Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.957
Cevap
219
Favori
515.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

quote:

BULDUM BULKDUM INDIRIM BULDUM

Once buradan %25 icin kodunuzu aliyorsunuz
    http://www.morhipo.com/avea

Sonra buradan
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/7367/tatil-yoksa-vantilator-var#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=
    gorunen fiyattan %25 daha indirimli olarak urununuzu aliyorsunuz..

ARKADASLAR VAR MI ALAN?

Bende modelleri inceliyorum hangisini alsak?

Hocam linki yenilermisiniz? şuan tıklayınca ürün gelmiyor.
    siteden vantilatör diye aratınca tüm ürünler çıkmıyordu, sizin linkte faydalı ürünler vardı.

Bu kampanya bitti arkadaşım. Sadece 2 günlüktü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

BULDUM BULKDUM INDIRIM BULDUM

Once buradan %25 icin kodunuzu aliyorsunuz
    http://www.morhipo.com/avea

Sonra buradan
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/7367/tatil-yoksa-vantilator-var#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=
    gorunen fiyattan %25 daha indirimli olarak urununuzu aliyorsunuz..

ARKADASLAR VAR MI ALAN?

Bende modelleri inceliyorum hangisini alsak?

Hocam linki yenilermisiniz? şuan tıklayınca ürün gelmiyor.
    siteden vantilatör diye aratınca tüm ürünler çıkmıyordu, sizin linkte faydalı ürünler vardı.

Bu kampanya bitti arkadaşım. Sadece 2 günlüktü

• geçti o sesler artık çıkmıyor :) sanırım yeni olduğundan yapıyordu
  • az önce altıncıcadde.com'dan Rowenta Vu-5550 modelini 55 tl avea indirim çekini kullanarak 12 taksitle 115,89 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

az önce altıncıcadde.com'dan Rowenta Vu-5550 modelini 55 tl avea indirim çekini kullanarak 12 taksitle 115,89 tl ye aldım.

teşekkür ederim bilgi için bende bir tane aldım. ürün 18.08.2012 ile 23.08.2012 tarihleri arasında tedarik edilerek gönderilecektir diyor. siteye girdiğimde bu ürün için kalan süre 44 dakika diyordu. süre bitiminden 2 -3 gün sonra tedarik et gönder bari değilmi? neyse artık inşallah bayramdan önce gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars35

quote:

az önce altıncıcadde.com'dan Rowenta Vu-5550 modelini 55 tl avea indirim çekini kullanarak 12 taksitle 115,89 tl ye aldım.

teşekkür ederim bilgi için bende bir tane aldım. ürün 18.08.2012 ile 23.08.2012 tarihleri arasında tedarik edilerek gönderilecektir diyor. siteye girdiğimde bu ürün için kalan süre 44 dakika diyordu. süre bitiminden 2 -3 gün sonra tedarik et gönder bari değilmi? neyse artık inşallah bayramdan önce gelir..

ürünü çabuk gönderiyorlar.

En azından bende öyle oldu.Önceki kamanyada pazar akşamı sipariş verdim.10 günlük teslimat tarihi vardı.Ürün salı günü elimdeydi.

• rowenta alan arkadaşlar memnun musunuz?istediğiniz gibi mi ürün?
  • quote:

quote:

bu üründe uzaktan kumanda var dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuc

quote:

quote:

5540 modeli kumandasız onun fiyatı 142,90 tl benim aldığım 5550 modeli kumandalı onun da fiyatı 164,90 tl.kumandalı olan model için şuan son ürün başkasının sepetinde gözküyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wuc

quote:

quote:

5540 modeli kumandasız onun fiyatı 142,90 tl benim aldığım 5550 modeli kumandalı onun da fiyatı 164,90 tl.kumandalı olan model için şuan son ürün başkasının sepetinde gözküyor.

evet gördüm hocam ya çok ürün vardı en başta Vu-5540 gördüm attım sepete diğeri aşşağıda kalmış.Çıkarın onu sepetten

• beyler altıncıcaddede avea ile bu kod birleşiyor mu AC201230 ?
  • Ürün sepetten çıktı ve aldım bayagı tırsmıştım alamayacağım diye burada tavsiye edilipte aldığım ve pişman olduğum hiçbir ürün olmadı umarım pişman olmam yine.ürün gelince detaylı inceleme yazarım
  • Rowentanın vu 5550 modeli baya iyi bir şey gibi araştırdığım kadarıyla ,fakir eş değer ürününü almıştım morhipodan 95 liraya geliyodu ama bu ürün 115 liraya onu iptal ettirdi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 5550 tükenmiş

5540 nasıldır acaba alsak mı
  • 5540 ın tek farkı kumandasız oluşu diğer özellikleri aynı 5550 ile.sonuncuyu ben aldım alamasaydım bunu alacaktım
  • kumandalı olması daha iyi aslında ece uyurken falan yataktan kalmadan istediğin gibi ayarlaması avantaj aslında
  • aldım gitti 5540 birde 4gb flash ekledim 100 liraya geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar sunny AXEN sanayi tip vantilatör kullanan var mı acaba

bunun tipi aynı marka olarak sinboyu 3 yıldır salonda kullanıyoruz gayet güzel

evet hocam serinletmesi güzel ben 1. kademede kullanıyorum yetiyor tek hoşuma gitmeyen tarafı biraz sesli olması ve dönüşlerde ekstra ses vermesi yalnız benim soracağım masa üstü ayağını taktım fakat uzun ayaklığı takamadım normal alt tabla üstünde plastik boru ve sıkıştırma aparatı ve birde metal bir tarafı düz diğer tarafı havşalı gibi olan metal bölüm var bu parçayı takamadım acaba eksta saydıklarım dışında motor bölümüne takılıp metale takılan ara bir parça var mı bende yokta bu yüzden takamadım

çok zaman geçti hatırlamıyorum ama sorun çıkarmamıştı tak kullan şeklindeydi zaten ayaklı kullanıyoruz kısa ayağı attık gitti.

acaba ayağın motor ile takıldığı yere bakarmısınız ayrı plastik bir aparat var mı acaba

resimdeki kırmızı bölgeden bahsediyorsan o var .
    motora zaten metal çubuk giriyo ve vidalanıyor.
    yeni aldıysan aldığın yerle görüşsene bi sorun var demekki.

Vantilatör Fırsatları

sağolasın dostum sunny sevisine gittim hallettiler meğerse metal boru ayaklığın olduğu alttan sokuluyormuş

• arkadaşlar masa üstü kullanılabilecek metal pervaneli(plastik olmasın kesinlikle) uygun fiyatlı ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique_82

sakın sinbo 22" 85 watt vantilatör almayın, traktör gibi çalışıyor, biz aldık anında iade etmek zorunda kaldık... Bilgilerinize...

BENDE BUNU YAZMAK İÇİN GİRDİM AMAN SAKIN BÖYLE BİR HATA YAPMAYIN BEN BÖYLE BİR GÜRÜLTÜ HAYATIMDA DUYMADIM... İADE ETMEYE ÇALIŞIYORUM :(
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.