Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'dan Online Alışveriş Zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayarın indirim zamanlarında ne kadarda fiyat uygunluğu + hizmet avantajıda olsada online siparişlerde aksine bir o kadar kötü oldugunun farkına vardım.

Aldıgım ürün 1 haftadır kargoya verilmedi. Siparişiniz hazırlanıyor olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerinde bunun normal oldugunu, kampanya zamanında 7 -10 gün içerisinde ürün teslim edildiğini söylediler. Ben vatan bilgisayardan mutlaka alışverişe devam edeceğim ama internet üzerinden artık vatan bilgisayardan kesinlikle bir daha bir şey almama kararı aldım. İnternette ciddi sayıda bu durumdan muzdarip olan kişiler var. Bir ürünü paketleyip kuryeye teslim etmek bu kadar zor olmamalı. 1 haftadır ürünü hazırlayamadılar.

Saat 10:46 itibariyle

Vatan Bilgisayar'dan Online Alışveriş Zorluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbeck -- 9 Mayıs 2014; 10:49:24 >

• Teşekkurler bilgilendirme için vatan' dan alişveriş yapmadan once bir kez daha dusuneceğim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç gün sürüyor bu işlem vatan bilgisayar'da çalışıyordum.Bulunduğunuz şehirde ki en yakın mağazaya bildiriliyor sipariş oradan 1 2 gün içerisinde ürün sevkiyat aracına veriyor o şekilde size geliyor.İnternet fiyatları mağazaya göre daha iyidir.
  • kampanyalı ürünlerde oluyor böyle durumlar sözleşmede yazar zaten, ürünün teslimatının bellirli bir sürede gerçekleşeceği o günden itibaren kargo 2-3 gün içerisinde eline ulaşmazsa atar yaparsın haklısında. Bende limangoda yaşadım bu sorunu 7 iş günü diyorlardı 15 gün siparişi iptal ettim.
  • Şu internetten halletme işine nedense bir türlü güvenemiyorum İlle kendim gidip görüp almam lazım yoksa içim içimi yiyor. Beklemekten de nefret ediyorum zaten
  • Bugune kadar bir çok siteden internet üzerinden alısveris yaptım ben böyle bir şey hiç yaşamamadım. Uyduruktan adı şanı bilinmeyen internet sitelerinden bile verdiğim siparişler en geç 4-5 güne teslim etti. Bugunde kargolanmayacak büyük olasılık. Dahada vatandan online bir şey almam ben..
  • Ürünü sipariş vermemin üzerinden tam 9 gün geçti. Ürün bu süreç zarfında

03:05.2014 Stokta var
    03.05.2014 Stokta yok
    03:05.2014 Stokta var
    04.05.2014 Stokta yok
    09.05.2014 Stokta var
    10.05.2014 Stokta yok ürün benim gözlemlediğim kadarıyla bir çok kez stoga girdi eridi. cumartesi günü vatan bilgisayar müşteri hizmetlerini aradıgımda ürünün faturasının kesildiğini Ankara söğütözü mağzasından ürünümün temin edileceği söylendi. Bugun Söğütözü mağzasından konustugumda kendilerinde böyle bir sipariş olmadıgını. Merkezden stokta olmadıgı icin böyle bir durum olabileceği söylendi. Tekrar müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim bana ürünün ankara söğütözü subesinden temin edileceği söylendi. 2 kez ankara söğütözü mağazasına geri aradım 2 sindede hat bağlanmayıp telefonu kapattılar. Sonrasında sipariş takip sisteminde mağaza kısmı silindi (ankara söğütözü yazan yer). Su an ürünü akıbiyeti belli değil görenler insanlık namına burdan bildirsinler. Bir daha vatandan online sipariş mi tövbe......

Benzer durumu yasayıp tecrübe etmişler varsa tecrübelerini aktarsınlar ona göre önlem alıyım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatan yakınsa gidip alsaydın keşke g.o
  • Ürün antalyada stokta olmadıgı icin internet üzerinden almayı tercih ettim. Dahada bir şey almam internet üzerinden vatandan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.