Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11 gün oldu benim bugün baya baya normal hayatıma döndüm şişiklikler bayağı indi ama kesi yerindeki şişlik hâlâ devam ediyor acım ağrım sızım yok da dikiş yerinin kabuğu soyuldu biraz acıyor o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum en uç kısmında kabuğu soyulurken dikiş ipi de derinin altından üstüne çıkmıştı sanırsam dikişi en son orda bitirdikleri için ( estetik dikiş ya içten dikilince o kısım öyle iyleşecek ) çok fazla da eğilir pozisyonda oturmuyorum yinede doktor sorun olmaz dese de şişlik düzelmeyince içim rahat etmedi bi an önce derslerime de dönsem iyi olacak ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şişlik için doktor zamanla geçer 1-2 hafta 1-2 ay falan dedi inşallah bi an önce iyileşir herkese geçmiş olsun

• Beyler size sorum bu bağlanan damarları elinizle hissedebiliyormusunuz.benim elime böyle geliyor dokununca küçük misket gibi Sanki bağzıları sizde de böyle bir durum varmı ben ameliyat olalı 6 gün felan oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mermeri M kullanıcısına yanıt
    nerde hissediyosun benim penisin tam yanında ufak şişlik hafif sertlik ve acı vardı şimdi geçti

• Fischer1 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fiyat konusunda yardımcı oluyor zaten. Kendisi ile görüş.
    Parmağını bile kessen 6 günde iyileşmez sabırlı olmak lazım zamanla o damarlar ufalacaktır elle hissetmemiz normal çünkü içeride kalıyor damarları çıkarmadılar sonuçta. Estetik açıdan düşünme ağrın sızın olmasın, test değerlerin de normal olsun gerisi önemli değil.
  • belden aşağısı uyuşturularak olanlar deneyimlerini yazabilir mi? genel anesteziden tırsıyorum da.

• Arkadaşlar bu hastalığın ağrısı nasıl oluyor? Bende var mı diye merak ediyorum da. Bazen kramp giriyor gibi oluyor ve 2-3 saniye sonra gidiyor ağrı. Öyle sık da olmuyor. Bir de testisin üstünde şişlik değil ama küçük pütürler var. Acaba varikosel olabilir mi?
  • AttOS A kullanıcısına yanıt
    bende ağrı yoktu ama pütür varsa ihtimali yüksek internette nasıl olduğuna dair gerçek fotoğraflar olması gerek

• arkadaşlar ben ameliyat olalı 2 hafta oldu nerdeyse düzeldim hiç bişeyim kalmadı diyebilirim ama sol testiste biraz hassaslık var (ameliyat da sol taraftan) önceden var mıydı yeni mi başladı bilmiyorum hiç öyle dokunup kontrol de etmemiştim sizde de hassaslık var mı

• haa bide arkadaşlar doktor 3 hafta perhiz verdi boşalma kesinlikle dedi rüyalanma da oldu bi sorun olmaz rüyalanmdan demişti ama bu perhizin koyulmasının sebebi tam olarak ne bileniniz var mı

• Arkadaşlar ameliyat olalı bugün iki hafta oldu ve bayaga toparlandım artık diyebilirim normal yürürken haraket ederken herhsngi bir sıkıntı yaşamıyorum ama sol testisimde bir hassaslık var dokununca felan ağrı yapıyor oda zamanla tamamen ortadan kalkar diye düşünüyorum onun haricinde artık pek bir sıkıntım kalmadı

• Hakan3376 H kullanıcısına yanıt
    Boşalmaktan ziyade ilişkiye girme demiş olma ihtimali varmı çünkü testisler de bağlanan damarlar olduğu için,cinsel birleşme sırasında da testisler haraket halinde olacakları için damar yapısının zarar görmesi açısından boşalma demiş olabilir.

boşalma demişti ama aynı sebepten ötürü de olabilir Internette araştırdığımda kesi yerinin sağlığı için yazıyordu

• benim hassasiyet geçti bu arada testislerdeki ama ara ara acılar oluyor kesi yerinde her zaman yaptığım hareketi bi yaptığımda acıyor bi yaptığımda acımıyor ama dayanılmaz bi acı da değil çok ufak şeyler oluyor sadece sorun var da o yüzden mi acıyor diye şüphe ediyorum

• Ben de zamanında ağrı sebebi ile gittim.
    İkinci derece varikosel var dediler, ameliyat olacan. Ultrasonu al genel cerraha git görüş, ameliyat tarihi al dediler.
    Gittim, adam baktı, el ile muayene falan, 20 gün dinlen ağrı falan kalmaz dedi.
    Dumur şekilde, e ameliyat falan dedi ürolog dedim. Ya onlar ne anlar, yarım santim fıtık var spordan kalma, o ağrı yapıyor oraya vuruyor dedi.
    Varikosel var ama ağrı sebebi değil dedi.
    Dinlendim geçti, senelerdir bir daha aynı ağrıyı yaşamadım.

• kasık fıtığı ameliyatı ile varikosel ameliyatı da aynı yerden olunuyor ama aynı anda yapılır mı bilmiyorum ve varikosel ameliyatı olan kişiler genelde yaklaşık bi 8-10 yıl sonra kasık fıtığı ameliyatı oluyorlar daha doğrusu kesi yeri fıtığı artık ordaki katman güçsüzleştiği için midir nedendir bilmem illa ki eski halinin yerini tutmaz çok da zorlamamak gerekiyor o yüzden

• Ağrısı olmayipta sadece çocuk için varikosel ameliyatı olacak arkadaşlar

Çaresiz kalmış arkadaşlar

Ameliyat olmak istemeyen ama çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlar

Eğer 3 ay vaktiniz varsa bir deneyin sonra son çare ameliyat olun

3 ay düzenli argenin L ve cam kabuğu ekstresi kullanın
    Sigara alkol varsa ya bırakın ya azaltın

3 ay boyunca da duzenli ilişkinizi aksatmayin

Deneyin inşallah ameliyata gerek kalmaz

Bu ürünlere alerjiniz varsa ki normalde bu ürünler alerjen değil ama laf olsun diye uyarıyorum ben siz yinede dikkat edin

Tamamen aminoasit ve doğal takviye bunlar , sprem sayınız hareketlilik coşacak , morfoloji sağlık bulacaktır bu iki takviye ile.

Allah herkesin gönlüne göre versin

• Bu Bahsettiğiniz 2 Ürünü Neden Doktorlar Vermiyor Anlamıyorum.

Baktım da Farklı Farklı Çeşitleri Var

Sizin Öneriniz Hangisi?

Bende Ağrıdan Sebep Varikosel Ameliyatı Oldum Çift Taraflı
    3 Ay Oldu
    4 Yıllık Evliyim Henüz Çocuk Sahibi Olamadım Bu Sebeplerden

İnsanlar İlla Tüp Bebekmi Olmalı
    Zaten Utanıyo Sıkılıyo Özellikle Erkekler Bu Durumda
    Her ne kadar utanacak bişey yok sağlık bu desekte herkes aynı değil malum

Hiç Yardımcı Olmuyor Doktorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdenyns

Bu Bahsettiğiniz 2 Ürünü Neden Doktorlar Vermiyor Anlamıyorum.

Baktım da Farklı Farklı Çeşitleri Var

Sizin Öneriniz Hangisi?

Bende Ağrıdan Sebep Varikosel Ameliyatı Oldum Çift Taraflı
    3 Ay Oldu
    4 Yıllık Evliyim Henüz Çocuk Sahibi Olamadım Bu Sebeplerden

İnsanlar İlla Tüp Bebekmi Olmalı
    Zaten Utanıyo Sıkılıyo Özellikle Erkekler Bu Durumda
    Her ne kadar utanacak bişey yok sağlık bu desekte herkes aynı değil malum

Hiç Yardımcı Olmuyor Doktorlar
    Malesef türk doktorları yabancı ithal destek haplarını veriyorlar

Çam kabuğu ekstresi yazın ne için tüm dünyada kullanılıyor klinik deney ve sonuçları hakkında yüzlerce makale ve çalışma var , ayrıca tek başına alınan argenin L nin etkisini kat ve kat arttırdığı , morfoloji açısından sağladığı yararlar hakkında bilimsel çalışmalar var

Bizdeki doktorlar kesip bicmeyi kolay görüyor nedense , devlette aynı özel zaten parasına bakıyor kes biç mantığı ile.

Vakti olan çaresiz olan araştırsın kafasına yatarsa denesin. Benim ağrım şikayetim yok ameliyat düşünmüyorum ama çocuk için bu yola başvurdum. Zira bunuda öneren doktor , ama güngörmüş dürüst doktor tabi bide tanıdık . Yoksa bana da önüne gelen ameliyat dedi, sonrasında yabancı menşeli takviyeler ile bakarız dediler.

Çam kabuğu ekstresi bu ilaveli olan sporcuların kullandığı değil direk solgarin ürünü var argenin L de öyle ikisinide Solgar olanda alıp kullanın düşünüyorsanız

Ama unutmayın bu çok önemli, sigara alkol varsa ya bırakın yada azaltın hemen.

Sigara sperimin 1 numaralı düşmanı . Ben slip kulotu terk etmiştim direk dede işi bol paçalı dona geçtim. Yumurtalık lar vucuda uzak kalmalı , isinmamasi lazim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.