Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne zaman oldunuz kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozdil10 M kullanıcısına yanıt
    Cüneyt hoca tanıyabileceğin en iyi doktorlardan birisidir. Ben tavsiye etmiyeyin siz gidin sadece tanışın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergünşallı07 E kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda yazmıştım ama tekrar yazayım, geçen hafta cuma günü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm arkadaşlar daha önce paylaşımlarımı okuyan arkadaşlarım beni az çok tanırlar mümkün oldukça varikosel ameliyatı ile ilgili süreçleri doktor hastane bilgilerini sizlerle yaklaşık 2 aylık süreçte aktif olarak paylaştım. Bugün sizlere umut olmak açısından tekrar bir paylaşım yapma ve özet geçme gereği duydum bilen bilir 24.12.2019 tarihinde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde sol taraftan varikosel ameliyatı oldum sebebi çocuk olmamasıydı sperm testinde değerler çok iyiydi fakat MORFOLOJİ en son testte %1 çıkmıştı harici sperm sayısı hareketlilik çok şükür iyiydi ve MORFOLOJİ bilindik üzere çok baş belası bir hastalık Allah kimseye yaşatmasın her neyse bugün yaklaşık ameliyat olalı 2 ay oldu ve bir ay sonra 3. Ay dolunca doktor sperm testi istemişti ama Allah’a şükür dün eşimin 3 haftalık hamile olduğu müjdesini aldım henüz sperm testi yaptırmadım ameliyattan sonra değerler ne oranda değişti bilmiyorum 15-20 gün sonra test yapacağım ve sizlerle paylaşacağım. Önce ki sonuçlarım ve süreç bir önce ki yorumlarda görebilirsiniz kafasına birşey takılan arkadaşlarım varsa elimden geldikçe cevaplarım 🙏😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim merhaba. Bende 29 Aralık'ta oldum. Senden 5 gün sonra. Çocuk olmamasından dolayı oldum. Nerede ise 2 ay dolacak işte. Henüz daha sonuç almış değilim. Peki senin sperm değerlerin nasıldı. Kaç ml vardı mesela. Bir de ameliyatta sonra vitamin falan kullandın mı?
  • Arkadaşlar ameliyat sonrası süreç sarkıklar, şişlikler, ağrılar ne kadar sürede normale döner? Ya da mutlaka nomale döner mi? Ben evli değilim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. ama sol tarafta grade3 sağ tarafta grade 2 varikosel var. Ege üniversitesinde doçent Adnan Şimşir'e gittim Sperm değerlerim de kötü çıktı. Doktor ameliyat önerdi. Hiç ağrım yok. Bu şekilde de çocuğun olabilir dedi sadece ihtimal az dedi. Ameliyat büyük ihtimalle başarılı olur dedi. ( büyük varikosellerde ameliyat etkisi daha çok oluyor dedi).
    Benim sorum şu; ameliyattan sonra geçmeyen ağrı, sarkıklık, şişlik oluyor mu? Yani ameliyat olduktan sonra daha kötü olmasından endişe etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halatcelik -- 1 Mart 2020; 8:11:29 >
  • halatcelik kullanıcısına yanıt
    Aksine daha iyi oluyor hocam. Olmanı öneririm. Hem görünüş olarak hem sağlık olarak daha iyi olur senn için.

• quote:

Orijinalden alıntı: halatcelik

Arkadaşlar ameliyat sonrası süreç sarkıklar, şişlikler, ağrılar ne kadar sürede normale döner? Ya da mutlaka nomale döner mi? Ben evli değilim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. ama sol tarafta grade3 sağ tarafta grade 2 varikosel var. Ege üniversitesinde doçent Adnan Şimşir'e gittim Sperm değerlerim de kötü çıktı. Doktor ameliyat önerdi. Hiç ağrım yok. Bu şekilde de çocuğun olabilir dedi sadece ihtimal az dedi. Ameliyat büyük ihtimalle başarılı olur dedi. ( büyük varikosellerde ameliyat etkisi daha çok oluyor dedi).
    Benim sorum şu; ameliyattan sonra geçmeyen ağrı, sarkıklık, şişlik oluyor mu? Yani ameliyat olduktan sonra daha kötü olmasından endişe etmeli miyim?
    Hocam merhaba ben verikosel ameliyatı oldum, çarşamba günü 5 gün önce, bende de çift taraflıydı, 3. Derecydi, ben internetten araştırdım iyi bir doktor buldum, özel hastanede mikrocerrahi yöntemiyle oldum, ameliyattan sonra testisler su dolu balon gibiydi birde mosmosmordu, yatarken altına yastık koyup yukseltip yatıyorum iniyor şimdi yavaş yavaş ama sol tarafta ağrı oluyor birde özellilkle ayağa kalktıgımda hafiften, oda geçer inşallah, başka sorun olursa cevaplayabilirim.

• Mozdil10 M kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda düzelir. Senin varikoselin hem büyüklük olarak hem de çift taraflı olmasıyla bana benziyor. Ameliyat sonrasındaki etkiler olarak benzerlik gösterecektir. Biraz daha zaman geçince durumunu sorarım cevaplarsan sevinirim.
    İnternetten okuyorum çok basit ameliyat 2 3 güne normal hayata dönersin, 1 haftaya spor yaparsın falan yazıyorlar. Bana çok gerçekçi gelmiyor. Ameliyat sonrasında düzelmeyen etkiler gözüküyor mu onu merak ettim biraz açıkçası ameliyat olduktan sonra daha kötü olur mu? Bunu yaşayanlar var mı? Demek için sordum.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yaza olacağım inşallah doktor belirlemeye çalışıyorum

• halatcelik kullanıcısına yanıt
    Sagolasın, Allah razı olsun, ya o damar genişliğine baglı bence benim damarlar çok genişti 5 mm e yakındı, fazla kalın olmayan damarlarda iyileşme çabuk oluyormuş heralde, doktor benden 30 cm e yakın damar çıkarmış, şu an bile ayaga kalktığımda sol taraf agrıyor hala, inşallah toparlarım biran evvel sürekli yatmak bunaltıyor insanı baş ağrısı falan yapıyor.

• Mart 2020 itibariyle İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı ?
    Ameliyat ücretleri ne kadar acaba ?

• Cüneyt hoca var çok ilgeniyor benim çift taraflı ameliyatı yapmıştı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozdil10 -- 6 Mart 2020; 14:31:25 >
  • xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende varikoselden ameliyat oldum sizde çok olmuş gerçi olalı ama, bende de agrı falan var nezaman geçer sizde nezaman geçti diye soracaltım

• bende herhangi bi isteksizlik yok ameliyattan sonra cinsel isteksizlik olma durumu varmıdır
  • bende herhangi bi isteksizlik yok ameliyattan sonra cinsel isteksizlik olma durumu varmıdır
  • Aksine daha da fayda görürsün hocam. Ama o damarları bağlarken testisleri besleyen atardamarlara dikkat etmeleri lazım doktorların onları bağlamaması lazım, bu damarı tespit edebilmek için de benim bildiğim bi kaç doktor bu cihazı kullanıyor.

• ergünşallı07 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim keçiboynuzu kürü kullandım bir hafta ve solgar e vitamini aldım düzenli bir şekilde e vitamini içiyorum hani onların mi faydası oldu inan bilmiyorum ama üzücü bir durum oldu 3.5 haftalıkken düşük gerçekleşti ama yine de şükrediyoruz hiç olmamasından iyidir hiç umudumuz yoktu artık biraz olsun umudumuz var benim ameliyat öncesi sperm değerlerim iyiydi sadece morfoloji %1 di sperm sayısı eksik olan arkadaşlar hiç araştırmadan mutlaka keçiboynuzu kürü kullanın benim 120.000 olan sperm 7 günlük kür kullanmam ile 220.000 oldu

• Bende de varikosel çıktı arkadaşlar. Konuyu yeni bulduğum için araştıramadan yazıyorum kusura bakmayın. Testis ağrım yok şuan ama sağ bacağımda uyuşma başladı. Varikosel sol tarafta çıktı. Bu uyuşma normal midir.
    Ameliyat olman lazım dedi doktor ama 1 haftaya kadar askere teslim oluyorum. Acemi birliğini atlatıp usta birliğinde sevkle ameliyat olmayı düşünüyorum

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam öncelikle, benim de ilk başta sağ bacagıma vuruyordu ağrısı aynı senin gibi, benden sana tavsiye askerde falan olma sakın, verikosel ameliyatı küçümsenecek bir ameliyat değil, askerden sonra mikrocerrahi yöntemiyle yapan iyi bir doktora ol, sonra tekrarlama olasılıgı, hidrosel olasıgı falan var. Bir kere iyi bir şekilde ol kafan rahat olsun bence.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.