Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Faturalı Sıfır Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Evet arkadaşlar Vatan Bilgisayardan dilediğiniz ürünü indirimli bir şekilde güncel tarihli faturalı şeklinde satın alınacaktır. Cep Telefonu hariç Dilediğiniz Beyazeşya vs ev gereçleri olan eşyalarınızı alabilirim. Örneğin 1150 TL değerinde olan Bulaşık makinanızı 1050 TL karşılığında satın alabilirsiniz. İstanbul içi Topkapı vatan bilgisayardan dilerseniz birlikte alışverişi gerçekleştiririz veyahut il dışından olan kişiler almak istediğiniz ürünü belirtirsiniz ödemesini hesabıma aktardıktan sonra sizin adınıza mağazadan gidip alırım akabinde kargolatırım. Almak istediğiniz ürünün vatandaki güncel fiyatını belirtin ona göre ne kadara size indirimli bir şekilde alabileceğimi yazarım. Lütfen Pm üzerinden tekliflerinizi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 22 Eylül 2017; 16:20:39 >

• Notebook Alabiliyor musun ?
  • Evet
  • gelir vergisi vermekten iyidir bende düşünüyorum bu yöntemi.
  • Muhtemelen arkadaşın nakit paraya ihtiyacı var.Buna it sektöründe takla attırmakta deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

Muhtemelen arkadaşın nakit paraya ihtiyacı var.Buna it sektöründe takla attırmakta deniliyor.

Elimde olan bir ürünün arıza yapması sonucu servise gitti. Servisten de ücret iadesi çıktı. Vatan bilgisayar da bana bu şekilde çek verdi. Durum bu. Başka düşüncelere kapılmanıza gerek yok beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLeYMaNo

quote:

Muhtemelen arkadaşın nakit paraya ihtiyacı var.Buna it sektöründe takla attırmakta deniliyor.

Elimde olan bir ürünün arıza yapması sonucu servise gitti. Servisten de ücret iadesi çıktı. Vatan bilgisayar da bana bu şekilde çek verdi. Durum bu. Başka düşüncelere kapılmanıza gerek yok beyler.

O zaman çeki sat niye uğraşıyorsun ki böyle? Ayrıca ne almak istiyorsanız gidip alalım yazmışsın.Senin iaden örnek veriyorum 2000tl ama ben 3000tl lik bir ürün almak istiyorsam sen üzerini niye veresin ki ? Yani senin burdan çıkarın yokki.Çekin değeri ne kadar ise belli bir iskonto yapıp satılır dh de genel durum bu şekilde.

Ayrıca seni yargılamıyorum söylemlerimden kötü birşey çıkarma lütfen.Yanlış anlaşıldıysam da düzelteyim.

• quote:

quote:

quote:

O zaman çeki sat niye uğraşıyorsun ki böyle? Ayrıca ne almak istiyorsanız gidip alalım yazmışsın.Senin iaden örnek veriyorum 2000tl ama ben 3000tl lik bir ürün almak istiyorsam sen üzerini niye veresin ki ? Yani senin burdan çıkarın yokki.Çekin değeri ne kadar ise belli bir iskonto yapıp satılır dh de genel durum bu şekilde.

Ayrıca seni yargılamıyorum söylemlerimden kötü birşey çıkarma lütfen.Yanlış anlaşıldıysam da düzelteyim.

Bu ilan ilk açıldığında çekin değeri 4863 TL idi. Birçok kişi parça parça ürün alınca geriye bu kadar limit kaldı. O şekilde de satış mevcut zaten hocam. Artık nasıl satılırsa satılsın her türlü kapılara açığız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ilan ilk açıldığında çekin değeri 4863 TL idi. Birçok kişi parça parça ürün alınca geriye bu kadar limit kaldı. O şekilde de satış mevcut zaten hocam. Artık nasıl satılırsa satılsın her türlü kapılara açığız.

İyi satışlar hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.