Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak 2019 ağustosta ağrı üzerine gittim varikosel teşhisi konuldu.Doktorum ağrı kesici verdi gönderdi.Yaklaşık 1 haftada geçti ağrı.İkinci kez 2020 Ocakta ağrım oldu,yine aynı doktora gittim,yine ağrı kesici verdi gönderdi ve 3.kez olursa o zaman ameliyatı düşünürüz dedi.Şu an 3. sefer ağrılarım oldu.

Şimdi bu aşamada,ağrı kesicilerle bu dayanılmaz ağrılarınızı dindirebildiniz mi?Hangi ilacı kullandınız?Tecrübeli arkadaşlara soruyorum.Farklı bir doktor araştırıyorum,en baştan muayene olup,gerekirse aynı doktora ameliyat olmak için.Antalya'da doktor hastahane önerisi olan var mı?
  • ameliyattan korkmayın bence geneli seçin olsun bitsin
  • Merhabalar manisa uşak izmir civarında varikosel ameliyatı olan doktor tavsiyesi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halatcelik kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptımız ben de manısadayım hangı hadtane ve doktora ameliyat oldunuz

• Mangamene kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun, açıkçası doktor tavsiyesi alamadım. Ben de rastgele ege üniversitesinden Adnan Şimşir'e özel muayene randevu alarak muayene oldum. İlgiliydi olumlu konuştu. Bu yaz gidip ameliyat tarihi almam gerekiyordu ancak Covid 19 sebebiyle gitmedim. Galiba ameliyatı da bu sebepten bir süre erteleyeceğim.
    Dediğim gibi doktorun iyi olup olmadığını bilmiyorum. Ege üniversitesi' nin iyi olduğunu sadece ismine bakarak tahmin ediyorum.
    Tatmin edici bilgi ve tavsiyelere ulaşamadım. Eğer sen tavsiyeye ulaşırsan, ya da ameliyat olursan bana da bilgi verirsen sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun ben de açıkcası oek bılmıyorum selendideyim işte bu çevredeki iyi doktorları bulmaya calısıyorum bakalım artık forumda çıkar inşallah
    Buarada amelıyat olursam kı en kısa zamanda olmalıyım burdan durumu anlatırım

• BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    Hıcam Merhaba! Kıme nereye ameliyat oldunuz acaba benım de olmam lazım bılgılendırırsenız sevınırım Manisadayım ben

• Mangamene kullanıcısına yanıt
    Buradan biri İzmirde Medifema hastanesinde Onur Kizer diye bir doktora olmuş. Ben özel mesaj da atmıştım. Çok memnun kaldığını söyledi hatta çocuk bekliyorlarmış. Hakkında daha fazla bişey bilmiyorum ama doktorun veya hastanenin

• karda K kullanıcısına yanıt
    Allianz,Acıbadem,Axa, Hangi özel sigorta ?

• HiçkimseninHiçbirşeyi H kullanıcısına yanıt
    E nabızdan bakın daha önce varikosel tehşisiniz varsa özel sigortalar para ödemez. Özel sigortayı arayıp sormak lazım

• Arkadaşlar bu ameliyat hakkında güncel fiyat bilgisi ve doktor tavsiyesi verebilecek var mı? Yada devlette mi olsam bilmiyorum. Uygun fiyatlı İstanbulda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenPriest -- 20 Mayıs 2020; 16:48:37 >
  • RavenPriest R kullanıcısına yanıt
    Ben de merak edıyorum ozel mi devlet mi? Ya da hangi devlet hastanesi olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangamene

Ben de merak edıyorum ozel mi devlet mi? Ya da hangi devlet hastanesi olabilir?
    Devlet biraz zaman alıyor gibi acaba ozeller şu an ameliyat yapıyor mu? Hemen yaptırıp kurtulasim var.

Özeller yapıyor hocam mesela manisa salihlide özel hastane kararını ber gel dedı bana gecen hafta

• İstanbul ve bursada 4000 den başlıyor. Vir telefon parası iyi bir üroloji CERRAHI bulun zaman kaybetmeden olun. teatis fonksiyonları zamanla bozuluyor ameliyattan sonra bir kısmı geri geliyor

Hocam doktora gittim cocuk mhb ne herneyse elle muayene usg dopper ve sperm testı bunlardan sonra varıkosel dedı ozel Hastane
    Tabi ben guvenmedım manisa sehir hastanesınden sıra aldım cuma gıdecem bakalım ne dıyecekler bılgılendırırım ama ben izmir ekolu aradım 5000 yl fiyat dedıler onu biliyom

• İyi bir doktor arıyoruzda tavsiye gelmedi hala.

İstanbul’da mı arıyorsunuz ?

• Evet hocam birde bi doktorla konuştuk önce bir sperm kalitesine baktırin dedi ameliyat sonrası düşebilir dedi de böyle bir ihtimal var mı? Beni rahatsız, ettiği için olmak istiyorum da durduk yere kısır olmayalım şimdi

Normal sartlarda sperm degerlerının iyileşmesi gerekmez mi yani öyle olsun diye amelıyat olan çok insan var....varikosel amelıyatından sonra degerler düzelir yawww????

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.