Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 2500 TL Sistem [İnventus'dan Alındı] [SS'ler GELDİ !!!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam gtx 960 ı overclock lu olarak kullanmayı düşünüyorum, fiyatı biraz daha ucuz, daha az psu daha az ısınma. % 15-20 fark bence biraz fazla olmuş, özellikle nvidia oyun optimizasyonu ile birlikte fark 100 fps de 8-10 civarında seyrediyor benim incelediğim benchmarklarda, ama overclocklu hali bana gayet yeterli geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 6100 alıyorsanız öncelikli hedefiniz iyi bir ekran kartı almanız. R9 380 size minimum gereksinim olacaktır çünkü Kuantum Kesilmesi çetelelerinde görebileceğiniz gibi 370 ile aralarında %60'lık fark var. Directx 12'ye geçildiğinde zaten i3 6100 işlemciniz de sizi idare edebilir. i5 faydalı ama üç katı pahalıya geliyor eğer suyunu çıkarmak isterseniz performansın. Şu dönemde hiç gerek yok dikkate aldığımız görüntü akış hızları dolayısıyla.
  • Hepsiburada da zotac gtx 960 4 gb amp sepette duruyor. Onaylama bekliyor. Kocaeli içi satabilirim 810 ti ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç olarak bakıyorsan dostum. R9 380x alabilirsin. Yada r9 280x. Bu 2 kartta 380 dende Gtx 960 danda daha güçlü kartlar. Ayrıcam amd kartlarını güncel tutuyor. Bakınızı r9 280x'e dx 12 desteği geldi. Bana sorarsan şiddetle R9 380x al derim. Hem fiyatı olsun hemde gücü olsun gayet yerinde bi kart.

GTX 960 < R9 380 < R9 280X < R9 380x Güç sıralamasıda böyledir.

Küçük bi benchmark testi:https://www.youtube.com/watch?v=pEWABNJi6Rc
  • Up
  • Up Up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.