adam çalışan sorunun cevabı nasıl olabilir adam versin kafanı değiştirmelisin biraz düşünce gücü |
Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorularınız varsa cevaplayayım (4. sayfa)
-
-
Yere düşen işlemci ve ekran kartlarını ne yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 18 Temmuz 2020; 13:37:28 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Top sakal mecburiyeti var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xs 256 gb size kaçtan geliyor hocam tam alcaktım zam üstüne zam yaptılar
-
Bir müşterinin istediği ürünü niye hemencecik vermiyorsunuz da illa şunu alın diye diretiyorsunuz?Bu daha iyi, onu önermem fln diyorsunuz.Piyasanın en iyisi olduğunu bildiğim halde bana 2 alt sınıf olan ürünü öneriyorsunuz.
Acaba bu durum için işe başlarken sözleşmede bir madde mi var?Kafanıza silah mı dayıyorlar?Sırf bu yüzden vatan webden alışeriş yapıyorum.Müşteriyi bi salın artık yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 18 Temmuz 2020; 14:19:11 > -
Saç konusunda durum ne uzun sacli birini ise aliyorlarmi.
internetten televizyon veya monitor alınca ekranı kontrol ediyormusunz üstünkörüde olsa kırık vs.varmi diye.
yoksa fabrikadan geldiği gibi gonderiyormusunz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yere Düşen bilgisayarları napıyorsunuz
-
Neden çok fazla pahalıya satıyoruz aynı ürünü İnternete yaklaşık %80 ucuza alabiliyorum hele gamer kulaklık altında satılan ürünler
ürün satmanın 1. kuralı derki; pahalı ürün algısını yok et ve bilinç altına cok makul fiyata ürünü satın alıyorsun fırsatı kaçırma mesajını ver. ikinci olarak satıcı
müşteriyi kafakola alma Sanatını ustaca yapmalı. merak ettiğim husus soğukkanlılığınızı kaybettiğiniz zamanlar oluyor mu müşteri aldığı ürünlerin sorunlu çıkması gibi durumlarda yaşanan veya ürün alımında bırakılan muamele-i harika tesiri ile boğaz boğaza sizinle seviştiği durumlar oluyor mu? güvenlik önlemleri bu konuda yeterli mi.
şaka bir tarafa vatan iyidir çoğu kez gittim aldığım ürünlerde hep memnun kaldım kalitelidir bir sorun çıkınca ilgileniyorlar fi tarihte
anakart ekran kartı psu ve ram almıştım ram sorun vardı meğerse bana düşük mhz li olanı satmışlar neyse gittim değiştirdim metro yol parası avm uğra bir şeyler yemedende olmuyor ki hülaa bana bir ram parası daha harcamam sebep oldular
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Part time ya da kısa süreli şöyle 1-2 ay çalışma şansımız var mı Vatan bilgisayarda?
Türkiyede bilgisayar ve malzemelerini en pahalı satan firma vatan bilgisayar. genede iyi tercih ediliyor.
-
Vatan pc mağazalarında en azından benim olduğum yerde diyelim, monitör almak için ne zaman gitsem hep dandik eski modeller açıkta, yeni güncel modellerin hepsi kapalı kutu açıp baktırmıyorlarda. Hepsi böyle m?
2018 de msi laptop(7300tl) ve iphone 8 3800 falan) aldım internet üstünden
İkisinde de ölü piksel çıktı iade almadılar servis kağıdında “ölü pikselden iade yapılamaz geri iade edildi” yazıyordu
Sayesinde taşınabilir ufak teknolojik ürünlerimi artık sadece yurtdışından üstelik yarı yarıya fiyata aldığım firma :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 18 Temmuz 2020; 16:18:41 >
Kâr marjları cidden çok fahiş değil mi? Vatan için değil. M. Markt çöpü de aynen öyle.
Hasan Vatan Ferrari'yi zaten başka yolla alamazdı.
Hakem heyetine gidip emsal kararları dosyaya koysanız lehinize karar çıkardı ama Türkiye'de yasaya uymayanlar yüzünden yurtışı daha mantıklı. Hele tanıdık varsa epey de daha ucuza alırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: abboww
2018 de msi laptop(7300tl) ve iphone 8 3800 falan) aldım internet üstünden
İkisinde de ölü piksel çıktı iade almadılar servis kağıdında “ölü pikselden iade yapılamaz geri iade edildi” yazıyordu
Sayesinde taşınabilir ufak teknolojik ürünlerimi artık sadece yurtdışından üstelik yarı yarıya fiyata aldığım firma :D
işe alım süreci nasıldı? bende media markta başvurdum mülakattan sonra biz seni ararız dediler aramadılar, klasik
-
Öğrenciyim, gerek kitap pdfleri gerekse makalelere ulaşımdan dolayı bilgisayar almak zorundayım. Ayrıca bende artık film izlemek gibi aktiviteleri yapmak istiyorum bilgisayardan. Bilgisayarlardan da genel olarak çok anlamıyorum. İşimi görecek şöyle fiyatı uygun ideal bir bilgisayar olarak ne önerirsiniz ? Kardeşim şunu kaçırma diyeceğiniz var mı ?
Zamanında aldık, hangi şubede çalışıyorsun?
-
Buna ben cevap vereyim, evet alıyorlar. Kendimden biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X