O Ferrari iddia sonucunda Hasan VATAN'a hediye edildi hocam haberiniz olsun. |
Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorularınız varsa cevaplayayım (5. sayfa)
-
-
Hocam peki bir kota varmı, her ay x miktarda ürün sattıracaksınız veya sattırdığınız ürünlerin toplam fiyatı x miktarı geçmek zorunda vs diye
-
Tabii ki. Belirli şeylerde belirli kotalar var. Ana ürün ve ek ürün olarak ayırıyoruz bu kategorileri. Ana üründe belirli miktarı geçmek zorunda örnek veriyorum 500 bin tl. Ek üründe ise örnek veriyorum 50'yi geçmek zorunda. Geçerse sorun yok, geçmezse tabii ki belirli mobbinglere maruz kalma şansınız fazla.
-
Hiç böyle duymamıştım ama bilemem. Zaten kendisinin Ferrari alacak parası var. Hemde birkaç tane. O nasıl hediye bu arada...quote:
Orijinalden alıntı: HellRazorO Ferrari iddia sonucunda Hasan VATAN'a hediye edildi hocam haberiniz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bir firmayla belirli satış kotasını 1 ayda geçebilirsin, geçemeszin iddiası sonucu hocam. Zaten tek o Ferrari'yi iddia ile kazanmadı hocam, biraz araştırın baya kazandığı şey var.
-
Gece rahat uyuyabiliyormusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazadan alınan ürünü hiç kullanmadan 14 gün sonra iade edebilir miyiz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: adminastör2.600 maaş 580 tl yemek parası
Alıntıları GösterBu maaşa çalışmaya değmez, ciğeri beş para etmez insanlara karşı sürekli gülümsemek ve zoraki iyi davranmak zaten saçmalık.
burada çalışacağına gir bir fabrikaya çalış daha iyi...
-
Kademe 1 kaç oldu ?
-
Arkadaşlar işten 22.00 da geldim yarın cevaplayacağım herkesin sorduğu şeyleri
-
Memnunum hocam bizim orası iyi yani çalıştığımız yer.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereye gittiniz mülakata?
Hocam indirim gelirse anlık geliyor erkenden bildirim filan gelmiyor biz de geldiği an öğreniyoruz
Bilmiyorum hocam bende bekliyorum
Bilmiyorum dostum bazı ürünlerde var ama bayram indirimi değil normal indirimler. Vatanda sürekli anlık indirim filan oluyor.
Yok hocam 8 saat 40 dakika çalışma süresi ama mola da içinde 50 + 20 dakika
laptop fiyat artışının sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile görüşün garantiye yollayın. Lenovo servis konusunda iyi yardımcı olur.
Teşhir indirim fiyatı geliyor önce personel görüyor haliyle alan alıyor.
Vatan bilgisayar da Casper ürün yok herhalde yıllardır gitmiyorsun. Gözlük kullanmıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X