Şimdi Ara

Vatan ASUS Anakart ve Ekran Kartlarında İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu ekran kartına uyumlu anakart öneriniz var mı?

z270'e baktım bir çok model var hangisini almalı?

Ben de 1070 ekran kartı aldım. ASUS Z270-A anakart aldım uyumludur herhaldehttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-z270-a-intel-z270-soket-1151-ddr4-3866mhz-oc-usb3-1-aura-rgb-anakart.html

Bir de işlemcilerde indirim olsa da yapıştırsa i7 7700k yı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 18 Şubat 2017; 15:24:18 >

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    3440x1440 75hz@85hz acer xr341ck freesync kullanıyorum.. gayet iyi oluyor gtx 1080 ile
  • bizde 21:9 terfi ettik bakalim insallah deger :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet asus gtx 1070 O8G bende aldım.1792 TL'ye şirket hesabı adına.
  • Ufak bi indirimde site göçtü yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

yok, 3440:1440 34" 100hz momitorum var samsung cf791 gysnc 1500 lira farkediyor

Samsung CF791'i nereden hangi fiyata aldınız? Türkiye satışı yok bildiğim kadarıyla henüz. Bende de LG 34UC98 var. 21:9 3440x1440 çözünürlük oyunlarda ekstra alan sağlıyor, 4K'dan daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

İndirim filan yok, klasik Vatan, diye yazmayı isterdim ama bu sefer fiyat diğer sitelere göre iyi. Dolar yükselmeden önceki fiyata inmiş. Parası olan alabilir. Ben şimdilik dışardan bakıyorum :)

ASUS GeForce GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB GDDR5X 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı
    Dün -> 3243,06TL Şu an --> 2.779,14TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1080-rog-strix-gaming-8gb-gddr5x-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

ASUS Geforce GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı
    Dün -> 2274,07TL Şu an --> 1.880,26TL http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Kolay kolay bu seviyeye inmez fiyatlar daha.

bu kartı almayı planlıyorum ne dersin hocam alayım mı bekleyeyim mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-gddr5-6gb-192bit-nvidia-dual-geforce-dx12-ekran-karti.html

asus dual 1060 için adam akıllı bir inceleme bulamadım.

Saat hızları daha düşük, fiyatına bakamadım. Elinizdeki ekran kartı nedir? Yükseltmeye değer bir kart almanızı tavsiye ederim. Misal bende GTX980 var, GTX1060 ve GTX1070'i yükseltmeye değer bulmuyorum. Ayrıca monitör de önemli. 60Hz monitör varsa, 140-150 FPS almaya çalışmanız yersiz olur oyunlarda.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    satisi var hocam. vatan,gold ve gameekstrada satiliyor su anda. ben golddan aldim en ucuz orasiydi.

• quote:

satisi var hocam. vatan,gold ve gameekstrada satiliyor su anda. ben golddan aldim en ucuz orasiydi.

Fiyatı da sağlammış, görüntüsü çok hoş geliyor insana. Memnun olmadığınız bir özellik yoktur sanırım?
  • xLab kullanıcısına yanıt
    90 tl indirimi nasil yaptirdin ben 1880e aldim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Sizinki STRIX modelidir.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    va panel oldugu icin biraz onyargiliydim malum ips en iyi renk iddialari yuzunden ama quantum dot etkisi sanirim ,renkler inanilmaz guzel.

masaustu geldigi an biseyler anlamaya basliyorsunuz ama bir witcher 3 acip gezmeye baslayinca istemsizce gulumseme geliyor.

daha once hep 1080p 60hz ve 1080p 144hz monitorler kullanmistim 3440:1440 etkisini daha sonra detayli anlaticam :)

21:9 oyun ve filmler icin tek basina tercih sebebi.

yani bende kullanmadan once hep 27" 2k 165hz panel taraftariydim ama 34" 2k 100hz birlesince bir daha eskiye donecegimi sanmiyorum cs gibi eglence disinda birsey vaad etmeyen oyunlarda bisi anlamiyorsunuz ancak dedigim gibi witcher 3 yada batman yada skyrim oynarsaniz beni anlarsiniz.

bu yuzden 2. 1070 mi siparis verdim SLI ile 100hz sabit 2k her oyunu oynarim sanirim.

bu kadar ballandirdim ama eksikleride yok degil

4.2 lira fiyati olan bir monitorde gysnc olmaliydi bu onemli bir eksik. ama uzerine 1.5 daha koyup pg348q almak da gereksiz geldi.

tasarim fazla sade insan sagda solda bir gaming emaresi ariyor neticede 100hz ve freesync oyun icin var ama tasarimda hep grafiker renderci gruba calismislar. yada gysnc li modelini cikaracaklar oraya sakliyolar :)

bunlar disinda ilk planda gozume carpan birsey yok ama tavsiyem mutlaka bu tip monitor deneyin eski panelinizden hemen soguyacaksiniz.

• quote:

va panel oldugu icin biraz onyargiliydim malum ips en iyi renk iddialari yuzunden ama quantum dot etkisi sanirim ,renkler inanilmaz guzel.

masaustu geldigi an biseyler anlamaya basliyorsunuz ama bir witcher 3 acip gezmeye baslayinca istemsizce gulumseme geliyor.

daha once hep 1080p 60hz ve 1080p 144hz monitorler kullanmistim 3440:1440 etkisini daha sonra detayli anlaticam :)

21:9 oyun ve filmler icin tek basina tercih sebebi.

yani bende kullanmadan once hep 27" 2k 165hz panel taraftariydim ama 34" 2k 100hz birlesince bir daha eskiye donecegimi sanmiyorum cs gibi eglence disinda birsey vaad etmeyen oyunlarda bisi anlamiyorsunuz ancak dedigim gibi witcher 3 yada batman yada skyrim oynarsaniz beni anlarsiniz.

bu yuzden 2. 1070 mi siparis verdim SLI ile 100hz sabit 2k her oyunu oynarim sanirim.

bu kadar ballandirdim ama eksikleride yok degil

4.2 lira fiyati olan bir monitorde gysnc olmaliydi bu onemli bir eksik. ama uzerine 1.5 daha koyup pg348q almak da gereksiz geldi.

tasarim fazla sade insan sagda solda bir gaming emaresi ariyor neticede 100hz ve freesync oyun icin var ama tasarimda hep grafiker renderci gruba calismislar. yada gysnc li modelini cikaracaklar oraya sakliyolar :)

bunlar disinda ilk planda gozume carpan birsey yok ama tavsiyem mutlaka bu tip monitor deneyin eski panelinizden hemen soguyacaksiniz.

Ben GTA V'te hissediyorum 3440x1440'ın farkını. FullHD artık beni kesmediği için daha yüksek çözünürlüklü monitör arayışına girmiştim. O sıra aldım monitörü. Benim kullandığım LG 34" monitör de FreeSync destekli ve 80Hz'e çıkabiliyor ama ekran kartım Nvidia :)

G-Sync monitörler aşırı pahalı dediğiniz gibi. Ekran kartınız iyi ise zaten G-Sync - FreeSync vs. ihtiyaç duymuyorsunuz. V-Sync açınca aynı etkiyi veriyor.

Bu arada LG'nin de yeni bir monitörü var. O da 38", 38UC99 diye geçiyor. 3840 x 1600 çözünürlüklü.

• bu isinde sonu yokki bir yerinden yakaliyoruz 10 yerden yakalaniyoruz :) pc benim hobim ve sosyal aktivite disinda tamamen kendimi simarttigim tek luksum diyebilirim o yuzden 1 kere geldigim hayatta beni mutlu eden seylerden kismak istemiyorum ama iste sonu yok pg348q alsam 2 tane olsun isticem 2 olsa 3 isticem sonra direksiyon,koltuk,vr derken geceleri ek is olarak taksiye falan cikmam gerekir :D

bu arada sizde uc98 var sanirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

hocam şirket hesabı olduğu için indirim talep ettim.onlarda bu fiyatı verdi.
  • quote:

bu isinde sonu yokki bir yerinden yakaliyoruz 10 yerden yakalaniyoruz :) pc benim hobim ve sosyal aktivite disinda tamamen kendimi simarttigim tek luksum diyebilirim o yuzden 1 kere geldigim hayatta beni mutlu eden seylerden kismak istemiyorum ama iste sonu yok pg348q alsam 2 tane olsun isticem 2 olsa 3 isticem sonra direksiyon,koltuk,vr derken geceleri ek is olarak taksiye falan cikmam gerekir :D

bu arada sizde uc98 var sanirim ?

Evet, Ekim ayında aldım. O zaman 3100TL idi fiyatı en ucuz, şimdi 4300 liradan aşağı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.