Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 31 Ocak'a Özel İndirimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birolunaltr

Sevgili cappa navigasyon cihazını ebay dan almanı tavsiye ederim bu fiyata çok daha iyisini alabilirsin.
    Vatanda elle tutulur bir şey yok.

pek bilgim olmadığı için soruyorum ebay dan alacağımız ürünlerdeki haritalar nasıl olacak atıyorum buradan piranha cappayı aldığımda içinde başarsoft harita yüklü olacak yurtdışından aldığımızdaki sistem nasıl olacak yada Türkiye haritalarını yükleyebiliyormuyuz?
  • var mı sıcak urün beyler
  • Yazıcının modelini görebilen var mı?
  • geçen hafta sonu olan yüzde 25 gerçekten fiyatlara yansımıştı. minimum 730 TL'den satılan hoparlör setini 587 TL'ye aldım. Çevremdeki neredeyse tüm arkadaşlarım da birşeyler aldı uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaşlar,

verdiği monitör (modelini yanlış okumadıysam) LG 21.5" W2243S-PF

Bu vatan linki

Monitör 230TL'ye düşecekmiş (dolar kuruna göre yaklaşık).

%32 bir indirim" yapmışlar gibi görünüyor,
    gördüğüm en düşük fiyat.

stok 150.

fakat monitör LCD ve full-hd olmasına rağmen dvi bile yok.
    (vatan'ın listelediği özelliklerde DVI yok, yorumlarda eksileri DVI olarak bahsedilmiş,
    ama aynı modelin yabancı sitelerde satılanlarında DVI var gibi görünüyor)

yabancı sitelerde yorumları harika.

ihtiyacı olanlar bunu tercih edebilir ya da biraz daha koyup LED olanını alabilir.

Bazen yurtdışı ile türkiyede satışa sunulan ürünlerin özellikleri farklı olabiliyor.. bir philips vardı baktığım türkiyede dvi yok ama yurtdışında dvi var.. yorumlar da ona göre oluyor.. şu an piyasadaki monitörlerin çoğu dvi'sız maalesef.. herhalde dvi ile girerse ek vergi alınıyormuş o yuzden analog modeller getiriliyor daha çok.. dijital girişli monitör bulana kadar canım çıktı..

• everest hdm-455
    nasıl arkadaslar almaya değermı bı tane medı player alcam bu nasıl veya tavsıy etcenız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

everest hdm-455
    nasıl arkadaslar almaya değermı bı tane medı player alcam bu nasıl veya tavsıy etcenız varmı?

Egreat R6B 85 tl electroworld de vardı kaldı mı bilmiyorum.

Şu snopy ps3 için kullanılıyor mu? Sıcak fırsat mı önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 31 Ocak 2012; 10:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

habire indirim yahu. bu vatan hiç normal fiayttan satış yapmıyor mu? yoksa bu indirimli fiyatlar normal fiyat mı?

habire (b)indirim

bende oyle zannediyordum ama gecen hanima netbook aldim asus 1215n , daha ucuzu hicbiyerde yoktu..He soyle bisey varven ucuz satan diger saticilara gore %25 degilde hesaplasan %12 ye filan denk geliyor indirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

everest hdm-455

BU alet dahamı ıyı kardes elektroworld den 80 lıralık cekım var alacaklıyım bunun ozellıklerı dahamı ustun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

everest hdm-455

BU alet dahamı ıyı kardes elektroworld den 80 lıralık cekım var alacaklıyım bunun ozellıklerı dahamı ustun

Egreat R6B .iso ları oynatıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_43183947/mpage_1/key_/tm.htm bu konu linki. Cihazdan çok memnunum. Sadece fullsbs ve 3dbluray.iso ları oynatamıyor. Benim denediğim diğer tüm formatları oynatıyor. Yanlış bilmiyorsam everest .iso oynatamıyor. Bu önemli bence.

• indirimler webdende geçerlimi acaba yazıcı 66 liraya oldukça ucuz gibi duruyor bilgisi olan varmı
  • amma da indirim varmış ha
  • Teşekkür ederim
  • vatan da batar yakında kendi sitesinde indirim ile bir bilgi yok müsteri hizmetleri kalitesiz zaten batmaya gidiyorrrr batan geminin malı olarak indirim gzl gelir artık ::)
  • Aman batmasın ben memnunum.. uygun fiyata alabiliyorum çoğu ürünü worldcardımla
  • Lenovo nasıl? 14" olması sebebiyle ilgimi çekti
  • arkadaşlar bu asus un tableti hakkında ne düşünüyorsunuz ? nette fiyat araştırması yaptım vatan ın fiyatı çok iyi duruyor.Cihaz nasıl o konuda pek bilgi sahibi değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

vatan da batar yakında kendi sitesinde indirim ile bir bilgi yok müsteri hizmetleri kalitesiz zaten batmaya gidiyorrrr batan geminin malı olarak indirim gzl gelir artık ::)

ne batması dolar kurlar yüksekken vurgunu yapıyor adamlar dolar düşmeye başladı ondan indirimler çoğaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batmak mı? adamlar şu an ayda ortalama 4 yeni şube açıyorlar.
  • bitmedi gitti arkadaş şu magazaların lg, samsung, asus, casper, acer stokları . sevgili forumdaşlar hadi hepsini alıverin de sizde kurtulun bunlar da kurtulsun stoklarından. ne stok muş bunlar yav a101 den teknosa ya kadar sat sat bitmedi gitti. bi terslik olmasın sonra.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.