Şimdi Ara

varsa yoksa kayitsiz tel gönder kliksa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kliksadan aldigimiz s4 imei kayitsiz cikti geri gondercem 6 gun sonra yenisini gonderecekler 6 gun telefonsuz kalmama musteri hizmetlerinin cozumu harika yeni telefon alin idareten!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten çok yanlış bir cevap vermişler. 6 gün için en az s4 kadar ddeğerli bir cihaz vermeleri lazım (g2,z1,z1c vs.) Sorunu gideremezlerse de size o telefonu vermeleri lazım. Bizim aldığımızda sıkıntı çıkmamıştı bende s4 almıştım. Şans işi anlaşılan paralel işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Gerçekten çok yanlış bir cevap vermişler. 6 gün için en az s4 kadar ddeğerli bir cihaz vermeleri lazım (g2,z1,z1c vs.) Sorunu gideremezlerse de size o telefonu vermeleri lazım. Bizim aldığımızda sıkıntı çıkmamıştı bende s4 almıştım. Şans işi anlaşılan paralel işi

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Gerçekten çok yanlış bir cevap vermişler. 6 gün için en az s4 kadar ddeğerli bir cihaz vermeleri lazım (g2,z1,z1c vs.) Sorunu gideremezlerse de size o telefonu vermeleri lazım. Bizim aldığımızda sıkıntı çıkmamıştı bende s4 almıştım. Şans işi anlaşılan paralel işi

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim sabancı gibi bir markanın şirketi bile bunu yapıyorsa gerisine şaşırmamak gerek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.