Varus Patch nezaman gelicek bilgisi olan yazsin lutfen..
ya bu geceki patch'de gelir yada salı gecesi gelir oda olmassa haftaya.
Muhtemelen bu hafta icinde. Bu gece Champion ArtSpotlight, Yarin Champion Spotlight ve sonrasinda Patch Notlari ile bearber bir gecikme olamzsa Carsamba US e Persembe EU a gelir patch.
6300 ıp yaptım + 1 tane rune page alıp sealler ve glyphsleri dizdim bende beklemedeyim
çarşmba sabah 4
quote:
Orijinalden alıntı: Armadas
Haklı isyan. Not: banlanmamak için mesajın içeriğini almadım
quote:
Orijinalden alıntı: rodelero75
quote:
haksız isyan ona giren çıkan
ben her lol bölümünde girdigimde senin gibi gerizekalı arkadaslarının varus ne zaman gelıcek , varus cok tatlı benı sıkse gıbı konularını görmek zorundamıyım ?
ağzımı bozmadan sana güzel bir dille anlatayım benım zekası eksik arkadaşım
1-konuyu açan ben değilim böyle bi konu açmamda 2-beğenmediysen yorum yapma zorunluluğun yok sağ üstte şikayet et butonu var 3-foruma girme kesin çözüm
bunda kufur edicek bisey yok ben forumda yeniyim arkadasimda bana yarin gelicek dedi dogru bilgi alabilmek icin boyle birsey paylastim
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
quote:
quote:
küfür etmesine haklı demiyorum ama bu "patch ne zaman gelecek, 3. sezon en zaman gelecek cart curt" diyenlerden ben de nefret ediyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
quote:
quote:
ben her lol bölümünde girdigimde senin gibi gerizekalı arkadaslarının varus ne zaman gelıcek , varus cok tatlı benı sıkse gıbı konularını görmek zorundamıyım ?
neden küfür ettigini anlamadım ama sebepsizce güldüm ahaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme