Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorularınız varsa cevaplayayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
2
Favori
16.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bir telefon aldım.. Eve geldim açtım ki ekranında kabak gibi ölü pikseller var yani bildiğin ayıplı mal. Ertesi gün hemen size getirdim bu tür aşikar ayıplı mallarda iade prosedürünüz nasıl? Aşikar olmayanlarda nasıl işliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük çalışma saatleri düşmüş anlaşılan.

3-4 yıl önce görüşmeye gitmiştim, günlük 12 saat çalışıyordunuz haftanın 6 günü, yol parası yok tabi maaşın içinden kendiniz veriyorsunuz ona göre de maaş yüksek görünüyor fakat yola verdiğiniz için maaş asgari ücret oluyor haliyle. Çalışacağınız yere yürüme mesafesi iseniz mantıklı oluyordu.

Haftalık 45 saat sınırını çok rahat aşıyordunuz ve fazla çalışmış oluyordunuz, haftalık tatil meselesi ise hafta sonu değil değişmeli idi.

Arkadaşın anlattıklarına göre düzenleme yapmışlar yada benim gittiğim şube sıkıntılıydı bilemiyorum artık.

Orada çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiyem genelde satış için eleman alırlar, bilgisayar, telefon v.s bilginiz olmalı ürünleri tanımanız gerekir, görünüşünüz düzgün olmalı (tip olarak değil tabi, giyim saç sakal v.s ), konuşma becerinize dikkat ediyorlar. Kısacası çok nitelikli bir eleman olmanıza gerek yok alt tarafı satış elemanı olacaksınız ona göre büyük beklentilerle gitmeyin.  

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Mesela bir telefon aldım.. Eve geldim açtım ki ekranında kabak gibi ölü pikseller var yani bildiğin ayıplı mal. Ertesi gün hemen size getirdim bu tür aşikar ayıplı mallarda iade prosedürünüz nasıl? Aşikar olmayanlarda nasıl işliyor?

Hocam gün içersinde giderseniz iade işlemi olur ama başka güne sarkarsa iade işlemi olmuyor servise yollanır. Zaten şöyle bir şey vatanbilgisayar da aldığınız da test ediliyor. Ekranda ölü piksel olup olmadığı bakılıyor. Kamera ve ses testi de yapılıp veriliyor. Yani anlayacağınız sorunsuz veriliyor eğer sorun varsa hemen değişim yapılıyor.

Ben laptop ve tabletten sorumluyum 3 tane böyle değişim yaptım 3 ü de tablette oldu 2 cihazda ölü piksel vardı 1 inde ise kamera arızalıydı hemen değişim yapıldı. Laptop da ise bir kez wifi arızalı denk geldi oda hemen değişildi. Yani ürünler test edilip teslim ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

Günlük çalışma saatleri düşmüş anlaşılan.

3-4 yıl önce görüşmeye gitmiştim, günlük 12 saat çalışıyordunuz haftanın 6 günü, yol parası yok tabi maaşın içinden kendiniz veriyorsunuz ona göre de maaş yüksek görünüyor fakat yola verdiğiniz için maaş asgari ücret oluyor haliyle. Çalışacağınız yere yürüme mesafesi iseniz mantıklı oluyordu.

Haftalık 45 saat sınırını çok rahat aşıyordunuz ve fazla çalışmış oluyordunuz, haftalık tatil meselesi ise hafta sonu değil değişmeli idi.

Arkadaşın anlattıklarına göre düzenleme yapmışlar yada benim gittiğim şube sıkıntılıydı bilemiyorum artık.

Orada çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiyem genelde satış için eleman alırlar, bilgisayar, telefon v.s bilginiz olmalı ürünleri tanımanız gerekir, görünüşünüz düzgün olmalı (tip olarak değil tabi, giyim saç sakal v.s ), konuşma becerinize dikkat ediyorlar. Kısacası çok nitelikli bir eleman olmanıza gerek yok alt tarafı satış elemanı olacaksınız ona göre büyük beklentilerle gitmeyin.  

Yol parası 140 tl maaşın içinde. 2.600 tl maaş veriyorlar + 580 tl yemek parası. Çalışma saatleri çoğu yere göre 40 dakika fazla. 8 saat 40 dakika çalışıyoruz. Hafta sonu izin yok. Hafta içi 1 gün izin yapabiliyorsun. Aslında seçiyorlar. Dediğin gibi ürün bilgisi, konuşma ve giyim kuşam tarz önemli faktörler.

• müdürün kendine ayırdığı depoda kalan laptop falan var mı varsa çöz bize bir şeyler. Bugün sen bizi görürsün kasada da biz seni görürüz 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

müdürün kendine ayırdığı depoda kalan laptop falan var mı varsa çöz bize bir şeyler. Bugün sen bizi görürsün kasada da biz seni görürüz 

Hiç öyle şeyler olmuyor hocam. Her gün zaten ürün sayımı oluyor herkes kendi reyonunda ki ürün sayıyor ve şirkete gidiyor sayımlar eksik fazla belli oluyor anında.

He indirimli ürün oluyor aniden fiyat düşüyor ama bunu zaten personel önce öğreniyor personel satın alıyor  

• İşinden memnun musun hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 defa mülakata gittim tipik bir kadın vardı almadı nasıl gireceğiz işe :)

• Mi 10 5G almayı düşünüyorum. yakın zamanda bir indirim gelir mi? şu an vatan da piyasaya göre pahalı.

• Vergi indirimi neden yapmıyor vatan?

• Bayramda indirim varmı?

• adminastör kullanıcısına yanıt

Günlük 8 saat 40 dakika çalışıyorsunuz fakat haftanın kaç günü çalışıyorsunuz ?

8 saat 40 dakika sadece çalışılan molasız süre ise haftalık 50 saat 40 dk çalışıyorsunuz buda aylık 22 saat fazla çalışmak demektir.

Eğer hala 6 gün ise fazla çalıştırıyor demektir, gerçi çoğu hizmet sektörü daha ağır koşullarda ve milletin hakkını yiyerek çalıştırıyor bu saat olaylarına uyan yer çok az, orası ayrı bir konu.

Çalışmak isteyen arkadaşlar bunları öğrensin diye yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 18 Temmuz 2020; 12:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cogo PRENS

180w bulamıyorum hocam hep 90w
  • Hocam ben vatandan bir tablet aldım. Lenovo. Işık sızması var. Garantiye giriyor mu? Biraz araştırdım ışık sızmasını normal kabul ediyorlarmış. Teknolojisinden dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Mesela bir telefon aldım.. Eve geldim açtım ki ekranında kabak gibi ölü pikseller var yani bildiğin ayıplı mal. Ertesi gün hemen size getirdim bu tür aşikar ayıplı mallarda iade prosedürünüz nasıl? Aşikar olmayanlarda nasıl işliyor?

durumu kendim tecrübe etttim. 1 tane zar zor belli olan ölü piksel vardı aynı gün içinde bire bir değişim yaptım.

trabzon mağaza.

• firma içi ilanlar oluyor sanırsam kelepir fiyata 1080ti almıstı bi vatan calısanı, sohbet ederken söylemişti.

4-5 yıl once sanırım.

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam

• gözlüklü ve topsakallı mısın?

iadelerden ne sorun çıkartıyorsunuz

tıfıl varoş gençleri neden tercih ediyor vatan bilgisayar

casper'dan kaç lira prim alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 18 Temmuz 2020; 13:7:58 >
  • adminastör kullanıcısına yanıt

ne aldın peki?

• zero fear kullanıcısına yanıt

Vatan Mağazalarından şimdiye kadar LG G2-G3, Samsung S7-J7 olmak üzere 4 kez telefon aldım. Her seferinde kutusu açılıp kontrol edildi. Kurulumu yapılıp verildi. Al kutuyu git gibi olaya denk gelmedim. Cihazda bir sorun varsa zaten ilgili personel kontrol ediyor. Belirtmem de fayda var tümü Bursa AS Merkez yanında bulunan Vatan Mağazası. Telefon bölümünde bulunan personeller uzun zamandır orada oldukları için müşteri memnuniyeti açısından oldukça iyi çalışıyorlar.

O değil de mağaza benim gibi övmüşüm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.