Şimdi Ara

vatan bilgisayar nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa vatan bilgisayardan internetten alışveriş yapıyorum, bir kac konu baktım kimi kişilerin problemi olmus kimilerinin olmamış aldıgım ürünler;
    CC-9011011-WWCORSAIRCARBIDE SERİSİ™ 400R MidT ATX SİYAH KASA
    SPG8-5-50S-LINKSPG8-5-50 5'Lİ AKIM KORUMALI PRİZ 5M
    R9280-DC2T-3GD5ASUSR9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    E2461FwhAOC23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    CP-9020061-EUCORSAIRCX SERİSİ 80PLUS BRONZE 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    CSSD-F128GBGS-BKCORSAIR128GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

Acaba sorunlu gelirmi gelirse ne yapmam lazım kargocu ile beraber kutulara bakmalımıyım ? Şimdiden teşekkür ediyorum

• abdi42600 A kullanıcısına yanıt
    Ben iki sene önce aldım vatandan sorun olmadı.Sana önereceğim tek şey kutularda ezik var mı dikkat et.Benim kasanın kutusunda ezik vardı kargocu birşey olmaz dedi.aldım güvendim.Sonra kutuyu bir açtım şereefsizler taşırken kasanın yan tarafını ezmişler.Şu an hala ezik şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Ben iki sene önce aldım vatandan sorun olmadı.Sana önereceğim tek şey kutularda ezik var mı dikkat et.Benim kasanın kutusunda ezik vardı kargocu birşey olmaz dedi.aldım güvendim.Sonra kutuyu bir açtım şereefsizler taşırken kasanın yan tarafını ezmişler.Şu an hala ezik şekilde kullanıyorum.

anlıyorum teşekkür ederim, eğer kargocu bişey olmaz desede genede kargocu ile kontrol ettircem saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdi42600

quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

anlıyorum teşekkür ederim, eğer kargocu bişey olmaz desede genede kargocu ile kontrol ettircem saolun

en iyisi kontrol etmeden teslim almayın, teslim etmeden açamam derse kabul etmeyin...
    o hatayı başka bir alış-verişte ben yaptım sonra akıllandım, ezik kutuya huylanmıştım ama eleman "birşey yok diğer kutularla sıkışmış onun için ezik" deyince teslim almıştım, imzayı atar atmaz acelemiz var deyip kaçarcasına gitmişti ş...fsiz...

not: benim aldığım ürünü ptt kargo getirmişti, ptt kargo kutuyu açtırmıyor direkt teslim yapıyor, kutuda sorun varsa ptt kargonun getirdiği ürünü almamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 14 Temmuz 2014; 22:49:40 >

• abdi42600 A kullanıcısına yanıt
    Tek kelime ile kazicki.
    950 tl lik urunu 1300 tl ye satyolar
    hafta sonu geldimi de yüzde 30 indirim diye normal fiyata çekiyorlar
    Benden iade aldıkları gtx 760 ı geri raflara koyup 0 diye sattılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 fazla verip İnventus' u tercih ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan ürün almıştım garantide sorun cıkartıyorlar ürünleri iyi ama garanti servisi iyi deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan ve gold oem için bence en iyi. yada inventus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltravioleTT

20-30 fazla verip İnventus' u tercih ediyorum.

inventus bence o kadar pahalı satmıyor istisnalar hariç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.