Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 31 Ocak'a Özel İndirimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sedoman34

bitmedi gitti arkadaş şu magazaların lg, samsung, asus, casper, acer stokları . sevgili forumdaşlar hadi hepsini alıverin de sizde kurtulun bunlar da kurtulsun stoklarından. ne stok muş bunlar yav a101 den teknosa ya kadar sat sat bitmedi gitti. bi terslik olmasın sonra.

Ne stoğundan bahsediyorsunuz anlamıyorum.
    Vatan'da stok bitmez zira.. Tedarikçilerine en sık aralıkla sipariş geçen firmadır kendileri.
    sürekli olarak yeni ürün siparişi ve sevkiyatı olur Vatan'a..

Bu yüzden vatan elindeki bir stoğu bitirmeye uğraşmıyor (genel olarak tabi, bir iki stok bitirme hareketi olan ürün de oluyor arada).
    Sadece adamlar bildiğiniz gıda marketi anlayışıyla elektronik ve bilgisayar ürünleri satıyorlar..
    Fiyatları da genel olarak en uygunu oluyor anlaşmalı banka kartlarını kullanırsanız.

Bu iş alacağınız ürünü piyasa fiyatlarından uygun olarak bulma ve alma işi..
    Ben uygun fiyat bulduğum yerden ihtiyacım olan ürünü alır devam ederim..
    Ha sırf ucuz diye gidip bir gece önceden 5 tane ürün için de bekelemem ayrı (şahsi görüşümdür , yapanları ayıplamam, cesaretlerinden dolayı kutlarım)

• istanbuldaki herhangi bir magazada olan war mi acaba Philips tv nin uydu alicisi hd mi
  • Vatan dolar kurundan ettigi zarari zam yaparak kapatmaya calisiyor

682 tl olan ekran karti 705 olmus bir gecede, ayni sekilde tum donanim parcalari zamlanmis...

Dolar kuru dustukce fiyat arttirmak zaten vatan gibi bir kuruma yakisir...

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

vatan da batar yakında kendi sitesinde indirim ile bir bilgi yok müsteri hizmetleri kalitesiz zaten batmaya gidiyorrrr batan geminin malı olarak indirim gzl gelir artık ::)

ne batması dolar kurlar yüksekken vurgunu yapıyor adamlar dolar düşmeye başladı ondan indirimler çoğaldı

yanlış tespit

dolar biraz daha düşşse indirim yapmazlar
    dolar yüksekken indirim daha çok oluyor çoğu firma böyle yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

vatan da batar yakında kendi sitesinde indirim ile bir bilgi yok müsteri hizmetleri kalitesiz zaten batmaya gidiyorrrr batan geminin malı olarak indirim gzl gelir artık ::)

ne batması dolar kurlar yüksekken vurgunu yapıyor adamlar dolar düşmeye başladı ondan indirimler çoğaldı

yanlış tespit

dolar biraz daha düşşse indirim yapmazlar
    dolar yüksekken indirim daha çok oluyor çoğu firma böyle yapar

aynı şeyi söylemişiz... kur düşmeden indirimler! yapıyorlar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Vatan dolar kurundan ettigi zarari zam yaparak kapatmaya calisiyor

682 tl olan ekran karti 705 olmus bir gecede, ayni sekilde tum donanim parcalari zamlanmis...

Dolar kuru dustukce fiyat arttirmak zaten vatan gibi bir kuruma yakisir...

Bunu bende farkettim haftasonu 1,80 kurla %25 indirimli olarak 1400TL (indirimsiz fiyatı 1866TL)ye sattıkları notebook.
    Bugün 1,785 kurla standart fiyatı 1894TL (bundan %25 yapıldığında çıkan fiyat 1420,50TL)
    yani kur düşmesine rağmen fiyat artmış..
    $ bazında ürün fiyatı sabit kalsaydı indirimsiz fiyatın 1851TL (%25 olsaydı şu anda %25li halide 1389TL) olması gerekirdi kur düşüşünden dolayı.

• Başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Akşam LG 42LV3550'yi electroworld'den 1.400 TL'ye almaya gidecekken, 42LV4500 aldım 1500 TL'ye. Kurulum da yapıldı. Gayet güzel TV. Hemen usb'yi taktım. altyazısıyla beraber (Türkçe karakterleri ile birlikte) .mkv filmleri açtı. SD yayın kalitesi de beklediğimden iyi. KabloTV'de bile fena değil. Digitürk HD takılacak, o zaman daha iyi olur.
  • ne oluyor layn
  • konu hortlatılmış
  • gözünüze girsin...
  • Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o konuyu hortlatanı ... öyle pis sövüyorum ki o kişiye
  • Tepkilere bak , ne oldu tavuğunuza kışşt mı dediler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.