Şimdi Ara

Vatan - APPLE Watch 42 mm Paslanmaz Çelik Kasa ve Baklalı Model Bilezik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı 1499TL, bu fiyata en yakın mediamarkt ta 2299TL ye satılıyor. Lydia ve gürgençlerde 3500 TL civarında. Sanırım vatan stoklarında 3-4 tane var hala. Düşünen alabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/apple-watch-42-mm-paslanmaz-celik-kasa-ve-baklali-model-bilezik.html

Dipnot : Sadece kayışı apple da 2099TL ye satılıyor.
    http://www.apple.com/tr/shop/product/MJ5J2ZM/A/42-mm-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-rengi-baklal%C4%B1-model-bilezik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkdesign -- 16 Mart 2017; 16:3:29 >

• Çok teşekkür ederim sipariş geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski model almayın

7 ve üzeri için uyumsuz

Vatan - APPLE Watch 42 mm Paslanmaz Çelik Kasa ve Baklalı Model Bilezik

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Uydurma. Paylaşılan saat Series 0 diye geçen ilk seri. O seri çıktığında henüz 7 yoktu, o yüzden ürün açıklamaları eski haliyle kopyala yapıştır yapılmış sadece. Tüm Apple Watch modelleri, iPhone 5 ve üzeri cihazlarla uyumludur. 7 serisi dahil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seri 1 sanırım

Eski model diye biliyorum

• Hocam bu saat series 1 evet, apple ın Sitesi'nden gönderdiğiniz ürün aliminyum kasa ve kordonu da öyle. Benim gönderdiğim ürün hem çelik kasa hem de kordonu çelik. Şu anda aynı saatin series 2 olanı apple da 4500TL ye satılıyor

• ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam benim siparişim hemen kargoya verildi ben de merakla bekliyorum 😊

• berkdesign B kullanıcısına yanıt
    Apple 6s var bende iyi bir kombine olacağını düşünüyorum Apple candır 👍🏽

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Çok teşekkür ederim sipariş geçtim

niye ?
  • Şaka mı bu

• 5 ay önce 1300 e alıp , 1 hafta önce 700 e sattığım saat. bir halta yaramaz. bu kadar gereksiz bir ürün olamaz. 1400 fln , gidin doğru dürüst muhteşem özellikleri olan saatler alın. casio alın elektronik özellik istiyorsanız, gidin seiko alın. 2.el tag heur alın. bi havanız olur. watchın valla ne havası var, ne kullanımı kolay.. 2.seriyi bilmiyorum ama ,1.seri beni delirttiodu. arada ötmüo , o kadar yavaş ki. bir kere menüsüne girip de bişeyini kullandığımı hatırlamıyorum. 1 gün giden şarjı. valla hiç tavsye etmiyorum. akıllı saatler şu an için çok zayıf ve de o yüzden çok gereksizler. çok güzel saatler var iyi markaların o fiyatlara.

• imax1 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız model birebir bu muydu hocam?

• o kadar parayi bu saate vermem.. tipi ozellikle cok berbat... 90larda yasli amcalarda olurdu...
    spor olanı dostm. fark yokki alet aynı alet, çelik sadece bu. inan tırt bi cihaz değmez o paralar asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Uydurma. Paylaşılan saat Series 0 diye geçen ilk seri. O seri çıktığında henüz 7 yoktu, o yüzden ürün açıklamaları eski haliyle kopyala yapıştır yapılmış sadece. Tüm Apple Watch modelleri, iPhone 5 ve üzeri cihazlarla uyumludur. 7 serisi dahil.

2015 çıkışlı
    2015 ten sonra apple watch çıkarmadı
    en son serisi bu sizin dediğiniz
    piyasada olan apple watch 2 serisi tamamen çakma uzaylı çinliler yapıp piyasaya sürmüşler
    uyduruyorum
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Satıştaki ürünün part nosu MJ472TU/A, model kodu A1554. Yani Mart 2015'te piyasaya sürülen ilk seriden. Bu seri Series 0 diye geçer. Bu saat çıktığında değil iPhone 7, iPhone 6S bile yoktu. Eylül 2016'da da Series 1 ve 2 diye geçen ikinci nesil saatler duyuruldu. Hepsi iPhone 5 ve üzeri cihazlarla uyumlu.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştığım ürün şu ürünle aynı değil mi? Burada series 1 yazıyor ama yanlış mı biliyorum ?

http://www.lydia.com.tr/apple-watch-42-mm-paslanmaz-celik-kasa-ve-baklali-model-bilezik-pmu136

Hayır, Series 1 değil kesinlikle. Part no neyse cihaz odur. Listeleme sayfalarındaki yanıltıcı bilgileri dikkate almayın. Series 1'de çift çekirdekli işlemci var. Günlük kullanımda ahım şahım fark yaratmaz ama Series 0 cihazı Series 1 diye de almamak lazım.

Lydia'nın sayfasında alt tarafa inersen kendin de görürsün. Desteklenen modeller arasında en yüksek iPhone 6 var, yani 6S bile yok. Çünkü bu cihaz Series 0. Yani Mart 2015'te çıkan model ilk seri. O dönemde hazırlanan desteklenen modeller listesini güncellememişler bile. Mağazaya Eklenme tarihi de 25.08.2015 olarak belirtilmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 16 Mart 2017; 23:19:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.