Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
372.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve bir yılın üzerinde çoçuk sahibi olmak istiyoruz ama nasip olmadı ilk sperm testinde değerlerim oldukça düşük çıktı 9-10 milyon gibi keza hareketi ve yapısındada bozukluklar vardı sonrasında farklı besinler doğal tedavilerle sayı 50-60 milyonlara kadar çıkmasına rağmen sonuç alamadık. farklı şeyler deneyincede yine sayı 10 milyonlara düştü ve 6 aydır bu şekilde devam ediyor. varikosel için 2 sefer ultroson yaptık ve solda2.7 sağda 2.6 özeldeki doktorlar kesinlikle ameliyat, olmazsan tüp bebek başka türlü çoçuk sahibi olman zor falan dediler ama devlettekiler inadına gerek yok çok ileri boyutta değil varikoselin ameliyatın çok bir faydasını görmezsin tüp bebek denemelisin diyorlar bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım fikir olarak yardımcı olursanız çok memlun kalırım ve yine en önemlisi antalyada ikametgah ediyorum önerebileceğiniz bir doktor özel veya devlet hiç farketmez yeterki doğru kişi olsun şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: texaslı07

Merhaba Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve bir yılın üzerinde çoçuk sahibi olmak istiyoruz ama nasip olmadı ilk sperm testinde değerlerim oldukça düşük çıktı 9-10 milyon gibi keza hareketi ve yapısındada bozukluklar vardı sonrasında farklı besinler doğal tedavilerle sayı 50-60 milyonlara kadar çıkmasına rağmen sonuç alamadık. farklı şeyler deneyincede yine sayı 10 milyonlara düştü ve 6 aydır bu şekilde devam ediyor. varikosel için 2 sefer ultroson yaptık ve solda2.7 sağda 2.6 özeldeki doktorlar kesinlikle ameliyat, olmazsan tüp bebek başka türlü çoçuk sahibi olman zor falan dediler ama devlettekiler inadına gerek yok çok ileri boyutta değil varikoselin ameliyatın çok bir faydasını görmezsin tüp bebek denemelisin diyorlar bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım fikir olarak yardımcı olursanız çok memlun kalırım ve yine en önemlisi antalyada ikametgah ediyorum önerebileceğiniz bir doktor özel veya devlet hiç farketmez yeterki doğru kişi olsun şimdiden çok teşekkürler.
    bence olun hocam endişe edilecek bir ameliyat değil tüp bebek yapsanız bile bu sorun tekrar karşınıza çıkabilir ama iyi bir doktorda bu operasyonu geçirenlerin normal yolla gebelik sağladığını görüyoruz biz aşılama yaptık tutmadı doktor istersen tüp bebek yaparım ama hiç yapmak istemiyorum dedi sen beni dinle şu ameliyatı yapalım inşallah normal yolla gebelik sağlarız dedi tamam dedim hemen bir gün sonra ameliyatı yaptı bir anda oldu bitti inşallah sonuçları da iyi olur size de tavsiyem hemen iyi bir doktor bulun ve varikoselden kurtulun çünkü varikosel tüp bebekte de şansı düşürüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: texaslı07

Merhaba Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve bir yılın üzerinde çoçuk sahibi olmak istiyoruz ama nasip olmadı ilk sperm testinde değerlerim oldukça düşük çıktı 9-10 milyon gibi keza hareketi ve yapısındada bozukluklar vardı sonrasında farklı besinler doğal tedavilerle sayı 50-60 milyonlara kadar çıkmasına rağmen sonuç alamadık. farklı şeyler deneyincede yine sayı 10 milyonlara düştü ve 6 aydır bu şekilde devam ediyor. varikosel için 2 sefer ultroson yaptık ve solda2.7 sağda 2.6 özeldeki doktorlar kesinlikle ameliyat, olmazsan tüp bebek başka türlü çoçuk sahibi olman zor falan dediler ama devlettekiler inadına gerek yok çok ileri boyutta değil varikoselin ameliyatın çok bir faydasını görmezsin tüp bebek denemelisin diyorlar bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım fikir olarak yardımcı olursanız çok memlun kalırım ve yine en önemlisi antalyada ikametgah ediyorum önerebileceğiniz bir doktor özel veya devlet hiç farketmez yeterki doğru kişi olsun şimdiden çok teşekkürler.
    bir de hocam iyi bir doktor varikoselde ultrasonda çıkan sonuca pek bakmıyor yaniltici oluyor önemli olan elle yaptığı muayenedir.

• aslan19921992 A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hangi hastane de oldunuz özel de fiyat lar nasıl çiftaraflı varikosel için acıbadem medicana olan varmı fiyat bilgilerini de yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdenizz

geçmiş olsun hangi hastane de oldunuz özel de fiyat lar nasıl çiftaraflı varikosel için acıbadem medicana olan varmı fiyat bilgilerini de yazarsanız sevinirim
    o hastaneler hakkında bilgim yok hocam ben hatay da oldum 4750 fiyat doktorumun özel muayenesi vardı kendi fiyatı özel hastaneden daha pahalıdır muhtemelen arastirmadim doktora güvendiğim için direk onun yapmasını istedim.

• aslan19921992 A kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrası ağrı oldu mu sizde de

• quote:

Orijinalden alıntı: Fd16

Ameliyat sonrası ağrı oldu mu sizde de
    ilk 3 4 gün oturup kalkarken dikis yerinde ufak bır ağrı oldu onun dışında bir ağrı çekmedim 5 gün uzandım ama pek ayağa kalkmadım ihtiyaçlarım dışında

• İstanbul Anadolu/Avrupa farketmez doktor tavsiyesi alabilir miyim? Bir doktordan fiyat aldım 9.500TL dedi. Özel bir hastanede 3.500TL dediler ama doktora çok güvenemedim. Yine 3000TL civarlarında iyi bir doktor arıyorum. Ameliyat olanlardan önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanley342 -- 23 Ekim 2019; 18:4:42 >
  • selamlar bende varikosel maceramı ve sonuçları paylaşayım.

Varikosel teşhisi sonra ameliyat tarihi alındı. Ameliyat günü sabah kahvaltı yapmadan ameliyata girdim. Ameliyat spinal anestezi ve yaklaşık 30-35 dk sürdü. Omurilikten yapılan iğne sayesinde bel altı uyuşmaya başladı ameliyatın en kötü yanı bu. Felçli bir insanın neler yaşadığını hissediyorsunuz. ondan sonraki süreç çok zor değil bir gece hastanede kaldım. Sonrasında hafif ağrılar oluştu. Çok sıkıntılı bir süreç değil ameliyattan korkmanıza gerek yok. Yalnız ameliyatın tek dezavantajı 3-4 ay sonra testiste su birikmesi(hidrosel)oluştu. Tüm hastalarda değilde belirli kişilerde olabiliyormuş. Tehlikeli değil ama estetik olarak kötü..

Sonuca gelirsek başarılı... 1 oğlum var :) ekstra sorular için yazın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley342

İstanbul Anadolu/Avrupa farketmez doktor tavsiyesi alabilir miyim? Bir doktordan fiyat aldım 9.500TL dedi. Özel bir hastanede 3.500TL dediler ama doktora çok güvenemedim. Yine 3000TL civarlarında iyi bir doktor arıyorum. Ameliyat olanlardan önerisi olan var mı?
    ben denizlide yaptırmıştım. denizlide fiyatlar düşük,kendi doktorumu tavsiye edebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

ben denizlide yaptırmıştım. denizlide fiyatlar düşük,kendi doktorumu tavsiye edebilirim...

Alıntıları Göster
    hoca meehbalar valla tamda aradigim sey bugun gittim sol tarafda baya var dendi spermimi 2 3 ay once devlet hastanesi ortaminda okusuruk aksirik pis tuvaletler arasinda zorla yaptim testi zorla verdim isteksizce cok kotu cikti sperm var ama adam 3 5 sey yazmis kac milyon kac sayi bisi yazmiyor ben bunu ortaminada bagliyorum ama neyse cocukda olmayinca 1 yildir gttim teshis konuldu .yine sperm testi istendi buyuk ihtimal olucam ama evren isik izmirden can hastanesi tam 6.5 bin tl fiyat verdiki deli para .baska hastanelerden 2 2.5 fiyat aldim szin ne kadar tuttu ne kadar vardi ve ortalama ne kadar surede cocuk oldu paylasirsaniz sevinirim🙂

• quote:

selamlar bende varikosel maceramı ve sonuçları paylaşayım.

Varikosel teşhisi sonra ameliyat tarihi alındı. Ameliyat günü sabah kahvaltı yapmadan ameliyata girdim. Ameliyat spinal anestezi ve yaklaşık 30-35 dk sürdü. Omurilikten yapılan iğne sayesinde bel altı uyuşmaya başladı ameliyatın en kötü yanı bu. Felçli bir insanın neler yaşadığını hissediyorsunuz. ondan sonraki süreç çok zor değil bir gece hastanede kaldım. Sonrasında hafif ağrılar oluştu. Çok sıkıntılı bir süreç değil ameliyattan korkmanıza gerek yok. Yalnız ameliyatın tek dezavantajı 3-4 ay sonra testiste su birikmesi(hidrosel)oluştu. Tüm hastalarda değilde belirli kişilerde olabiliyormuş. Tehlikeli değil ama estetik olarak kötü..

Sonuca gelirsek başarılı... 1 oğlum var :) ekstra sorular için yazın..
    merhaba ameliyattan sonra sperm degerlerinizde artış oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

hoca meehbalar valla tamda aradigim sey bugun gittim sol tarafda baya var dendi spermimi 2 3 ay once devlet hastanesi ortaminda okusuruk aksirik pis tuvaletler arasinda zorla yaptim testi zorla verdim isteksizce cok kotu cikti sperm var ama adam 3 5 sey yazmis kac milyon kac sayi bisi yazmiyor ben bunu ortaminada bagliyorum ama neyse cocukda olmayinca 1 yildir gttim teshis konuldu .yine sperm testi istendi buyuk ihtimal olucam ama evren isik izmirden can hastanesi tam 6.5 bin tl fiyat verdiki deli para .baska hastanelerden 2 2.5 fiyat aldim szin ne kadar tuttu ne kadar vardi ve ortalama ne kadar surede cocuk oldu paylasirsaniz sevinirim🙂

Alıntıları Göster
    selamlar öncelikle çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda evladınızı kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Ben denizlide özel bir hastanede yaptırmıştım açıkçası özel sağlık sigortam oldugundan ücretsiz ameliyat oldum. Eğer denizliye yolun düşerse kendi doktorumu yönlendirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan19921992

merhaba ameliyattan sonra sperm degerlerinizde artış oldu mu ?

Alıntıları Göster
    açıkçası ameliyattan sonra hiç ölçtürtmedim. çünkü 3 ay sonra sonucu aldık
  • quote:

açıkçası ameliyattan sonra hiç ölçtürtmedim. çünkü 3 ay sonra sonucu aldık

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun sevindim adınıza bu ameliyatın ise yaradığını görmek umutlandiriyor tabi ben de 3 hafta önce oldum ameliyatı çocuk istediğimizden dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan19921992

hayırlı olsun sevindim adınıza bu ameliyatın ise yaradığını görmek umutlandiriyor tabi ben de 3 hafta önce oldum ameliyatı çocuk istediğimizden dolayı

Alıntıları Göster
    Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
  • Aidin Salih'in kitabını tavsiye ediyorum, her türlü hastalık için.

• quote:

öm attım.

Alıntıları Göster
    Hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz? Bende de varikosel var doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramart

Hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz? Bende de varikosel var doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    öm attım.
  • Merhaba arkadaşlar bende de varikosel var ve doktora gittiğimde sperm değerlerimin normal olduğunu söylediler ve ameliyat gerektirmez dediler bu arada MORFOLOJİ %2 Çıktı. Bana önce bir yıl deneyin daha sonra olmazsa doktora görünün dediler bizde bir yıl denedik yalnız çocuk olmadığı için tekrar ÇAPA HASTANESİNE başvurduk sperm testi istediler sonuçlar güzel çıktı yalnız dediğim gibi yine MORFOLOJİ %2 Çıktı. Gel git diye diye 4-5 ay hastaneye gittim geldim kan testi o testi bu testi oyalayıp durdular bir türlü ameliyata ikna olmadılar inanın gözle bakıldığı zaman sağ testis ile sol testis arasında yarı yarıya boy farkı var ama 2. seviyeymiş yok efendim sperm sayıları iyiymiş ameliyat yapmadılar ilaç vs. kür falan kullan dediler yani benim anlamadığım bu bir hastalık bunun ameliyat harici bir tedavisi yok yani illa insanlar gitsin tüp bebek aşılama vs. milyarlarca para harcasın bunu istiyorlar. Allah kimseyi gerçekten bunların eline düşürmesin en son lanet ettim ve şansımı başka hastanede denemek isteyip ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİNE ABDURRAHMAN İNKAYA ( ANDROLOJİ ) doktoruna başvurdum ve ilk randevuda bana ameliyat olmam gerektiğini varikoselin ciddi anlamda etkilediğini söyledi bakalım önümüzdeki ay ameliyat olacağım size tavsiyem tek bir doktora umut bağlamayın şansınızı başka yerlerde deneyin 2-3 doktor dolaşın bu arada sperm testini mutlaka devlet hastanesinde yaptırın asıl detaylı bilgiyi devlet hastaneleri veriyor dışarıda yaptırdığınız sperm testini devlet hastanesi kabul etmiyor detaylı olmadığı için

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.