Bildirim
varsa yoksa kayitsiz tel gönder kliksa
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gerçekten çok yanlış bir cevap vermişler. 6 gün için en az s4 kadar ddeğerli bir cihaz vermeleri lazım (g2,z1,z1c vs.) Sorunu gideremezlerse de size o telefonu vermeleri lazım. Bizim aldığımızda sıkıntı çıkmamıştı bende s4 almıştım. Şans işi anlaşılan paralel işi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
Gerçekten çok yanlış bir cevap vermişler. 6 gün için en az s4 kadar ddeğerli bir cihaz vermeleri lazım (g2,z1,z1c vs.) Sorunu gideremezlerse de size o telefonu vermeleri lazım. Bizim aldığımızda sıkıntı çıkmamıştı bende s4 almıştım. Şans işi anlaşılan paralel işi
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim sabancı gibi bir markanın şirketi bile bunu yapıyorsa gerisine şaşırmamak gerek...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X