Şimdi Ara

VATAN'A DEĞİŞİM İÇİN YOLLADIĞIM DS3 VE ALDIĞIM CEVAP! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlısı olsun benimki de bugün yarın gelir heralde
  • hayırlı olsun.artık soket değişimi yapılabiliyor rahatça,gönül isterdi ki board değişsin
  • Hiratoro birşey soracağim, pinler düzeltildi demişler, acaba bu ilerde yine sorun cıkarmasın? Bence de keske soket tamamen değişşseydi veya board değişseydi
    ama sorunun düzelmesine sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

Hiratoro birşey soracağim, pinler düzeltildi demişler, acaba bu ilerde yine sorun cıkarmasın? Bence de keske soket tamamen değişşseydi veya board değişseydi

zaten pinleri düzeltti demeleri yanlış,soket değişimi yapılmıştır.yoksa pinleri düzeltmek,değiştirmekten daha fazla zaman alıyor
  • Benimki 5 gün oldu hala anakart nerde belli değil.Efendim sistemimizde görünmüyor diyorlar.Az kaldı patlıcam yani...
  • Garanti ve teknik hizmet olarak eksen bilgisayar üzerine tanımam. vatan bilgisayar hem indirim yapıyorum diyor hemde indirimli hali bile piyasadan yüksek dikkat edin derim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

Hiratoro birşey soracağim, pinler düzeltildi demişler, acaba bu ilerde yine sorun cıkarmasın? Bence de keske soket tamamen değişşseydi veya board değişseydi

zaten pinleri düzeltti demeleri yanlış,soket değişimi yapılmıştır.yoksa pinleri düzeltmek,değiştirmekten daha fazla zaman alıyor

@Hiratoro

quote:

Ürün Açıklaması : GA-8I965P-DS3 S775 P965 ATX FSB1066 DualDDR2 PCIe16x PCI
    Müşteri Arıza Açıklaması : soket pimleri hasarlı +kutu set değişim isteniyor +notu var
    Test Açıklaması : KULLANICIDAN DOLAYI ZARAR GÖREN OLAN SOKET 775 PİNLER DÜZELTİLDİ SORUNSUZ OLARAK ÇALIŞIYOR.

denmiş de ondan sormustum.. Demekki daha masraflı olacak yöntem yerine daha fazla zaman alacak yöntemi seçmişler..

• mail at vatan bilgisayara sonuç al bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.