Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar İade Kuponu Ve Yeni Anakart Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıda belirttiğim sistemdeki anakartım (MSI 970A-46) bozulduğu için değişimi gerçekleşecek. Ancak vatanın elinde olmaması nedeniyle 177,00 TL iade alacağım. Bu paranın üstüne biraz daha ekleyerek yeni bir anakart alıcam. Sisteme uygun anakart önerisi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:

FX 6300 işlemci
    Sapphire 7850 ekran kartı
    4 gb G-skill ripjaws ram
    Xigmatek 600w kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 19 Eylül 2015; 21:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihatyz35

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-970a-ds3p-amd-970sb950-am3-ddr3-2000mhz-oc-anakart.html

bu fiyata alabileceğin en iyi anakart.

Cevap için teşekkür ederim, benimde gözüme takıldı bu kart.Sen kullanıyor musun, yada kart hakkında bilgin var mı ?
  • Peanor kullanıcısına yanıt
    Kartı kullanmıyorum ama senin işlemcine yeticek faz sayısı yeterli ve fiyatına göre iyi bir kart sorunlu bir kart değil bu fiyata vatanda alabileceğin en iyi kart.Fiyatı da satışı hızlı olmadığı için düştü bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihatyz35

Kartı kullanmıyorum ama senin işlemcine yeticek faz sayısı yeterli ve fiyatına göre iyi bir kart sorunlu bir kart değil bu fiyata vatanda alabileceğin en iyi kart.Fiyatı da satışı hızlı olmadığı için düştü bilgin olsun.

Teşekkür ederim bilgiler için, dediğiniz gibi bu kartı alayım.
  • Kur'dan dolayı fiyatlar uçtu haliyle, normalde DS3P fiyatına UD3P alınıyordu, o da 335 TL'ye kadar çıkmış, çok masrafa gerek yok, üstteki ürünü alabilirsin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kur'dan dolayı fiyatlar uçtu haliyle, normalde DS3P fiyatına UD3P alınıyordu, o da 335 TL'ye kadar çıkmış, çok masrafa gerek yok, üstteki ürünü alabilirsin kardeşim.

Cevap için teşekkürler abi, arkadaşın belirtiği ürünü aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M5a78 veya ud3p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.