Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 31 Ocak'a Özel İndirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce ebroşür' den mail geldi. Vatan bilgisayar'ın yarın bütün mağazalarında geçerli broşürü çıkmış.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• habire indirim yahu. bu vatan hiç normal fiyattan satış yapmıyor mu? yoksa bu indirimli fiyatlar normal fiyat mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 30 Ocak 2012; 22:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

habire indirim yahu. bu vatan hiç normal fiayttan satış yapmıyor mu? yoksa bu indirimli fiyatlar normal fiyat mı?

habire (b)indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

habire indirim yahu. bu vatan hiç normal fiayttan satış yapmıyor mu? yoksa bu indirimli fiyatlar normal fiyat mı?

habire (b)indirim

Alıntıları Göster
    Açtığın bütün konular e-brosur ile ilgili. Bu başlık da az "önce ebroşür' den mail geldi" şeklinde olmasa yadırgamazdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: seodtu

Arkadaşlar az önce ebroşür' den mail geldi. Vatan bilgisayar'ın yarın bütün mağazalarında geçerli broşürü çıkmış.

Broşür: http://www.ebrosur.com/Ankara

3 başlı açmışsınız ikisi e broşür sitesi ile ilgili. diğer mesajlarınızın da hepsinde e broşür ile ilgili şeyler var. eğer siteyle bi alakanız varsa söylemenizde fayda var. yoksa millet çaktırmadan yapılan reklamlardan pek hoşlanmaz sıcak fırsatlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 30 Ocak 2012; 22:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Arkadaşlar az önce ebroşür' den mail geldi. Vatan bilgisayar'ın yarın bütün mağazalarında geçerli broşürü çıkmış.

Broşür: http://www.ebrosur.com/Ankara

3 başlı açmışsınız ikisi e broşür sitesi ile ilgili. diğer mesajlarınızın da hepsinde e broşür ile ilgili şeyler var. eğer siteyle bi alakanız varsa söylemenizde fayda var. yoksa millet çaktırmadan yapılan reklamlardan pek hoşlanmaz sıcak fırsatlarda
    Merhabalar, site ile bir alakam yok. Sadece bu siteyi seviyorum ve gerçekten mail geldi. Maili ekde yolluyorum. Foruma yeni üye olduğum için pek fazla post atamadım.

• quote:

Merhabalar, site ile bir alakam yok. Sadece bu siteyi seviyorum ve gerçekten mail geldi. Maili ekde yolluyorum. Foruma yeni üye olduğum için pek fazla post atamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de aksamdan beri navigasyon cihazlarına bakıyordum bu 3. sayfada Piranha Trooper 5 Navigasyon cihazı en ucuz Vatan'da idi 247 TL'ye şimdi de 199 TL yazıyor. sabah Vatanda'yım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappadocianshah

Arkadaşlar ben de aksamdan beri navigasyon cihazlarına bakıyordum bu 3. sayfada Piranha Trooper 5 Navigasyon cihazı en ucuz Vatan'da idi 247 TL'ye şimdi de 199 TL yazıyor. sabah Vatanda'yım...

Alıntıları Göster
    Sevgili cappa navigasyon cihazını ebay dan almanı tavsiye ederim bu fiyata çok daha iyisini alabilirsin.
    Vatanda elle tutulur bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolunaltr

Sevgili cappa navigasyon cihazını ebay dan almanı tavsiye ederim bu fiyata çok daha iyisini alabilirsin.
    Vatanda elle tutulur bir şey yok.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,

verdiği monitör (modelini yanlış okumadıysam) LG 21.5" W2243S-PF

Bu vatan linki

Monitör 230TL'ye düşecekmiş (dolar kuruna göre yaklaşık).

%32 bir indirim" yapmışlar gibi görünüyor,
    gördüğüm en düşük fiyat.

stok 150.

fakat monitör LCD ve full-hd olmasına rağmen dvi bile yok.
    (vatan'ın listelediği özelliklerde DVI yok, yorumlarda eksileri DVI olarak bahsedilmiş,
    ama aynı modelin yabancı sitelerde satılanlarında DVI var gibi görünüyor)

yabancı sitelerde yorumları harika.

ihtiyacı olanlar bunu tercih edebilir ya da biraz daha koyup LED olanını alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 31 Ocak 2012; 0:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaşlar,

verdiği monitör (modelini yanlış okumadıysam) LG 21.5" W2243S-PF

Bu vatan linki

Monitör 230TL'ye düşecekmiş (dolar kuruna göre yaklaşık).

%32 bir indirim" yapmışlar gibi görünüyor,
    gördüğüm en düşük fiyat.

stok 150.

fakat monitör LCD ve full-hd olmasına rağmen dvi bile yok.
    (vatan'ın listelediği özelliklerde DVI yok, yorumlarda eksileri DVI olarak bahsedilmiş,
    ama aynı modelin yabancı sitelerde satılanlarında DVI var gibi görünüyor)

yabancı sitelerde yorumları harika.

ihtiyacı olanlar bunu tercih edebilir ya da biraz daha koyup LED olanını alabilir.

Alıntıları Göster
    LG 42lw4500 1660 lira..vatanda 1900..

http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42lw4500-led-televizyon_899180.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.73.2

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42lw4500-led-televizyon_899180.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.73.2

Alıntıları Göster
    Broşürdeki LG LW4500'nin fiyatı iyi gibi. Bu pasif 3D gözlük destekleyen ilk tvlerden. Ama MKV oynatırken problem çıkartabiliyor özellikle seste

• quote:

verdiginiz site muhtemelen paralel ithalat urun satiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

quote:

www.sanalreyonum.com 'da satılan bütün ürünler, Sanayi Bakanlığı onaylı Resmi ithalatçı veya distribütörlerin garantisi altındadır. Satın almış olduğunu ürünler; faturalı, garanti belgeli ve kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmektedir.

Yazmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

quote:

quote:

www.sanalreyonum.com 'da satılan bütün ürünler, Sanayi Bakanlığı onaylı Resmi ithalatçı veya distribütörlerin garantisi altındadır. Satın almış olduğunu ürünler; faturalı, garanti belgeli ve kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmektedir.

Yazmışlar

Alıntıları Göster
    Reklam: Vatan Bilgisayar, Media Markt, A 101, Tekzen, Kipa ve Birçok Güncel Broşürwww.ebrosur.com'da

içerik vatan bilgisayar görünümü altında ebroşür reklamı... parayı ver düdğü çal. gariban vatandaş GG'den link koysun sil, ama foruma GG reklamı al :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Reklam: Vatan Bilgisayar, Media Markt, A 101, Tekzen, Kipa ve Birçok Güncel Broşürwww.ebrosur.com'da

içerik vatan bilgisayar görünümü altında ebroşür reklamı... parayı ver düdğü çal. gariban vatandaş GG'den link koysun sil, ama foruma GG reklamı al :)

bari verdiği link düzgün olsa. direk broşürün pdfsi fln olsa bi nebze kabul edilebilir. böyle resmen gerizekalı yerine koyuyor milleti. hem adam gibi bi sitesi olsa neyse. netbooktan girilmiyor sitesine. broşürler okunmuyor. leş gibi sitesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

quote:

quote:

Yazmışlar

resmi ithalatçı veya distribütörlerin garantisi LG Türkiye'yi kapsamıyormu??
    arayıp öğrenmek lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

quote:

bari verdiği link düzgün olsa. direk broşürün pdfsi fln olsa bi nebze kabul edilebilir. böyle resmen gerizekalı yerine koyuyor milleti. hem adam gibi bi sitesi olsa neyse. netbooktan girilmiyor sitesine. broşürler okunmuyor. leş gibi sitesi var

nesi varya linkin.. güzel site.. uğraştırmıo..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

quote:

bakılmıyor netbooktan. okumuyo musun yazdığımı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

quote:

bakılmıyor netbooktan. okumuyo musun yazdığımı?

Alıntıları Göster
    Ben açıkcası reklam yaptığımın farkında değildim. Ama dışardan bakınca reklam gibi duruyor gerçekten. Arkadaşlar link yerine mail koymuş ben yapamadığım için koyamıyorum zaten, yapanın eline sağlık. Ancak anlamadığım bir nokta o resimin üzerinde avmindirim yazıyor, peki bu reklam değilde ne o zaman sizin bakış açınızdan. Açıkcası bir ikilem içerisine düştüm.

• quote:

habire indirim yahu. bu vatan hiç normal fiyattan satış yapmıyor mu? yoksa bu indirimli fiyatlar normal fiyat mı?

millet kampanyalara alıştı normal günlerde vatanlar sinek avlıyor.

vatanın artık eli mecbur mecburen kampanya yapmak zorunda.

ha önce bindirim sonra indirim yapıyor orası ayrı bir tartışma konusu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.