Şimdi Ara

Varus or Vayne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

bence vayne al
    varus garip biraz ya w stackliyon on saat q geriyon felan.

W stackleyip q ile patlatmak ap vuruyor yalnız Onu yapmana gerek yok ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyor ? varus ile oyun taşıyan vayne ile 10 kere taşır luciyle corkiyle gravesla 20 kere taşır.
  • Vayne iyi

Ama bana sorarsan Jinx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    ap vursun aksini iddia etmedim ki. q charge olurken hem yavaşlıyosun hem de uzun sürüyo baya ben onu dedim

• Late game Vayne kadar eğlenceli bir şey yok. Tabii Godyr'dan sonra. Her saniyen kitelamakla , taklalarla geçiyor. Vayne'i kesinlikle denemelisin. Eğer mekaniklerini kaparsan daha çok zevk alırsın
  • Vayne fazla populer bence varus eğlenmekse amacın.

• Varus oynarken karşıda iki tane rahat focus atabilecek hero varsa çoook ama çoook sıkıntı yaşarsın. Lanede güçlü (Karşı jungler'dan camp yemediği sürece). Vayneye gelecek olursak , vayneyi orta düzeyde iyi oynamak seni kurtarmaz ya çok iyi oynayacaksın ya da gg kanımca. Focuslardan iyi kurtulabilir. 12-13. dk'dan itibaren lanede güçlü.
  • Vayne iyidir vayne al sağlam hero ultisi cok iyi

• Vayne alma , alıyorsunuz sonra 3 level de takasa girip 20. Dk sonunda ff spam yapmaya başlıyorsunuz . Bende hiç adc oynayamam , zor gelir ama en azından pref ad diyip insanların maçını katletmiyorum

• varus
  • Gunaydin

• calibrane kullanıcısına yanıt
    bende ikiside var adc yi de kötü oynamam olay senin yeteneklerinde

varusla q ile adamı çalıdan bi dürtersin 2 3 derken lane sana kalı mükemmel menzili var vayne nin counteri ultini tuttur yeter hiçbi yere zıplayamıyor . tf lerde işe yarıyor , adam sana kule altı gidimmi işe yarıyor , gang yediğinde kaçmana yarıyor ,
    varus ile solo bot rahatlıkla oynayabiliyorum

ama

veyne ise herşeyin pasifi den yararlanıyor adam kaçıyorsa senden boşuna kaçıyor ama söyle bişi var kaçıyorsan ve yakalmana ramak varsa bildigin yok oluyor en fazla 1 tanesine e atıyorsun veya kule altı girdilerse gene şansın varus dan az , vayne ile solo bot oyanayamıyorum yada az bişi supportun geri zekalıysa hapı yuttun hemen eriyor kötü demiyorum ama supportuna bagımlı ılk asamada latede aşırı tehlikeli oluyor fakat türkiye serverinde lateye giden oyun sayısı az

söyle bişi var ben vayneyi hacamat etmek istiyorum diyorsan Quinn al en fazla 1 kere takla atar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

bende ikiside var adc yi de kötü oynamam olay senin yeteneklerinde

varusla q ile adamı çalıdan bi dürtersin 2 3 derken lane sana kalı mükemmel menzili var vayne nin counteri ultini tuttur yeter hiçbi yere zıplayamıyor . tf lerde işe yarıyor , adam sana kule altı gidimmi işe yarıyor , gang yediğinde kaçmana yarıyor ,
    varus ile solo bot rahatlıkla oynayabiliyorum

ama

veyne ise herşeyin pasifi den yararlanıyor adam kaçıyorsa senden boşuna kaçıyor ama söyle bişi var kaçıyorsan ve yakalmana ramak varsa bildigin yok oluyor en fazla 1 tanesine e atıyorsun veya kule altı girdilerse gene şansın varus dan az , vayne ile solo bot oyanayamıyorum yada az bişi supportun geri zekalıysa hapı yuttun hemen eriyor kötü demiyorum ama supportuna bagımlı ılk asamada latede aşırı tehlikeli oluyor fakat türkiye serverinde lateye giden oyun sayısı az

söyle bişi var ben vayneyi hacamat etmek istiyorum diyorsan Quinn al en fazla 1 kere takla atar :D

aynen hocam. vayne e kazığını tutturamazsa işi de zorlaşıyor. varusla kaçmam cok daha kolay bence. e attıktan sonra aradaki fark kapanırsa ultıyı de atarım acımam. tflerde ultiyle cok başlattığım oldu. pasifi zaten süper. jinxle aynı işleve sahip. hele ki farm da cok daha lazım. bende hepsini alıcam sonuçta. ama öncelikle varus alıcam. ayrıca kutup okcusu varus kostümü de beni bitiriyor. çok hoş bence. teşekkürler yorumlar için

• Dediklerim sana saçma gelebilir ama varusla 500 oyun atıp ne kadar gelişebilirsin ? Vayne öyle değil ama play herosudur ve varustan 5 kat zevklidir çünkü çok hızlı ve yapabileceklerinin sınırı yok. Sen hiç varus montajı gördün mü allasen

• Eagle.eye kullanıcısına yanıt
    Dediklerin tamamen doğru ama az biraz ping varsa vayne ile tırmalarsın , tr serveri ortada. çoğu zaman ping yüzünden cep tlf nundaki interneti bağlıyorum onda bile 80 120 ping çıkıyor

• Dostum vayne ile combat atabilecek az sayıda karakter var hele varusu yer yer

sen bilirsin ama tercihim Vayne'den yana
  • yorumlara bakılırsa bot lane tek hakimi vayne gözüküyor.
  • Paran varsa ikisinide al kimseyi dinleme hangisinde iyisen onu tercih et çünkü heroyu kullanacak olan sensin elin alışır iyi oynarsın onu derim ben dostum
  • Tabiki'de Mekaniklerin'den Dolayı Vayne
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.