suanki kartım hd4850 fakat onumuzdeki aylar yeni bi kart almayi planliyorum bu 2 karttan hangisi daha iyidir?
4890 GDDR5 GTX 275 GDDR3
4890 256BİT GTX 275 448 BİT
yada HD4850 alıp Crossfire mı yapsam ?
dx 11 kartları bekle derim
madem yeni kart alacaksın tam zamanında konu actın.. dx11 kartları bekle 7-8 gün kaldı..
VAPOR-X Kullanıyorum performansındanda gayet memnunum, Ama Dx11 Uyumlu Kartları Beklemende Fayda Var Gibi Geliyor Bana, Fiyatlarda Geriler..
5850 iyidir.
5870 1gb 399$ ama bunun TR ye gelis fiyatı baya bi yüksek olucak napalım bekliycez :)
quote:
Orijinalden alıntı: a1mduck
5870 1gb 399$ ama bunun TR ye gelis fiyatı baya bi yüksek olucak napalım bekliycez :)
HD5850 alırsın 299$.
Biraz daha bekle dx 11 kartıı alırsın.
CF sakın yapma, kimseye önermiyorum. Elektrik masrafında boğulursun. Alabileceğin en iyi tekli ekran kartını almanı tavsiye ederim. hd4890 ve 275gtx aynı ayarda ekran kartları. Yalnız atideki teknoloji daha iyi, çekirdek ısınması daha düşük olması dolayısıyla. 15 gün bekle nvidia fiyat kırmaya mecbur kalacak diye tahmin ediyorum. O zaman tekrar güncelleştiririz değerlendirmemizi
Ayrıca 2gb vapor x e boşa para veriyorsun:( hd4890 taş çatlasa 1gb kullanıyor. Bellek miktarıyla bellek bantgenişliği farklı şeyler. Eğer 2gb alarak takılmadan oyun oynama düşüncesindeysen>> sistem belleği de artırılıyor ama belli değerden sonra performansa etkimiyor demek isterim sana. Bellek bantgenişliği ise hd4890da 125GB/s 2gb vaporx de dahil olmak üzere. Bellek overclocku ile artırabileceğin bir değer ancak. hd4890 alırsan da en çok farkettirecek olay da bence dijital vrmli model almak(sapphire, his, xfx, asus, gigabyte)>> daha az ısı kaybı var güç besleme ünitelerinde. Analog vrmler daha çok ısı kaybettikleri için hem elektrik faturana yansır, hem de dijital vrmlerdeki gibi voltajı artırıp overclockun zevkine varamazsın.
bence de dx11i bekle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme