Bildirim
Varus: As We Fall
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biladerle izlerken "bu nasıl bir homoseksüel temadır" diye küfür edip durduk.
Video adam gibi işlense efektlerden harika bir iş çıkabilirdi, tam ciddiyetle izliyorum bir anda ılıklık peydah oluyor. -
Bir oyun için bu kadar derin anlamlar bence fazla :D -
Belki kardeşler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta gönül avcısı skini olan bir karakter işleniş daha farklı olabilirdi ancak ben şarkıyı ve videoyu beğendim hele efektleri baya ilerletmişler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
olm varus gaymiş -
-
Noice
Ben eşcinsel tema var mı yoksa sadece kardeşlik temasımı diye araştırdım siz biladerle artık neyin kafasındaysanız direk ''homoseksüelliği'' anlamışsınız.
Tebrik ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yo baya var eşcinsel tema
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Ben eşcinsel tema var mı yoksa sadece kardeşlik temasımı diye araştırdım siz biladerle artık neyin kafasındaysanız direk ''homoseksüelliği'' anlamışsınız.
Tebrik ediyorum.
Merak etme bunu anlamak için alim olmaya gerek yok, bu tip mesajı alttan alttan veren Batman filmi bile varken(evet film, çizgi film değil, Hollywood filmi) bu tip şeyler çok sıradan geldiği için, o mesajı rahatlıkla algılayabiliyor az biraz dikkat kesilince.
Kardeş temalı hiç mi film, trailer ve ya çizgi dizi izlemedik, hiç bilmiyor muyuz sanıyorsun. Kardeşlik teması işlenen filmlerdeki sahnelerde asla 2 tarafın burunları birbirine uzun saniyeler boyunca eşit gelmez, biri diğerinin kollarında olur, acı çeker vesaire... -
quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
Belki kardeşler ?
Değiller. Hikayeyi okudum. Hikayede can yoldaşı olarak geçiyorlar. Yaralı olanın ismi Kai, diğerininki Valmar.
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
Belki kardeşler ?
Değiller. Hikayeyi okudum. Hikayede can yoldaşı olarak geçiyorlar. Yaralı olanın ismi Kai, diğerininki Valmar.
Evelynden sonra belki politically correctness olayına göz kırpıyolardır.
Ayrıyetten eşcinsel olsalar ne olacak ki janna ahri mf gibi herolarla sex satıyor zaten riot 1 tanede böyle tema olsun.(oda tam kesin değil)
En fazla ülkemizde çocuklarımızın psikolojisi bozuluyor diye lol tr kapanır.
-
Çok güzel değil mi
Hikayeyi bilince daha iyi anlaşılıyor;
Kadim darkin ırkına mensup Varus, düşmanlarının canlarını almadan önce onlara oklarıyla eziyet edip delirtmeye bayılan, ölüm saçan bir katildi. Akıl almaz bir güzelliğe sahip olan Varus, Darkin Savaşı’nın sonunda yakalanıp hapsedildi. Fakat yüzyıllar sonra, iki Ionia'lı avcının yeniden şekillendirdiği bedenlerini kullanarak kaçtı. İki avcı Varus’u bilmeden serbest bırakmış oldu. Şimdi de onun tutsak özünü barındıran yayı taşıyorlar. Varus artık acımasız intikamını almak için onu hapsetmiş olanların peşinde; fakat içinde bulunduğu bedene bağlı olan ruhlar attığı her adımı engellemek için mücadele ediyor.
Onun dışında müzik süper olmuş, ama riot da küresel kirli güçlerden homoseksüalite kullanma karşılığında maddi destek mi aldı diye de sordurttu. Neyse ki fazla abartmamışlar, o iki kişi yoldaşmış sonuçta blizzard gibi karakterlerin cinsel tercihlerini açığa vurmamışlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
Hikayeyi bilince daha iyi anlaşılıyor;
Kadim darkin ırkına mensup Varus, düşmanlarının canlarını almadan önce onlara oklarıyla eziyet edip delirtmeye bayılan, ölüm saçan bir katildi. Akıl almaz bir güzelliğe sahip olan Varus, Darkin Savaşı’nın sonunda yakalanıp hapsedildi. Fakat yüzyıllar sonra, iki Ionia'lı avcının yeniden şekillendirdiği bedenlerini kullanarak kaçtı. İki avcı Varus’u bilmeden serbest bırakmış oldu. Şimdi de onun tutsak özünü barındıran yayı taşıyorlar. Varus artık acımasız intikamını almak için onu hapsetmiş olanların peşinde; fakat içinde bulunduğu bedene bağlı olan ruhlar attığı her adımı engellemek için mücadele ediyor.
Onun dışında müzik süper olmuş, ama riot da küresel kirli güçlerden homoseksüalite kullanma karşılığında maddi destek mi aldı diye de sordurttu. Neyse ki fazla abartmamışlar, o iki kişi yoldaşmış sonuçta blizzard gibi karakterlerin cinsel tercihlerini açığa vurmamışlar.
Sizce homoseksüellik kirli bir şey mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biladerle izlerken "bu nasıl bir homoseksüel temadır" diye küfür edip durduk.
Video adam gibi işlense efektlerden harika bir iş çıkabilirdi, tam ciddiyetle izliyorum bir anda ılıklık peydah oluyor. |
Merak etme bunu anlamak için alim olmaya gerek yok, bu tip mesajı alttan alttan veren Batman filmi bile varken(evet film, çizgi film değil, Hollywood filmi) bu tip şeyler çok sıradan geldiği için, o mesajı rahatlıkla algılayabiliyor az biraz dikkat kesilince.
Kardeş temalı hiç mi film, trailer ve ya çizgi dizi izlemedik, hiç bilmiyor muyuz sanıyorsun. Kardeşlik teması işlenen filmlerdeki sahnelerde asla 2 tarafın burunları birbirine uzun saniyeler boyunca eşit gelmez, biri diğerinin kollarında olur, acı çeker vesaire... |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X