Şimdi Ara

Varoluşun insanları şaşırtmaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet kardeşim tüm soruların cevabı verildi.

Dünya 5000 kişilik onur H-INDEX sıralamasında kaç bilim adamın var.
    Marx,Darwin,Freud bu sıralamada en üst sıralarda yer alırken senin tek bir bilim adamın yok.

Başınızı arabın pis kumundan çıkarın.

Yalelli okuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 14 Mart 2019; 12:9:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfselektronik

Evet biz ispatı ile delili ile evrene ait materyalist binlerce delil ortaya koyduk.

Sen Dinin tek bir delilini ortaya koyamadın.
    Ağlayan sizsiniz sonunuz geldi.

Biz iddialarımızın tamamını açıklarız ve açıkladık.

Bunları tekrar yazmaya ve tartışmaya gerek görmüyorum.
    Troller veya kendini burada yüzlerce topik açtınız tamamında gereken cevabı aldınız.
    İlk mesajıma cuma namazını komşu baskısını karıştırman kafanın nasıl çalıştığını ve psikolojini az çok belli etmiş zaten.Dinin delili diyorsun da Anlayana sivrisine saz anlamayan davul zurna az diye boşuna dememişler vallahi billahi Gereken cevabı almışmışız
    La evladım biz biraz kafanızı çalıştırın,eskiden bir gram sıvıydın sonunda da 3-5 çürümüs kemik parçası olacan,bu kibir bu inkar bu nankörlükle nerden geldin nereye gidecen biraz düşün kendini ateşe atma diye uğraşıyoruz,kalkmış delil bulduk sonunuz geldi diyorsun.Sizle tartışmak havayı avuçlamak kadar manasız bunu yılların tecrübesiyle diyorum Neyse sonunda senin fikrin seni benimki beni bağlar,ışığın bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 14 Mart 2019; 11:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    La zaten aldın cevabı.Hala tatava yapıyorsun.
    Materyalimin senin metafizik palavralarına karnı tok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfselektronik

Evet kardeşim tüm soruların cevabı verildi.

Dünya 5000 kişilik onur H-INDEX sıralamasında kaç bilim adamın var.
    Marx,Darwin,Freud bu sıralamada en üst sıralarda yer alırken senin tek bir bilim adamın yok.

Başınızı arabın pis kumundan çıkarın.

Yalelli okuyorsunuz.
    Canbaza bak yani😊
    Hayal dünyasında yaşayan sensin, konunun ne alakası var arapla dinle! Yukarda türkçe yazdım okumadın sanırım. İddia ettiğin şeylerin kaynaklarını ya tam okumadın yada öyle işine geliyor.
    Birtür önkabülden oluşan inanç sizinki, öyle olmalı.
    Yukarda kendi sözlerine karşı sordum, kim nerde dedi, nasıl ispat edildi diye?
    Cevao vermek yerine arap kum vs...
    Dedim ya kendini kandırmaktır bu.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Evet evet cevap veremedim. Senin sözünü dikkate alıp cevaplasam yandı gülüm keten helva .

h-index ile yetin.
    www.webometrics.info
    Highly Cited Researchers (h>100) according to their Google Scholar Citations public profiles | Ranking Web of Universities: More than 28000 institutions ranked
    http://www.webometrics.info/en/hlargerthan100

• Dayı git az ötede ölmeyi bekle. Eskiden insanlar yaşlanınca bilge olurdu bunlar iyice kafayı kuma gömüyor. Aynen sen ölmeden önce bilim adamları her şeyi açıkladı için rahat ölebilirsin Yazık nasıl avutuyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 14 Mart 2019; 18:23:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Devir değişti, eskiden materyalistler dindarları her şeyi çözmüş gibi davranıp sorgulamamakla eleştirirdi, şimdiki müthiş aydın Türk ateistleri de insanlara merak ve hayretin gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyor. Ve bilim ışığıyla aydınlanmış biri olarak burada işiniz nedir onu da merak etmedim değil.

Her neyse size iyi günler diliyorum. Sohbet için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Sen nesin? ateistmi teistmi deistmi ?
  • Hositany kullanıcısına yanıt
    Bu adamların profilide gizli kendilerine güvenleri yok.

Bu gün ateist, Yarın teist, Öbürgün deist.
    Hiçbir özelliği olmayan adamlar. Dikkate alınacak tarafları yok.
  • Aslında hayat o kadar da önemli bir olay olmayabilir.
    Büyük Filtre Hipotezini araştırmanı öneririm

Ardından evren neden başlangıçta kendi içine çökmedi sorusunu araştır ve paralel evrenler teorisi ile birleştir. Kafanda bir şeyler oluşacaktır.

• Cumartesi günü gördüm konuyu ve ilk mesajı okuyunca aydınlanma geldi bana. Dert ettiğim onlarca şeyin bir hiç olduğunu anladım. 13.8 milyar yıllık evrende trilyonlarca gezegenin içinde Dünyada doğdum. 4 milyar yıllık dünya tarihinde insanların olduğu birkaç milyon yıllık tarihin bana göre en güzel zamanında yaşıyorum. Zaten buraya gelmem bile mucizeyken ne diye kafamı boş boş şeylerle doldurup üzülüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

Cumartesi günü gördüm konuyu ve ilk mesajı okuyunca aydınlanma geldi bana. Dert ettiğim onlarca şeyin bir hiç olduğunu anladım. 13.8 milyar yıllık evrende trilyonlarca gezegenin içinde Dünyada doğdum. 4 milyar yıllık dünya tarihinde insanların olduğu birkaç milyon yıllık tarihin bana göre en güzel zamanında yaşıyorum. Zaten buraya gelmem bile mucizeyken ne diye kafamı boş boş şeylerle doldurup üzülüyorum?
    Baban cep harçlığını veriyor nasılsa.Başını kuma sok.Sıcacık iyi gelir.
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Materyalist olmak kendini kandırmak diyon senç

Olamayan şeylere inanmak,Metafiziğe inanmak kandırmak değil öylemi.
    Hayal dünyasıda metafiziktir.

Senin gibilerin her yazdığını okusam general olurdum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.