Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben alabilirim öneri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün tekrar varikosel ameliyatı oldum. Bakalım 3 ay sonra ne kadar iyileşme olacak. 2-3 gün yürümek, yatmak kalkmak birz zor ama sonra toparlarız inşallah. Benim 3.varikosel ameliyatım bu inşallah bu sefer biter bu işkence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    O ne abi 3.kez ameliyat nedir yahu? Sebebi nedir 3 kez olmanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: tatangaburak

O ne abi 3.kez ameliyat nedir yahu? Sebebi nedir 3 kez olmanın?
    Hocam benim damarlarda kapakcıklar sıkıntılı. Tüm vücutta sızdırma olabiliyormuş. Bacaklarda varis vs olabilir dediler. 10 yıl olmuştu 2.varikosel olalı. Arada tekrarladı malesef. O zaman doktor düzgün yapamamışta olabilir. Gözden kaçan bir kılcal damar zamanla genişliyor. İlkini lisede, 2.sini Üniversite zamanı olmuştum. Erken oldu bende yani.

Çok geçmiş olsun abi ne diyelim. Zormuş

• İstanbul Avrupa içi önerebileceğiniz doktor ve hastane varsa söyler misiniz?
    Özel sağlık sigortanız varsa Memorial da Doç. Dr. Berkan Reşorlu tavsiye edebilirim.
  • darkhawk86 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam geçen hafta ameliyat oldum rıdvan ege hastanesinde.

• ARkadaşlar sol grade 3 oldum bende 8 . Gün bugün sol testiste şişme var bu normal sanırım siz neler yaşadınız sol bacağımın arkasında yanma tarzından ağrı vurmaya başladı iyileşme süreci testisler normale dönmesi kaç günü bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Teşekkür ederim hocam geçen hafta ameliyat oldum rıdvan ege hastanesinde.
    Geçmiş olsun. Mikrocerrahi yöntemiyle mi oldunuz?
    Ben gecen hafta ctesi oldum. Yürürken ve ayakta durduğumda sol kasıkta yani dikiş yerinde batma oluyor. Yürüyemiyorum çok rahat. O nedenle yatarak geçiriyorum bu süreyi. Sizde durumlar nasıl?

• darkhawk86 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam size de geçmiş olsun. Loop(mikrocerrahiye benzer) ile oldu benim ameliyat barsaklara yakın bir yerden. Çünkü daha önce normal yapılan yerden 2 kere olduğum için daha yukarıdan müdahale etmeyi uygun buldu hoca.
    1 hafta oldu aynen bende de aynı durum. Oturmakta zorlanıyorum. Öksürme veya sıkma durumunda içeriden hafif ağrı oluyor. Normal bunlar. Yakında azalır hocam.

• governor34 G kullanıcısına yanıt
    Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Androloji Doktoru Abdurrahman İNKAYA Gayet İlgili Bir Doktor
  • istanbul Avrupa Yakası Cüneyt Sevinç hoca şiddetle tavsiye ederim.

• Live hospital hastanesinde Cüneyt sevinç

• merhaba cift taraflı varikosel mikrocerrahide 2 hafta yeterli mi iyilesmek calısmak ıcın ofis isi isim cok agır degıl ?
  • Merhaba arkadaşlar..
    Geçtiğimiz cuma günü Ankara Liv Hospital’da Prof.Dr. Serkan Altınova’ya sol taraftan mikrocerrahi ile ameliyat oldum ben de.

Hepimizde olduğu gibi sol testiste sarkma var. Bu yüzden testis sanki bacaklarımın arasında sıkışıyor gibi hissediyorum. Yine sol testisimde dokununca hassasiyet var, sizde de oldu mu bu? Okuduğum kadarıyla şimdilik normal. Dikiş yerimde şuan kabuk var, bazen de inceden kaşınıp batıyor.. Taburcu olurken bunun olmasının normal olduğu söylenmişti.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz..
    Hepinize geçmiş olsun..

• arkadaslar benım şukur 1 cocugum var cocuk ıcın degılde agrılar ıcın olmayı dusnuyorum 10 gun agrıdı ilk defa sonra 2 gundur gitti agrı emın olamadım gecen sene 2mm di sımdı 3mm dediler grade 2
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    Bende hiç ağrı olmadı ancak biz ikinci çocuğu düşündüğümüz için oldum ben de.. bu ameliyatın gerçekleşmesi için 2 sebep sayıyorlar genelde. Birincisi çocuk isteniyorsa, ikincisi ağrı sosyal hayatı etkileyecek şekilde yoğunlaşmışsa.. Eğer ağrınız var ve rahatsız ediyorsa bir ürolog ile görüşün..

• Arkadaşlar merhaba, burda herkes tecrübesini paylaşmış Allah razı olsun. Bende de çift taraflı varikosel çıktı, bi tarafta 4 mm bi tarafta 4.88 mm, istanbulda araştırdığım kadarıyla bu ameliyatı mikrocerrahi ile yapan sadece 2 devlet hastanesi var ümraniye eğitim araştırma ve çapa heralde onlarda kim bilir ne zamana randevu verecek. Ha öbür türlü açık yöntemle olursanız da (yani mikrocerrahi dışında manuel :)) tekrarlama olaaılığı %40 mış, bir kaç hastaneyle konuştum 6 bin 7 bin dediler mikro cerrahi en son İstanbul Anadolu yakasında ki bir hastaneden 2500 tl ye fiyat aldım. Cumartesi muayeneye gidicem ameliyat günü alıcam, tekrar paylaşırım artık burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozdil10 -- 19 Şubat 2020; 17:56:13 >
  • ergünşallı07 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende cüneyt hocaya randevu aldımda siz ameliyat oldunuz mu nasıl geçti?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.