Şimdi Ara

Vasat bir fen liseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynen başlıkta belirttiğim gibi fen lisesinde okuyorum fakat girdiğim günden beri kitap okumak dışında hiçbir şey yapmadım. Geçer not alabilirsem aliyorum sözel basit kaçtiğindan karnelerimi onlar toparliyor. İlk okuldan beri bir tane formül ezberlemedim element bilmiyorum tamamen kendi kafamda oturttugum şekillerde yaptim her şeyi fakat şimdi bunlar gerekeni karşılamiyor ve dışardan özel biriymiş gibi gözüküp fen lisesinde çuvallamaya bıktım zaman sıkıntım olmazsa max 100 net yapabilirim biyoloji fizik kimya 0 mat geo zaman problemi sözellerim iyi sizce ne yapmaliyim daha oturup 1 tane test çözmedim fakat ilk 5-10 k hedefim var çabalarsam yapabileceğimi biliyorum egoist biri değilim fakat kendimin farkındayım şuan simetri alip günlük 5 6 saatlik bir düzenle çalişmayi düşünüyorum var midir bana verebileceğiniz bir öneri yapabileceğim bir şey kazananlardan başarılı olanlardan yardim bekliyorum her türlü tavsiyeye açığım ertele demek dışında.(yazim imla hatalari için üzgünüm)

bunlarda şuan elimde olanlar birazdan bi ton daha alacağim

Vasat bir fen liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnrdrst -- 4 Ağustos 2015; 11:43:53 >

• Ant. Mat yazmışsin ama gec o kitabı o kadar da sifir değilsindir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bu seneki beni anlatmışsın Allah'tan bitti, kazandık bir yerleri.
  • yok ya onu işlem hızı için felan öneriyorlar diye yazdim tv izlerken arabada felan keyfi çözerim diye :D
  • Ben nabayim hocam banada yardimci olun :( ayrica nereyi kazandiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnrdrst -- 4 Ağustos 2015; 12:00:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.