Şimdi Ara

Varikosel ve Spermiogram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sol ve sağ testiste zaman zaman olan 10 üzerinden 4 lük ağrılar yüzünden üroloğa gittim. İlk gittiğim kist var deyip gönderirken 2. gittiğim aşağıda fotoğraftaki gibi varikosel buldu ve sperm testine yolladı onunda sonuçlarını aşağıda paylaşıyorum.

1. İlk olarak raporda 3.4mm varikosel yazıyor ama doktor elle muaynede bile bulamadı bunun sebebi nedir ?
    2. İkinci olarak sperm testini 1.5 gün gibi az bir perhis süresi, 20 kilo fazlam ve iltihap için antibiyotik kullanırken verdim sizce etkisi ne kadardır ?
    3. Raporları ve sperm testine baktığımız zaman sizce ameliyat olmalı mıyım ? yada raporu yanlış yorumluyor olabilir miyim ?

Varikosel ve Spermiogram

Varikosel ve Spermiogram

• Sperm testini en az 3 günlük ve bir enfeksiyon olmadan vermen daha sağlıklı sonuçlar için gereklidir. Varikoselde elle muayeneyi daha çok önemsiyor doktorlar, son olarak da ağrı için varikosel ameliyatı olmanı önermem sperm sayıları çok düşükse ameliyat yapıyorlar genellikle. Karın içi basıncı artıran hareketlerden kaçınman ilerlememesi için önemli, ve her altı ayda bir kontrol şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.