Şimdi Ara

Var mı Bağımlı Olmadan Sigara İçen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 aydır falan sadece bir arkadaşımla içiyorum. 2-3 dal. Onun dışında tek içmiyorum hiç. Haftalarca içmediğim de oluyor. Gece çıktığımzda 6-7 dalı da görüyorum ama bağımlı hissetmiyorum.

• 26 yaşımdayım 5-6 sene kadar içtim. Ama bu 5-6 senenin toplasan 6-7 ayında sigara içmişimdir. 6 ay hiç içmediğim oldu. Yeri geldiğinde bir akşamda bir paket sigara bitirdiğimi bilirim. Çok istikrarsızım yani. Aynı zamanda hiçbir zaman bağımlısı olmadım.

Bu sene bir hastalığım ortaya çıktı. Kanserden beter bir şey ve sigara kesinlikle yasak. O yüzden kullanmıyorum. Hiç de aramıyorum açıkcası. Bağımlı olanları da hiçbir zaman anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 7 Haziran 2015; 0:04:43 >
  • 8 yıldır içiyorum bağımlı değilim dışarıda elim boş kaldı mı kötü oluyorum evde kalem tutuyorum
  • Bende aynı şekilde nadiren içerim. İki sene önce yazın Marlboro alıp içmiştim ama bağımlı olamadım. Yıllarca içmesem aklıma bile gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeRunner kullanıcısına yanıt
    2 senedir kullanıyorum yeri geliyor günde 1 paket yeri geliyor ayda 2-3 dal bağımlılık psikolojik bir etken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 8 aysir duzenli gunluk 10 dal iciyodum 2 gun once biraktim.hic bir yoksunluk belirtisi yok.demekki keyif icin iciyormusum.

• bende aynı senin hesap .
  • 3 yıldır içiyorum günde en az 1 paket bazen 2 paket buluyor. Lanet olsun kaç defadır bırakmayı denedim ama hep bi sebep tekrar başlattı.Gerçekten gençler özenip başlanacak birşey deil
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Ayiptir sormasi ne hastaligi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

Ayiptir sormasi ne hastaligi?

Pm atıyorum
  • Bugün mentollü sigara içmeye başladım. Normalde sadece puro içen biriyim. Puroya da 2-3 ay önce başladım. Arkadaştan bir ara ver bi fırt çekiyim dedim XD bildiğin boş duman çekiyorsun bir de tadı kokusu kötü leş gibi ama mentollü çok iyi. Mentolünü patlatıyorum filtredeki. Her çekişimde mentol geliyor ciğerlerim açılıyor ama puronun da yeri ayrıdır. Sigarayı da oldum olası sevmedim kokusu berbat. Puro ve mentollü sigara içiyorum ama arkadaşım yanımda normal sigarasını içerken rahatsız oluyorum o biçim.

Edit:
    Özet:Puro ve mentollü sigara içen liseli KAÇIN!

Edit2:bağımlılık kısmını yazmayı unutmuşum. İkisinin de bağımlısı değilim. Canım istedikçe içiyorum ama puronun kafası ayrı iyi XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 7 Haziran 2015; 0:46:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.