Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kime nerede ameliyat oldunuz
  • ergünşallı07 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar cevapları buradan paylaşalım. Bende şimdi bir özel buldum 5 bin TL dediler.
  • Kardeşim Ben Bugün Ameliyat Oldum Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Abdurrahman İNKAYA’ya Muayene Oldum ve Bana Ameliyat İçin Sizi Arayacağız Dediler ve 2 Gün Önce Arayıp 24.12.2019 ( bugün ) Ameliyat Olacağımı Söylediler Yaklaşık Beni Aramaları 2.5 Ayı Buldu Tek Doktor Ameliyat Yapıyor o Yüzden Muayeneden Ortalama 2 veya 2.5 Ay Sonra Arayıp Çağırıyorlar Ameliyata. Ameliyat Ettiler Yarın Taburcu Olacağım İnşallah. İstanbulda Özel Hastanede Ortalama Varikosel Ameliyat Fiyatları 4.000 - 8.000 TL Arası Değişiyor. Ümraniye Devlet Hastanesi Androloji - Üroloji Doktoru Abdurrahman İNKAYA muayene tavsiye ederim. Burda Yapılan Ameliyatta Microcerrahi 🙏 Sorunuz Varsa Yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B47BA0A6 -- 24 Aralık 2019; 22:47:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun kardeşim. Ameliyattan önceki sperm testi ve doopler test sonucunu bana özelden atar mısın? Bende solda 2.3 ve 2.00 mm sağda ise 2.8 ve 2.4 mm varikosel tespit edildi. Bu yüzden bir kez daha sperm testi ver dedi. Spermde ise 9 milyon çıktı. Tek cc'de tabi. Özelden de atabilirsin bana. Ya da buradan paylaş herkes bilgi sahibi olsun. Çok teşekkür ediyorum.
    Kardeşim Eğer İstanbuldaysan Sperm Testini Mutlaka İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Çapa’da Yaptır. Laboratuvarda Yapılan Sperm Testleri Detaylı Yapmıyor Testi..

Zaten Bu Varikosel Ameliyatı Bildiğim Kadarıyla
    1. Çapa İstanbul Tıp Fakültesi
    2. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Yapıyor.

Bu Arada Sperm Sayısı Düşük Olanlar İçin Önerim Keçiboynuzu Kürü İçin Sabah ve Akşam Bir Bardak Ben 2 Hafta İçtim İnanın Sayı 2 Katına Çıktı.. Varikosel Sorununuz Varsa Mutlaka Ama Ameliyat Olun İlerleme Riski Yüksek İşi Şansa Bırakmayın Bizim Dediğim Gibi Tek Sıkıntımız Morfolojiydi Bakalım 2 - 3 Ay Sonra Test Yapacağım Umarım Düzelir Sonuçları Paylaşırım Çok Geçmiş Olsun...

Varikosel  Ameliyatı

Varikosel  Ameliyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B47BA0A6 -- 25 Aralık 2019; 22:27:51 >

• tatangaburak T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Ortalama Fiyatları 4.000 - 8.000 TL Arası Değişiyor Hastaneden Hastaneye Fiyat Farkı Var Ben Ümraniye Devlet Hastanesinde Oldum 2.5 Ay Sıra Bekledim Ama Çok Şükür Beş Kuruş Harcamadan Ameliyat Oldum. Microcerrahi Yapıyorlar Tavsiye Ederim Üroloji - Androloji Doktoruna Randevu Alıp Görün Derim.

• tantan85 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim İlaç Olarak Ne Kullandın Yazar mısın ?

• Selamlar geçmiş olsun. Geçtiğimiz yaz harp okulu mülakatlarında 1.3mm varikosel tespit edildi. Doktor 1.6mm ye kadar sorun olmaz dedi ancak burayi görünce yine de sormak istedim. 1.3mm ameliyat olunabilecek bir değer mi ?

• ceratosaurus kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunun gerek olup olmadığına sperm testi ile karar veriyorlar. Önce hemen bir sperm testi ver. Sperm testinde herşey normal ise yoluna devam et. Ama normal gelirse hemen evlenip çocuk sahibi olmayı düşün. Ameliyat olanların yüzde 60'ı çocuk olmamasında yüzde 40'ı da kanımda ağrıdan oluyor. Önce sperm testi yaptı. Bende 2.5 ama sonuç olumsuz olunca ameliyata karar verdim.
    Sağ olun hocam

• Arkadaşlar özel bir hastane ile 4 bin TL'ye çift taraflı anlaştım. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah süreci buradan yazarak anlatacağım. Doktor bilgisini daha sonra kendisinin rızası ile paylaşacağım.
  • 2000 yılında Hacettepe üniversitesinde olmuştum benim durum biraz farklıydı küçük tuvaletimi yapıyordum yarım saat geçmeden yine geliyordu idrarda yanma ile beraber testislerde ağrı olunca okulda dersi bırakarak hastaneye gittim akrabam olan üroloji hocasına muayene oldum (kendisi birkaç yıl önce emekli oldu) önce küçük tuvaletimi yaparken inceledi idrar yapma halin normal dedi sonra elle muayene yaparken sol tarafta varikosel var ameliyat etmeliyiz dedi. Ameliyat sonrası aynı gün veya takip gerekiyorsa bir gün tutup eve gönderiyorlardı ben aynı gün çıktım bir hafta boyunca banyo yapmak tuvalete gidince ıkınmak ani hareketler yapmak yasaktı on beş gün sonra kontrole gidince dikişlerimi aldım geçen sene de kontrol için ultrasona girince tekrar muayene oldum sperm sayımı yaptırdım her şey yolunda dediler Allah herkesin yardımcısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Daha öncesi testis ağrısı veya herhangi bir ağrım olmamıştı genel sağlık kontrolü için hastaneye gittiğimde sol testisimde 3.8 m çapında varikosel tespit edildi.

Aradan yaklaşık olarak 1 ay geçtikten sonra sperm testi ayaptırmaya karar verdim

Sperm testi sonucunda:

Motilite hareketli : 50
    Ph : Ph
    Koku: Özel
    Görünüm: Kirli beyaz
    ( Sperm sayısı / ml ) : 20.200.000/ml
    Motilite hareketsiz : 30
    Morfoloji kuyruk anomali : 15
    Morfoloji baş anomali :10
    Motilite azalmış haraketli : 20
    Miktarı : 2ml
    Morfoloji normal : 75
    Direkt bakı : Her sahada 3-4 PNL görüldü
    Likefaksiyon : Uzamış

Değerler bu şekilde cıktı.

Böyle bi hastalığımın olduğunu öğrenene kadar herhangi bi ağrı hissi olduğunu hatırlamıyorum, lakin öğrendikten sonra sağ testisimin sol testise göre büyük olduğunu ve hafif bir şekilde ağrıdığını hissediyorum uzun süre oturduğumda.

Sizce bi değerlere göre ameliyat olmalımıyım. Olan arkadaşlar varsa bilgilerini dinlemek isterim.

• Kardeşim bence varsa olmalısın. İleride sorun olabilir. Sizde ağrı var sanırım çocuk için bir sıkıntı yok gibi gördüm. Evlenmeden bence ol kurtul. Zaten tek taraflı 30-45 dk sürüyor. Bende yeni oldum. Korkacak bir şey yok.

Anladım teşekkür ederim. Mayis ayı gibi olmayı düşünüyorum

• Ankara için doktor önerisi bekliyorum beyler. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba. 3 ay önce mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat oldum. Tekrar test yaptıracağım birkaç gün sonra. Ameliyat olmadan önce ameliyat sonrası yaşayabileceğim tüm sorunları okuyup tek tek araştırmıştım ama Allah'a şükür doktorum gerçekten iyiydi. 2-3 günde toparladım. Doktor önerisi isteyen veya soru sormak isteyen varsa seve seve yardımcı olurum. Ameliyattan korkmayın arkadaşlar. Evet bu bir ameliyat ve ameliyat ciddi bir iştir fakat olabileceğiniz en hafif ameliyatlardan bir tanesi varikosel ameliyatı. Kendinizi iyi bir doktora emanet edin sadece.
  • Ameliyat sonrası sık idrara çıkma normal mi arkadaşlar? 3 gün önce ameliyat oldum sık idrara gidiyorum.

• Arkadaşlar muhtemelen çift taraflı varikosel ameliyatı olmam gerekecek. Manisada ya da izmirde doktor hastane tavsiyesi olan var mı?

• İstanbul için özelden özel hastanede Dr Önerisi verebilirim

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.