Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.957
Cevap
219
Favori
516.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akakce.com
    Alf SSIV-01 Uzaktan Kumandalı İyonizerli Soğuk Buharlı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-alf-ssiv-01-fiyati,772582.html

Vantilatör Fırsatları

burda 170 lira,ipara ile ödemede ,,kargo ücretsiz
    Webdenal
    Webdenal - Aradığınız Sayfa Bulunamadı
    http://www.webdenal.com/alf-ssiv-01-vantilator-buharli_454406.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Ağustos 2012; 0:34:01 >

• Migros da 99TL 'ye metal ayak ve gövdeli Touch Me var, 45w. Yuvarlak altlığı var, altında da ağırlık var, duruşu sağlam görünüşü şık, üfürmesi kuvvetli. Pervanesi metal bu yüzden uçak pervanesi gibi ses çıkartıyor. Ayrıca gress yağı kokusu hemen gitmiyor. Merak eden varsa almasın, ama biraz genişçe alan için 2 taraftan havalanıyorsa alınabilir.

Edit: Koçtaşda Blyss'in yeni evaporatif su soğutuculu zımbırtısı gelmiş. 4.5 litre su alıyor, içinde bi su poması var, kısa kule vantilatör gibi. Fiyatı 189tl, o açıdan pahalı. Arkasını açıp baktım, delikli 2 kat bez gibi bişey vardı, bu yeterince su buharlaştıramaz dedim vazgeçtim. Orda adam bulup su doldurtamadık bide deneyelim diye. Bi şekilde ilave sünger benzeri bişey takıp buharlaşmayı artırabilirsek güzel çözüm olabilirdi havalanan ortamlar için.

Bonus:

Adamın dediğine göre 1 galon su 3 saate kadar dayanıyor diyor. Çok kabaca hesap ile 2700btu kadar bişeye denk geliyor doğru hesaplayabiliyorsam (1 galon su 1.200 gram, suyun buharlaşması için 540cal/g enerji gerekiyor, 648 bin kalori = yaklaşık 2500-2700btu. kaynama sıcaklığında olmayan su da buharlaşırken bu kadar enerji çeker mi ortamdan orasını tam bilmiyorum ). Yeterince havalanan ortam varsa bu tür zımbırtıları kendimiz de yapabilirz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 8 Ağustos 2012; 11:14:44 >

• Carrefour dan HQ 22'' aldım.Deneyerek alma imkanım oldu.Ürün çapı 55 cm ve 75 watt.Kesinlikle oldukça sessiz.1 ve 2.kademelerinde gerçekten çok sessiz 3 te tam deneme şansım olmadı henüz.Ama sinboya orantılarsak çok çok sessiz.79.90 tl den satılıyor.Salınımı yok.Ama 55 cm çapıyla geniş bir alana hava üflüyor debisi oldukça güzel ve stabil çalışıyor.Malzeme kalitesi iyi değil.Ancak sessizliği çok güzel tavsiye ederim.
  • rowentanın 5540 modeli 50 db deniyor çok sessiz.5550 39 desibel ile hem kumandalı hemde daha sessiz sanırım.Ben sadece 5540 ı denediğimde çok sessiz ve güçlü olduğunu gördüm.
  • Birde serinlemek için oldukça pratik bir yöntem var serinlemek için.

Ayaklarınızı,ensenizi,kollarınızı ıslatın.Sağlık problemi yaşamamak adına sadece ayaklarınızı ve ayak altlarınızı ıslatın ve vantilatörün karşısında kurutun.Buharlaşan su vücut ısınızı hızla düşürüp rahatlama sağlayacaktır.Buna peşpeşe devam ederek oldukça üşüyebilirsiniz.İşlemi hızlandırma için kollar,ense kısmı vs.de ıslatılabilir.Ama bunu bir seferden fazla yapmayın ve yüzünüzü ıslatmayın yoksa sinüzüte kapı açarsınız.
  • altıncıcadde.com 6 ağustosta sipariş geçtiğim rowenta vu-5550'yi bugün kargoya vermiş.

• praktikerde şu ürün var 100 lira nasıl alınırmı

Vantilatör Fırsatları

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

altıncıcadde.com 6 ağustosta sipariş geçtiğim rowenta vu-5550'yi bugün kargoya vermiş.

aynen benimde kargoya verilmiş ama kargom nerede göremiyorum. sizde durum böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

altıncıcadde.com 6 ağustosta sipariş geçtiğim rowenta vu-5550'yi bugün kargoya vermiş.

aynen benimde kargoya verilmiş ama kargom nerede göremiyorum. sizde durum böylemi?

hesabım başlığından siparişlerim bölümünden bakabilrsiniz. Yurtiçi kargo ile gönderilmiş benim ürün çıkış merkezinde herhalde yarın elimde olur. sevgiler..
    SİPARİŞ DETAYI
    178...... nolu Siparişinizin Durumu: Kargoya verildi
    Kargonunuzu bu linkten takip edebilirsiniz:

• Benim üründe kargolanmış ürünü gelen arkadaşlar ürünlerini alınca ben dahil burda paylaşımda bulunursak iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Benim üründe kargolanmış ürünü gelen arkadaşlar ürünlerini alınca ben dahil burda paylaşımda bulunursak iyi olur.

• ürün bugün kargodan geldi. herhangi bir sorun yok. ürün gayet kaliteli, öneren arkadaşlara çok teşekkürler...
  • Ürün yanlış şubeye gitmiş o şubeden teslim aldım ,orda kutusunu açtım dış kutuyu tabi,içinde rowenta duruyo ambalaşı açılmamış , acaba sıfırmı teşhirmi diye düşünürken sıfır ürün geldi sevindim, eve gelip ürünü kurdum kaliteli olduğu belli her şeyiyle, sessizlik olarak cidden sessiz ama hani çalıştığını anlıyosun en fazla öyle bir sessizlik , modları kullanışlı özellikle tuşların kalitesi çok güzel öyle çat çat sesleri yok kademe değiştirirken, bence 10 numara bir cihaz almayı düşünenler olursa iyi birşey alayım başım ağrımasın derseniz alın kullanın, başım ağrımasın derken daha bir gündür kullanıyorum ama bende o kaliteli ve sanki sorunsuz şekilde kullanırım intibakını oluşturdu onun için böyle dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rowentanın vu 5540 modelini inceledim geçen gün ve çok beğendim hiç ses yok ve çok kaliteli ürün.
  • altıncıcaddeden almış olduğum rowenta5550 dün elime ulaştı.ürün kalitesi her halinden belli oluyor.o güçlü performansına rağmen çıkarmış olduğu ses çok ama çok az.ürünü gözü kapalı tavsiye ederim.dün elime geçen metro katalogundan aynı ürün 210 TL.Bize geliş fiyatı 116 TL zaten bu fark bile almak için yeterli
  • bana rowenta vu-5550 modeli yerine rowenta dikey süpürge göndermişler şimdi onun iadesi ile uğraşıyorum.sipariş ile gönderilen ürün karışabilir de koskoca süpürge kutusunun üzerine rowenta vu-5550 etiketini nasıl yapıştırmışlar onu halen anlayamadım.tam da bu siteler hızlandı işi öğrendi diyordum ama bu son saçmalıkla durduk yere başımıza iş çıktı.

Edit: dün firma ile yaptığım görüşme işe yaramış cuma günü izne çıkıcam cumaya kadar vantilatörü gönderin demiştim.az önce kargocu aradı, size gönderilmiş vantilatör var evde misiniz diye sordu.üstelik bana yanlış gönderilen dikey süpürgeyi henüz iade etmedim.şimdi de firmayı takdir ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 14 Ağustos 2012; 11:23:23 >
  • altıncıcaddeden ayın üçünde kendime ver arkadaşıma avea indirimini de kullanıp iki tane ufo vantilatör siparişi vermiştim.12 gündür tedrarik edilemediği için ikisini de iptal ettim.ilk ve son siparişim oldu sanırım altıncı caddeden
  • Arkadaşlar Şanlıurfa'da görev yapıyorum.Yaz tatilinde memleketteydim.Yaz boyunca Urfa'da değildim yeni geldim ve hava halen 40 derecelerde.Salon nerden baksan 25 metrekare.
    Bu ürünü almak istiyorum tavsiye eder misiniz?

http://www.bimeks.com.tr/urun/123924/simfer-ald-1680-vantilator.aspx

Güç : 80 W
    Zaman Ayarı : Evet/Var
    Hız Ayarı : Evet/Var
    Garanti Süresi : 24 Ay

İnce ve süper sessiz motor tasarımı ile iş yaparken, kitap okurken yada uyurken sizi asla rahatsız etmez.
    Enerji tasarrufu sağlayan eko termostat özelliği,
    Sağlığınız için negatif iyon özelliği,
    Oda sıcaklığına göre otomatik hız ayarı,
    LCD oda ısı göstergesi,
    10 Saate kadar programlama ve otomatik kapanma ayarı,
    Otomatik salınım özelliği ve ayarlanabilir yükseklik,
    Uzaktan kumanda
    Çift pervane özelliği ile daha güçlü hava akımı,

• Rowentadan vazgeçmeyin . Klimayla bir tutmak mümkün değil tabiki ama yeri geliyor klimadan daha hoş geliyor insana. Geceleri ufaktanda olsa esinti ve ufaktan arka fon sesi vuuu diye duymadan uyuyamıyorum. Şu rowentanın sesi hoşuma gidiyor . Çok ufaktan güzel bi rüzgar sesi var. Motor sesi yok
  • arkadaşlar yaz bitti konu ölü tabi ama ben geçen sene 2000tl olan airfel klimayı martta 1450 tl ye aldım bu yüzden kışın yatak odası için vantilatör almayı düşünüyorum

geçen sene sunny axen sanayi tipi aldım ama öok gürültülü bu yüzden kullanamadım

şu an baktığım ufo uzun kule tip vantilatör

şimdiden alsak mı yoksa yazın kampanya falan olur mu ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.