Şimdi Ara

VAROŞ SEMTLERİ VE KLİMA KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış anlaşılma olmasın ama arkadaşlar bugün izmir bozyaka semtinde gezdim,evlere gittim (iş geregi)klima kullanmaktan insanlar bir haber,bir çoguna anlattım ve bu forumu tavsiye ettim evinde internet olanlara,

ama bir çogu öylece sanki marslıyımışım gibi beni dinlediler,ama bu kadar dinlemeye gene alakasız sorular sordular demekki benim dediklerim bir kulaklarından girmiş öbürlerinden çıkmış,eger altılı,futbol anlatıyor olsaydım can kulagı ile dinlerlerdi,

klimalarını resmen iç dış pislik götürüyor,iç ünite 8 aydır temizlenmemiş ne bilem oglum diyenler ne gerek var diyenler,servis çok para istiyor diyenler,iç ünitenin filtersini bile servis temizleyecek sananlar var,elerine bir kere bile kullanma kulavuzunu almamışlar,sorunca attık diyenler,oneki diyenler,dış üniteler toz çamur ve ne ararsanla kaplanmış ısıyı atmak sorun yani tanm bir umursamazlık içinde klima alınmış ve kullanılmış,

Bazı arkadaşlar sanki lüks semtlerde bu böyle degilmi evet degil onlardada %5 belki bu kadar kötü kullanıma rastlıyoruz ama bu gibi varoş semtlerde %99 bu şekilde,ben elimde geldigince o semtlere işim düştükçe bilgikendirmeye çalışıyorum bu inanalrı ama bazılarıda dövecek gibi bakınca anladım ben seni diyerek oradan uzaklaşmaya bakıyorum

• açıkçası ne anlatmaya çalıştığını anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.