Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 2500 TL Sistem [İnventus'dan Alındı] [SS'ler GELDİ !!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 950 alacagim. 960 950 380 380x aralarinda oyle aman aman fark yok.
    demez aradaki farkla hd monitor almaya kadar verdim.
  • JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Hocam günlerce araştırmadan sonra 960'a karar verdim . Param şu anda birikiyor , az bir miktar kaldı tamamen elime geçsin 2GB veya 4GB olayına karar vereceğim . Yani birçok video izledim ve en modern oyunların en üst seçeneklerinde vram kullanımı 1500 / 2000 mb civarlarında , bu da demek oluyor ki 2 GB ancak şu an için yeterli olabiliyor. Şimdilik 4 GB ' a daha yakın gibi hissediyorum ama bütçede problem yaşarsam 2 GB alırım herhalde.
  • SonAsilKan S kullanıcısına yanıt
    Ben de sistem almaya karar verdiğimde ilk olarak 950 düşünmüştüm , sonradan biraz daha çıkmaya karar verdim. 950 fikri çok güzel çünkü hiç tartışmaya açık değil gibi geldi bana , ben günlerdir 380 , 380 x mi 960 mı diye kafayı yiyordum en azından kafan rahat , tertemiz olmuş
  • Vatan bilgisayardan uzak durun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI 960 4G Al şimdiye kadar tam Yükte kartın 61 Dereceyi geçtigini görmedim tam yük saatlerce kullanmama ragmen sıcaklıgın düşük olması O.C potansiyelini artırır bu bir avantajdır
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Şu anda daha iyi bir alternatifim yok maalesef , kargo ile istanbuldan ankaraya geleceğine evime 1km uzaklıktaki vatan bilgisayardan alacağım .
  • Aynı şekilde düşünüyorum , 1500 ' e kadar çıkacağım sanırım o.c. ile
  • afrogs08 A kullanıcısına yanıt
    Denemedim Ama Rahatlıkla çıkacagını ve problem yaratmayacagını düşünüyorum
    6500'siz olmaz o iş.

MSI
    H110M Gaming D4 2133Mhz mATX 1151
    260 TL

Intel
    Skylake Core i5 6500 3.20 GHz 6 MB LGA 1151p
    714 TL

Kingston
    Hyperx Fury 8GB 2133Mhz D4 HX421C14FB/8
    141 TL

WD
    1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX
    177 TL

Zalman
    Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
    170 TL

Zalman
    ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı
    204 TL

MSI
    GTX960 GAMING 4GB 128Bit DDR5
    868 TL

Toplam : 2534 TL

En iyi f/p

Sinerji
  • Vatan pahalı, sinerji de taksit yapmıyor peşin fiyatına gene en iyisi teknobiyotik. Ben kendime topladım bunu istersen bi kontrol et.

Vatan Bilgisayar 2500 TL Sistem [İnventus'dan Alındı] [SS'ler GELDİ !!!]

Bu mesaja eklenen görseller:

• Hocam nasıl bir fiyat farkı oluyor tam olarak bilemiyorum ama ben 100 liralık fark için kargoda zarar görme veya kurulum esanasındaki herhangi bir problemin oluşma riskini alamam. Buna artı olarak teknobiyotikte var mı bilmiyorum ama sinerjide 30 lira kurulum bedeli ödüyorsunuz , bir o kadar da kargo yapsa 60 lira eder. Muadil olsun diye ben bunu koydum mesaja kart olarak 960 istediğimi belirtmiştim işlemciyi sizinle aynı seçtim , anakartta da hdmi'a ihtiyacım olmadığı için böyle bir tercihte bulundum . Ayrı olarak bir de ssd koydum . Dediğim gibi evime çok yakın vatan bilgisayar var , kasayı oradan aldığım için teknik servis kısmını da üstleniyorlar , herhangi bir problem yaşadığım zaman kasayı taaa istanbula gönderecek vaktim olmaz , güvenim de olmaz , 2 kez kargo ile yolculuk edecek sonuçta .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Edit : vallahi şöyle bir baktım da vatan da bir türlü içime sinen kasa bulamamıştım burada var, ayrıca fiyat hakikaten 250 kadar oynuyor ki bu da benim işlemciyi i5 e çıkarma paramdı, ne yapsam bilemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrogs08 -- 11 Nisan 2016; 19:34:59 >

Benimki sadece bir tavsiyeydi kardeşim. Ben kendime toplayacam, sana da yardımcı olur diye paylaştım. Vatandan vs almak mantıksız. Şu an için en mantıklı seçim teknobiyotik. Tabi benim gibi taksitli alacaksan. Peşin alacaksan sinerji de iyi olabilir ama gene de teknobiyotikten şaşmam şu an için.

Edit: İlk pcmi teknobiyotikten toplamıştım. Ne bir hasar ne bir sıkıntı olmuştu. Cıncık gibi gönderdiler kasayı valla. (Cıncık burda iyi anlamda tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 11 Nisan 2016; 23:01:44 >
  • Ben ödemeyi peşin yapmayı düşünüyorum, bir ara 950 li bir sistem toplamıştım vatan ile sinerji de vatan daha ucuza gelmişti belki de parçadan parçaya farkediyor ama alacağım tarihte de 250 300 farkederse tercih edebilirim ya 300 için belki alınır o risk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 380x Gtx 960 4 gb'ın %15-%20 önünde ve 1 yıl daha güncel bir kart, evet daha çok güç çeker ama Sapphire'in nitro soğutucusu ile ısınma gibi bir probleminiz olmaz, üstüne Nvidia yeni seriyi çıkarttığı gibi eski serilerin sürücü desteğini kısıyor aklında bulunsun. 960 parasını hak eden bir kart değil, 950'nin overclocklusu gibi bir şey.

Riskten kastını anlamadım kardeşim. Teknobiyotik dandik bilinmeyen bir site değil. Benim bir bağlantım da yok ki gelip burda reklamlarını yapayım. O fark için değer yani. 10 lira bile önemli artık.
  • Ya hakkında bir çok kötü yorum okudum. Kullanılmış parçaları gönderiyorlarmış, stokta olmayan şeyleri satıyorlarmış, paketleme konusuna özen göstermiyorlarmış gibi. Ama bir sürü olumlu yorum yapan da var, iyi hallerine denk gelirsek problem olmaz herhalde de, gelir miyiz işte

• Dostum ekran karti sektorunde uzun sureden beri ilk defa nanometre kuculmesi yasanacakken ve yeni kartlarin cikmasina 2 ay kalmisken su an eski kartlara para dokmen son derece anlamsiz bence.

Ben i7li ust seviye bir pc topladim 1 ay once ve yeni nesil kartlari bekliyorum su anda hem guc tuketimi hemde performans anlaminda 2 ay iceresinde cok ciddi sicrama yasanacak bilgin olsun.

• İşlemcide i3 6100'ün yerine gerçek 4-8 çekirdekli bir modele yönelmeniz sizin açınızdan daha iyi. Gerek i3 işlemciyle, gerekse i5 işlemciyle her 500MHz bellek hızı artışında, 2133>2666 hız farkıyla, "5" fps kazanıyorsunuz(i3:49>54; i5:63>68), ama 4 çekirdeğe doğrudan geçiş yaparsanız, 60'tan başlayıp 80'e kadar değişen bir hız aşırtma kazancınız oluyor. I3'ler ise sizi ancak 60'a kadar taşıyabilir. Bu bağlamda bellek hızını arttırmanızdan çok, Z170 anakartla hız aşırtma yapmanız önemli; ama bununla bile Witcher 3 gibi eserlerde FX'lerin gerisinde kalmayı göze almanız gerekebilir diye belirteyim.
    DDR4 belleklerde henüz yolun sonuna gelinmedi. Daha hızlı bellekler çıktıkça, beşer beşer fps artışları gözünüzde büyüyebilir. DDR3lerde ise hiç böyle bir eksiklik yok. İyi bellekleriyle beraber i3 6100 bile daha pahalıya çıkar.
    Tüm konsol eserleri 8 çekirdek destekliyor; AMD de, bundan bizzatihi çok yarar sağlıyor. Önümüz Directx 12.
    Ekran kartında da 4GB 380 ve üzeri tercih yürütmeniz önemli. Gerçek küresel aydınlatma hesaplamaları yaygınlaşacak, eskiden teker teker aydınlatma hesaplamaları yapılırken ciddi bantgenişliği israfı oluyordu; şimdiyse tüm bunlar otomatiğe alındı, verimli bir şekilde yapılabiliyor. Tüm eserler bu şekilde hesaplama kapasitesine bel bağlayabilir ileride.
    [Kaynak], [Kaynak]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 13 Nisan 2016; 12:06:58 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam en erken Haziran 10 da alacağım

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle baktığımız zaman bütçeyi çok aşıyor ya, K işlemci düşünmüyorum çünkü işlemci o.c. İşi çok masraflı bir anda hem işlemci hem anakart hem soğutma işi için para gerekiyor, benim burada yapabileceğim maksimum i3 ü i5 6500 e çevirmek olur ki sadece onun için bile 300 lira fark gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.