyeligim yok urunldrin fiyati uygunmu rowenta vu5550 varmi acaba

Raks, Conti, Alf, HQ, Fakir arnica vs markalar var rowenta yok.
    King P1608 8 Kanatlı Vantilatör 95 TL
    Fakir VC20 Vantilatör 85 TL

Fiyatlar çok indirimli değil ancak avea %25 kullanılırsa uygun olabilir.
  • ben arnica ya niyetliydim. arnica iyi ve hesapli ürün yapiyo. rowenta yanilmiyosam bir modeli 35 bir model, 50 desibel.
    geçen iyonizerli bi yerdeydim. hepsi çöpe. iyonizerli bi vantilatör alacağım...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.