Uzun araştırmalar sonucu sistem toplamaya karar verdim, bu haftasonu toplayayım diyorum ama Vatan bilgisayar her haftasonu %30 indirime giriyor mu biliyor musunuz? Ona göre toplayacağım..
emre0740E
kullanıcısına yanıt
Belli olmuyor ama genelde giriyor.
ay sonuna kadar yapar gibi duruyor. taksit sayıları azalacak çünkü. ama normalde yapmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: choiboungee
Belli olmuyor ama genelde giriyor.
Geçtiğimiz haftasonu vardı tüm ürünlerde ancak müsait değildim gidemedim, umarım bu haftada yaparlar..
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
ay sonuna kadar yapar gibi duruyor. taksit sayıları azalacak çünkü. ama normalde yapmıyorlar.
Umarım dediğin gibi olur teşekkürler.
emre0740E
kullanıcısına yanıt
Bu hafta sonu %30 olursa bende gidecem sistemi toplamaya hesapladım sadece kasa yaklaşık 1200 tutuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: choiboungee
Bu hafta sonu %30 olursa bende gidecem sistemi toplamaya hesapladım sadece kasa yaklaşık 1200 tutuyor.
Bende parçalara karar verdim aynen senin gibi kasa topluyorum monitör falan yok 2000TL yaklaşık %30 indirimle. İndirimsiz 3000Tl'yi geçiyo
vatanın şu %25-30 indirim yalanına herkes inanıyor ya! ben ona yanıyorum 1000 TL lik ürün %25 indirimle 750 ye, %30 indirimle 700 TL ye satılması lazım ama 3 liraya 5 köfte veren yok maalesef arkadaşlar...
Adamlar 1000 TL lik ürüne önce 1200 TL yada 1300 TL yazıyor, sonra indirimle 1000 TL ye YANİ normal fiyatına getiriyor..
Önce %100 Bindirim yap, sonra normal fiyatı göster, AL SANA %100 İNDİRİM YERSEN !!!
quote:
Orijinalden alıntı: searchextra
vatanın şu %25-30 indirim yalanına herkes inanıyor ya! ben ona yanıyorum 1000 TL lik ürün %25 indirimle 750 ye, %30 indirimle 700 TL ye satılması lazım ama 3 liraya 5 köfte veren yok maalesef arkadaşlar...
Adamlar 1000 TL lik ürüne önce 1200 TL yada 1300 TL yazıyor, sonra indirimle 1000 TL ye YANİ normal fiyatına getiriyor..
Önce %100 Bindirim yap, sonra normal fiyatı göster, AL SANA %100 İNDİRİM YERSEN !!!
İndirim miktarına takılmayın, vatanın %30 indiriminde bilgisayar oem parçalarında en uygun fiyatları alıyorum, yani herkes amanda %30 indirim varmış diye çantasını sallayarak, hiçbir yer araştırmadan vatana gitmiyor, en azından bu forumdaki çoğu şahıs böyle.
searchextra
kullanıcısına yanıt
katılmıyorım peki hocam hepsi olmasa da çoğu ürünler diğer tekno marketlere oranla kıyaslandığında vatanda nasıl daha uygun fiyatlı oluyor. tamam haklısın genelde %30 indirimin hakkını vermiyorlar ama satış politikası var yine de diğerlerinden daha uygun fiyata satılıyor kesinlikle, adamlar makul oranda indirimini yapıyor. misal yaklaşık 4 ay kadar önce vatandan 599TL ye ASUS DirectCU II GTX760 aldım
quote:
Orijinalden alıntı: dRKHN1907
katılmıyorım peki hocam hepsi olmasa da çoğu ürünler diğer tekno marketlere oranla kıyaslandığında vatanda nasıl daha uygun fiyatlı oluyor. tamam haklısın genelde %30 indirimin hakkını vermiyorlar ama satış politikası var yine de diğerlerinden daha uygun fiyata satılıyor kesinlikle, adamlar makul oranda indirimini yapıyor. misal yaklaşık 4 ay kadar önce vatandan 599TL ye ASUS DirectCU II GTX760 aldım
Arkadaşlar yeterince açıklamış. İndirim falan yok esasında olması gereken rakam var. Kaldık ki %30 indirim zamanı bile o rakamdan daha aşağı olan yerler var. Anlamı şu kısaca hafta sonu sizi %30 daha az tokatlıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: anilocal
Arkadaşlar yeterince açıklamış. İndirim falan yok esasında olması gereken rakam var. Kaldık ki %30 indirim zamanı bile o rakamdan daha aşağı olan yerler var. Anlamı şu kısaca hafta sonu sizi %30 daha az tokatlıyoruz.
Alıntıları Göster
Vatan Bilgisayar'da genelde ayda 1 kere veya yeni mağazası açılırsa ya da özel günlerde %30 indirim yapıyor. Onun dışında her haftasonu %25 indirim var.
anilocal
kullanıcısına yanıt
+10000
Bu aralar yine 1 tane daha %30 yaparlar bence okullarin kapandigi hafta sonu falan bekliyorum sahsen
quote:
Orijinalden alıntı: searchextra
hocam zaten arkadaş arkadaşa %30 indirim yapmaz
herkes biliyor bindirim sonra indirim olduğunu ama bazen gerçekten 30 tl 40 tl bir parçadan kar edebileceğiniz de oluyor nadiren de olsa
ama %30 indirim gerçekmiş gibi algılayanlarda mutlaka vardır
quote:
Bu aydan sonra 12 taksit geçerli olmuyor mu?
kanun çıktı. elektronik ürünlerde 6 taksitten fazla taksitlendirme yok..
quote:
Bilgisayar alırkendemi 6 taksit olucak artık ?
quote:
Orijinalden alıntı: krm_group
quote:
Bilgisayar alırkendemi 6 taksit olucak artık ?
Alıntıları Göster
aynen..
Taksit kısıtlaması ve diğer bazı değişiklikler nisanda başlıyor diye biliyorum