Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha ucuza z690 anakart + 32gb 3600mhz cl18 ddr4 ram combosu vardı hocam ama ben özellikle almışken iyisi olsun dedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum aldık artık ama Z790 Tomahawk bu segmentin en iyi anakartlarından biri Vatan'da bile bu fiyat yoktu Amazon indirime gitmiş 50 TL 'de önceki alışverişten gelen hediye kupon vardı yapıştırdım.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]
    Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]amazon
    MSI PRO Z690-P DDR4 SOKET 1700 DDR4 5200 (OC) PCI-E,Gen 5,M.2 USB3.2 2.5G LAN ATX
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09HK7FFZ5
    Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]amazon
    Patriot Viper Steel DDR4 32GB (2 x 16GB) 3600MHz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088KSRW4S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 30 Temmuz 2023; 18:35:3 >

• HWS kullanıcısına yanıt

Bu saatten sonra daha ucuza ddr5 varken sıfır ddr4 toplamak bana mantıklı gelmiyor ama para zevk sizin birşey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 31 Temmuz 2023; 21:44:0 >
  • maverick72 M kullanıcısına yanıt

Ucuz olsun diye değil hangisi daha performanslı ise onu tercih ediyorum ucuz ddr4 combosu zaten paylaştım üreticilerin hala ddr4 sistemler üretmesinin nedeni ddr5 sistemlerin fiyat performansta ddr4 sistemlerle rekabetçi olmaması.

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

Vatan yine şaşırtmıyor Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-sapphire-rx6700-gigabyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html

Siteyi açabilen varsa şu sistemi ekliyorum bugün almayan sonra üzülebilir fiyatı fena değil gibi sırf ekran kartı için bile alınabilir lakin Vatan İş Bankası ile çalışmayı mı bıraktı bilmiyorum ama ben de Maximum kart ile tek çekim gözüküyor.

Bu arada ramleri dual yapıp SSD'yi aynı markanın 1TB olanını seçebilirsiniz fiyat fazla oynamıyor resimdeki gibi full mesh lakin psu dandik ama ekran kartı için bile alınabilir ben alamıyorum tek çekim durumundan dolayı o ayrı.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F - GIGABYTE RTX 3070 GAMINGOC - H610M H V2-ADATA 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-gigabyte-rtx-3070-gamingoc-h610m-h-v2-adata-1tb-ssd-16gb-ram.html

PC Hocası 'nın F/P kralı PCH.GOAT sistemini gören görüp de alan var mı? :)

Dün akşam 3 mağaza gezdim stok kalmamıştı her mağazada bekleyenler vardı gerçekten talep gören ürün oldu uğraşmak istemediğim için başka mağaza gezmedim ama alınabilir ürün olmuş bulabilen kaçırmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Dün akşam bana en yakın Vatan mağazasına gittim sistemi almak için kapanışa 5dk. falan vardı sanırım Vatan çalışanı arkadaş sistemin 300 adet stoku olduğunu ve 1 saat içinde tükendiğini söyledi.

1000 adet stok olduğu söylenmişti ama dedim. O da şuan tüm Türkiye 'deki Vatan stoklarındaki ürün parça adetlerinin bu 1000 adet sistem adedini karşılamaya yetmediğini söyledi özellikle işlemci stoku kalmamış diğer parçalar da kritik düzeydeymiş.

Ben ısrar ettim peki yarın sabah 10.00 'da mağaza açıldığı gibi gelsem yine de adıma ürünü satın almak için kayıt alabilir misiniz bu ürünün kesin 1000 adet stoku olduğu söylenmişti dedim. Gelebilirsiniz yarın talep alabiliriz dedi.

Bu sabah sanırım 11.30 gibi mağazaya gittim aynı çalışan 10.00 'da gelecektiniz diyerek gülümsedi ben de uyanamadım maalesef dedim ve çalışan arkadaş dün söylediğiniz gibi 1000 adet stok tanımlandığını doğruladı hatta akşam kapanıştan sonra tüm mağazalara bilgi verilmiş stokta olmayan parçalar için de tedarik süreci olacakmış.

Sonrasında benim siparişi hemen oluşturduk yalnız ürün tedarik süreçlerinin birkaç günü bulabileceğini söyledi arkadaş ben de hiç önemli değil beklerim dedim hatta 13400F ile almak isterseniz hemen verebiliriz dedi. Ben de k.k 'da tam 18.000 TL 'lik limit var bu yüzden maalesef 1 TL bile açık yok dedim (0,99 TL limitim kaldı bu arada) ve siparişi verdim.

Haa bu arada 12 gün önceki %15 sepette indirim kampanyasından aldığım 32gb (2x16gb) 3600mhz cl16 ram kitini ve 13600k işlemciyi de iade ettim bu iki parçanın toplam tutarı 11.577 TL idi bu şekilde güzel oldu tek sıkıntı İş Bankası ile Vatan şuan komisyon oranlarında anlaşamadıkları için taksitlendirme anlaşması olmadığından tek çekim yapmak zorunda kaldım ama banka bana 12 taksite kadar taksitlendirmeye ve diğer ay ödeme gibi opsiyonlar sunuyor ama yine de vade farksız 6 taksit olsaydı çok güzel olacaktı.

Özetle 11.577 TL (ram+cpu) + 7.109 TL (z790 anakart) iadelerini bugün yaptım ve bu sistemi aldım. Sistemi aldığımda resim paylaşırım.

Alamayanlar Vatan mağazalarını dolaşın veya sistemi almanız için kayıt açsınlar stok olmasa bile ürünü 1000 adet toplam sistem satışı dolana kadar satıyorlar en azından ben de öyle oldu yani almak için ısrarcı olun. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Güle güle kullanın hocam şimdi web sitesinde fiyatı 50 bin tl yazıyor :) sanırım 1000 stok bitti.İşlemci 12400f çok azdı ,13400f belirli mağazalarda vardı ama açıkçası fark ödemek istemedim yoksa 13400f ile satın alabiliyordum.Mutlaka yeni fırsatlar düşer bekleyelim bakalım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı saatlerde bu da 16.5 tan satıldı.

INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html
  • Ben yine de sırf 3070 için aradaki 1500 TL farkı verir bu sistemi alırdım hocam. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Orası kesin öyle canım. Vatan dün coştu manasında yazdım. Güzel fiyatlar üstelik taksitle. Mis. Güle güle kullanın.

• Bu gece %10 indirime girdi ve güzel fırsatlar vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt

Yapma ya dün o kadar da bakmıştım %10 gelme belirli zamanı var mı?

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Bilgisayar bileşenleri ve bilgisayar oem parçaları modelleri ve marka seçenekleri ile uygun fiyatlar sadece Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri/

Vatan sessiz sedasız Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim yapmış tesadüfen gördüm ve şunları aldım Akakçe'den bakınca fiyatları uygundu anakart yeni model ihtiyacı olan kaçırmasın bu fiyatları bir daha bulamazsınız. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• Hocam hani DDR5 tercih etmiyordunuz ters köşe olduk :)

Ben öyle demedim ki hocam f/p olarak hangisi daha iyiyse onu tercih ediyorum anlamında demiştim sanırım yanlış anladınız ayrıca son %15 Vatan indirimi ve Amazon 'dan aldığım diğer parçaların tamamını iade edip Vatan 'ın 18k 'lık PCH-GOAT hazır sistemini aldığımı önceki mesajlarımda da söylemiştim hatta onun için bile 1 hafta parça bekledim neyse 19 Ağustos günü mağazadan teslim aldım özellikle toplatmadım kapalı kutu halde lakin 2 gün sonra o sistemi de sattığımdan yine bilgisayarsız kaldım ama bu 2 parçayı kendime kullanmak için aldım. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 1 Eylül 2023; 18:32:17 >

Helal olsun forumu sıkı takip ediyorsunuz. Bakalım bu gece neler düşecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.